arkadaşlar önümüzdeki günlerde laptop alıcam önerebileceğiniz markalar neler ? 1500 tl'ye kadar yolu var.kasmasın çabuk bozulmasın birazda kaliteli bişey olsun.anlayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum :)
Printable View
arkadaşlar önümüzdeki günlerde laptop alıcam önerebileceğiniz markalar neler ? 1500 tl'ye kadar yolu var.kasmasın çabuk bozulmasın birazda kaliteli bişey olsun.anlayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum :)
HP dv6 serisi yeni olanlar ışıklı klavye güzel
samsung'lar sorunsuzdur ekranları iyidir , bu fiyata bu 2si çok güzel makinalar ;)
Bu aralar samsung modelleri hosuma gidiyor.
sana yarın bi model ve markayı yazıcam bı bakmanı tavsıye edıyorum
4 yıl asus kullandım, hala da memnunum.
Notebooklara sonradan ekleme yada daha yeni teknoloji eklenemediğinden almışken iyi almak, gerektiğini düşünüyorum.
sony / apple
samsun r580 i5 430m olan modelini kullanıyorum müthiş iyi bir laptop butun oyunları felan oynayabılıyorum araştırıp al derim bence...ama i5 430m olan modeli 1800 felandı belkı dusmustur bı bak alınır bence tavsiye ederim.
p8 packerbell 2 tane aldık abansamda i5 işlemci ve 6 gb ram banamısın demiyor ve bağımsız 1 gb da ati ekran kartı var
Asus N61JQ benimde cok hosuma gidiyor..Özellik ve fiyat orantısına göre cok iyi bi cihaz.
Hp Dv6000 serisi önermem cok sorunlu makinalar..
Samsung R620 bayadır kullanıyorum gayet memnunum
Daha önce samsung r620 kullandım fiyatına göre iiydi fakat şu anda ASUS NJ61 kullanıyorum.Tek kelimeyle muhteşem bi alet..Samsungun kasaları asusun yanına gelemez..biraz plastikten kaçıyorlar..
ASUS NJ61
4 çekirdek i7 işlemci
Blu-ray
640 gb hdd
4 gb ram
1 gb ddr 3 ATI 5730 grafik
16" ekran
Altec ses
vs derken zaten 1900 liraya alınabilecek en baba aleterden...
Birde amerikadan alabiliyosanuz asus g53 ve g73 lere bakın aklınız uçacak :)
1500 liraya kadar ise tavsiyem i5 serisi samsung veya yine asus i5 serisi 52'li modeller var..Artk donanımda hangisi bütçene uyuyorsa..
Tayfun abinin dediği gibi ;
Packard Bell TJ75 JO 271TK
CPU : I5 450M
Ram : 6GB
HDD : 500GB
VGA : Ati Mobility Radeon HD5650 1GB Directx11
Ben 1599TL'ye satıyorum şuanda :)
bu sabah 6 da balçova mediamarkt ta indirim mevzusu var yine, acer ın 15.4" ekranlı normal fiyatı 1100 tl olan lkaptopu 300 stockla 780 tl ye satılacak bence kaçırma git al :)
faruk vatana git serkanı bul notebooklarda. beni söle. yardımcı olsunlar.
mediamrkt içinde geceden sıraya girmek lazım. gireriz dersen ben uyumucam işlerimi hallederiz çıkar gideriz :D ulaş bana msjı görürsün en kısa zamanda.
notebook için ASUS abi gerisi yalan... ;)
yillardir sony vaio nun cesitli modellrini kullaniyroum cok memnunum...Tavsiye ederim
HP dv7 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
dell core i3 modelleri veya yeni aldık lenevo(core i7) arkadaşıma oda baya başarılı test lerine baktık gayat olumlu. fakat fiyatı 1750 tl civarında..
uu baya mesaj olmuş anca girdim.valla birçok model önerenler olmuş.hepsini tek tek not aldım kağıda incelicem bakalım.ama dikkatimi çeken bi konu var kimse TOSHİBA önermemiş.çevremdekiler ise toshiba diyor sürekli.sorunlumu bu cihazlar arkadaşlar ?
Benim sana tavsiyem Asus yönünde olacaktır.
son zamanlarda lenovo ve samsung'unda ürünleri gayet iyidir.
TOSHİBA şuan için türkiyede en pahalı olarak konumlanmış bir üründür. bence o kadar paraya değmez.
ancak bunlar elektronik cihazlar hiç olmaz dersin ancak 1 pati malda sadece seninkinde de arıza çıkabilir. bu tamamiyle şans diyebiliriz. O yüzden servis çok önemlidir.
Gelelim neden Asus dediğime. Asus'un Türkiyede hem servisde hemde distribitör olarak Çizgi elektronik ile çalışıyor. bu nedenle prosedür kısmı diğer firmalara göre daha kısadır. kısa zamanda sonuca ulaşabilirsin arıza durumunda ve servis ekibide kalitelidir.
2 yıldır asus kullanıyorum. Gayet memnunum. Özellikle ısınma olayında eminim bu model gibi tüm modeller çok başarılıdır. yeri geliyor 24 saatten fazla açık kalıyor, asla altına birşeyler koymuyorum soğutmaya çalışmıyorum, sıcaklığı sabit koruyor ısınmıyor makine :)
5730 ekran kartlı Asus veya
i7'li yeni HP Dv6 serisi. Klavye aydınlatması falan var, çok iyi bi cihaz ve hdd'si 7200rpm
Acer kullanıcısı olarak kesinlikle aceri önermem alıcaksanız, Toshiba A500'e bakın arkadasım kullanıyor ve cok memnun... ısınma kasma vb sorunlar yasamıyor. Bi laptop'da zaten en ön planda ısınmaması önemlidir sizin içinde :) heralde..
samsunglar fiyatına göre çok iyi
2arkadasıma aldık 2side çok memnun
valla sirket dolayısıyla ve özel hayatta birçok laptop kullandım en sağlamı Lenovo Thinkpadler diyebilirim ,ondan daha iyisi sony ve apple başka kullanmam sahsen.
HP'den uzak dur (şahsi görüşüm)
Tavsiyem Asus veya Lenovo bakabilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=63336
Bugra abi satiyor bi sor istersen
@Caner
arkadaşlar
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-x1...spx?I_ID=47799
ve
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-x1...spx?I_ID=47800
arasındaki farkı bilen warmı? ben anlayamadım özellikler aynı ama model isimleri farklı. birde kullanıp yorum yapıcak olan varmı?
packardbell kullanıorum alalı 4 ay felan oldu gayet memnunum tavsiye ederim ...
yeni konu açmamak adına burdan devam ediyorum. i7 güzel bi laptop arıyoruz üst taban 2bin tl olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum
asus lenova toshıba
casperdan uzak durun
VATAN COMPUTER - ASUS - N550JV NOTEBOOK CORE İ7 2.40GHZ-12 GB-1TB-15.6-4GB-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR - Notebook
şu nasıl sence indirimle 2bintlye alanlar varmıs
bu soruyu anca onursümer abi cevaplar ıstersen bı pm at o gayet ıyı bu konularda
sahsen buna vercem parayı msı alırım kendı düsüncem
msı derken pek anlamıyorumda bu konulardan