-
Bir Corsa Sport'ta Kocaeli'den :)
-
-
Vay dedecim askerliği bitirmiş de gelmiş de arabayı bile almış :D Diyordun alacagım diye , hayırlısı olsun artık , kazasız belasız günlerde bin inşallah ihtiyar :)
Görüşelim bir ara be ;)
-
Alıntı:
anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı
Vay dedecim askerliği bitirmiş de gelmiş de arabayı bile almış :D Diyordun alacagım diye , hayırlısı olsun artık , kazasız belasız günlerde bin inşallah ihtiyar :)
Görüşelim bir ara be ;)
görüşelim kardesim artık opel kardeşligi oldu mamiyede bi opel aldıralım :) bu haftasonu istanbuldaysan gelmeyi planlıyorum görüşelim:)
-
MAşşalah Kazasız Belasız Allah Utandırmasın Bence Bi Jant Değişikliği Hiçte Fena Olmaz
-
En kısa zamanda jantları sökmen dileği ile abicim. :D maşallah...
-
Alıntı:
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı
aynen oyle :) simdilik idare edicem kışın kar lastiği takıcam ilk baharda yeni jantlarını alıcas inşallah planım o :)
-
maşallah çok güzel görünüyor..:)
-
Masallah, jantlar degisirse cok daha güzel olur.
-
hayirli olsun :) zamaninda buna bakmistim almak icin ama fiyat yuksek diye sanirim ilgilenmemistim pek
gule gule kullanin
-
maşallah corsa sportlar çoştu ;)
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
hayirli olsun :) zamaninda buna bakmistim almak icin ama fiyat yuksek diye sanirim ilgilenmemistim pek
gule gule kullanin
hadi ya :) benim arkadasımın aracıydı ben uyguna aldım arabayı bunu almadan önce bende ilanlara bakıodum senin araba vardı senin arabanın fiyatı yüksek die sadece bakmakla kaldım bende ama satmışsın sende hayırlı olsun yeni arabanıda kazasız belasız kullan
-
Alıntı:
oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah..
Alıntı:
Drft Nickli Üyeden Alıntı
MAşşalah Kazasız Belasız Allah Utandırmasın Bence Bi Jant Değişikliği Hiçte Fena Olmaz
Alıntı:
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel görünüyor..:)
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Masallah, jantlar degisirse cok daha güzel olur.
Alıntı:
notyet Nickli Üyeden Alıntı
maşallah corsa sportlar çoştu ;)
Hepinize çok teşekkür ediyorum jant değişikliği şart oldu zaten aklımdada var ama bunlara kar lastiği takıp ilkbaharda jantı değiştirmeyi planlıyorum.
-
kardesim jantlardan kurtulman lazım bide o cufu sokuver :D egzos sesi yok cuf sesi var garip yani allah kaza bela vermesin...
-
jantlardan kurtulsan yeterlı
masallah
-
hayırlı olsun inanc kazasız belasız inş güle güle kullan ;)
-
Alıntı:
ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı
kardesim jantlardan kurtulman lazım bide o cufu sokuver :D egzos sesi yok cuf sesi var garip yani allah kaza bela vermesin...
fırlamalıgına taktım yeri geldiginde acıyorum cuffluorm yeri geldiginde off kapalı :)
-
Tesisatın pandozit çalışması temiz bir işçilik olmuş. :icon_tup:
Kazasız belasız güzel araç severiz Opelleri :)
-
Maşallah kanka.
Yakından görelim şu aracını artık :)
-
Massallah kazasiz belasiz
-
inançım allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanman dileğiyle maşallah
-
Maşallah çok şık olmuş. Bir takım RP03 (bronz) istiyor. Gerisi tastamam :]
-
Dün yakından gördüm , canlsısı resimlerden çok daha güzel , maşallah..
-
Yayları takınca kendine gelmiş araba :) o plakanın fontunu çok aramışlarmı acaba :D
hayırlı olsun tekrardan ..
-
hayırlısı olsun maşallah kazasız belasız iyi sürüşler...
-
sadece plaka kocaelinin güzel plakası varken app li buna ne gerek var kanka :D
-
hayırlı uğurlu olsun pek leziz maşallah
-
Alıntı:
R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı
Dün yakından gördüm , canlsısı resimlerden çok daha güzel , maşallah..
hadi ya nerde gördün abi seyfinin ordamı :)
-
Alıntı:
Boozer Nickli Üyeden Alıntı
Yayları takınca kendine gelmiş araba :) o plakanın fontunu çok aramışlarmı acaba :D
hayırlı olsun tekrardan ..
Alıntı:
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı
sadece plaka kocaelinin güzel plakası varken app li buna ne gerek var kanka :D
walla plaka aldıgımda boyleydi orjinallerini daha bu hafta aldım onuda takabilrim her an cünkü bunda mühür yok takılmayalım polis abilere:)
-
diğer arkadaslara cok tesekkür ediyorum yorumları icin
-
Hayırlı uğurlu olsun
Kazasız belasız kullanman dileğiyle:icon_tup:
-
Alıntı:
inanc Nickli Üyeden Alıntı
walla plaka aldıgımda boyleydi orjinallerini daha bu hafta aldım onuda takabilrim her an cünkü bunda mühür yok takılmayalım polis abilere:)
Beşiktaş baskı APP daha güzel olur tabi ama orjinali de şimdikinin yanında tercih edilebilir :)
Bu arada istanbula geldiğinde haberleşelim de fotoğraf çekeriz beraber ;)
-
maşallah guzel araba ama para bulunca jant işine el atman lazım :)
-
Alıntı:
hadi ya nerde gördün abi seyfinin ordamı :)
Evet , daha öncleride yahya kaptanda sıkça görürdüm , rengi duruşu güzelliği dikkat çekiyo , tekraradan maşallah...
-
merhabalar, aramıza hoşgeldin, aracı gördüm geçenlerde çok diri ve yakışıklı duruyor ;) kazasız belasız sürüşler. Kocaeli buluşmalarına bekleriz
-
Kazasız belasız maşallah..
-
maşallah kazasız belasız .............
-
Kocaeli'nden bir güzel araç daha :icon_tup: maşallah kazasız belasız sürüşler..
-
Alıntı:
Onno Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar, aramıza hoşgeldin, aracı gördüm geçenlerde çok diri ve yakışıklı duruyor ;) kazasız belasız sürüşler. Kocaeli buluşmalarına bekleriz
tabiki kocaeli bulusmalarında görüsecegiz sen nerde gördün niye durdurmadın :) en kısa zamanda görüselim
-
Alıntı:
tabiki kocaeli bulusmalarında görüsecegiz sen nerde gördün niye durdurmadın :) en kısa zamanda görüselim
yahyakaptandaydım sanırım. Araç park halindeydi. :) görüşürüz en kısa sürede :icon_tup: