Arkadaşlar istanbul içinde veya yakınında gebze falanda olur bildiğiniz açık olursa daha iyi özellikle makinalı tüfek seçenekleri falan olan bi atış poligonu varmı?
Teşekkürler..
Printable View
Arkadaşlar istanbul içinde veya yakınında gebze falanda olur bildiğiniz açık olursa daha iyi özellikle makinalı tüfek seçenekleri falan olan bi atış poligonu varmı?
Teşekkürler..
altunizade'de kapalı var
beykoz akbabada doga kolejının orda acık hava polıgonu var..ama ne makınalar felan var bılemıcem
altunizade silah dünyası işini görürmü??
gaziosmanpaşada var kapanmadı ise
Floryada var, gayet güzel.. Fly-inn in 50 metre öncesinde..
valla teli ve neti yok sanırım çünkü köy yeri oldugu için resmiiyette poligon kullanılıyor ama sanırsam kendi silahınlada gidiyor olabilirsin ama ole sitesi felan yoktur..
eyüpte kanal7 binasının yanında var..atış poligonu,silah harici ateş edebiliyormusun bilmiyorum
Evet arkadaşlar yokmu daha seçenek rica etsem?
Makinalı tüfek lazım bana
hep merak etmişimdir fiyatları nasıl oluyor ?
Silah Dünyası 'nda silahsız gidersen en az 25 atış yapabılıyorsun silahı onlar veriyor (glock 19, beretta f81 ve bir kaç tabanca daha vardı) atış başı 3 lira. En az 25 atış oldugu için 75 lira.
Kendi ruhsatlı tabancala gittiğinde atış başı 1.5 lira. Kurşunu onlar veriyor çok uygun.
Ben genelde silah dunyasına gidiyor fakat bir iki kezde kartal ın üstü sanırım soğancık taraflarında bir yere gitmiştim nasıl tarif edicem bilmiyorum açık hava poligonu
Koray sana Tisaş zigana tavsiye ediyorum bi süre keser :)
GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ GİDECEĞİMİZ BÖYLE Bİ YER OLSA YÜZÜMÜZ GÖZÜMÜZ SİMSİYAH DÖNSEK. NERDEEE
altunizadede silah dünyasını tavsiye ederim
ama kendi silahın varsa onunla git...
diğer türlü çıkınca adama koyuyor ödemesinden dolayı...
ben de oraya gidıorum...
sadece yeni bişi çıkartmışlar sen sıkarken arkanda biri duruyor o rahatsız ediyor işin açıkçası eskiden yoktu yeni çıkmış oda..güvenlik için diyorlar ama insan huzursuz oluyor.
sonuçta oraya bir şekilde stres atmaya gidiyorsun yada ne bilim deişik duygular tek kalsan daha huzurlu olur..
ama tavsiye ederim,güzel yer...
Arkadaşlar eski de olsa bir konu var ve soracağım soru da aynı diye yenisini açmak istemedim, hortlattım. ( Hem de konu güzel, güncel bilgileri alalım.)
Altunizade poligonun da kapattığını duydum. İstanbul Anadolu yakası ya da Gebze 'de silah ile atış yapılabilecek poligon bilgisi olan var mı ? Aydos 'ta var ama orası tüfek.
florya sapağındaki açık hala , baya çeşitli silahlarda var tavsiye ederim.
Fiyatı da 10 ya da 15 mermi 35 TL mi neydi pistol ile atarsan.
ISAV olması lazım orası, geçmişte gittim, gayette güzel, şuanda da 20 mermi 35 TL kampanyası var ama uzak orası ya.
Evet, hayatta ki en büyük hobim silahlar.
İstanbulda ki en güzel poligon Akdeniz Poligon web sayfasını incelerseniz adresi hakkında bilgi alabilirsiniz, envanteri en geniş, aydınlatması,güvenliği ses yalıtımı mükemmele yakın.
http://www.akdenizguvenlik.com.tr/detay.asp?id=1618
ISAV, araçsız ulaşımı çok kolay olsa da kalabalik, düzensiz, dağınık ve eğitmenleri çok kötü. Tavsiye Etmem.
E5- Beşyol Metrobus durağının tam karşısında.
Florya Atış Poligonu; güzeldir, keyiflidir 1-2 sefer gittim memnun kaldım ama bana uzak olduğu için gitmıyorum. Envanteri geniştir.
ASP Eyüp Poligonu ; güzeldir, keyiflidir yine envanter kısıtlı olsa da kendi ruhsatlı silahınızla gidecekseniz iyidir.
MNE Ümraniye Poligonu(anadolu yakasında başka bulamadım); Envanter kısıtlı, aydınlatma kötü ama eğitmenler çok iyidir. Talat Hoca iyidir, amatörseniz gerçekten buraya gidebilirsiniz.
Altunizade silah dünyası kapandı, tadilatta ne zaman açılacak bilinmiyor.
Varsa silaha,atışa meraklı forum üyeleri bir poligon zirvesi yapabiliriz.
yeni konu açmamak için burdan soruyorum;ankarada bildiğiniz poligon varmı,kendi ruhsatlı tüfeğimizle gidebilirmiyiz,babamın tüfeğini alıp gidebilirmiyim(yanımda babamda olacak,ruhsat onun)
Bilgilendirmeler için teşekkürler ama uzak olduğu için arkadaşları ikna edemiyorum, tek te çekilmez. Ümraniye 'ye geçmişte gitmiştim, eğitmen ihtiyacımız yok ama çok erken kapatıyor, 8 miydi neydi. Evet bir poligon zirvesi yapılabilir. Hatta kalabalık olursa pazarlığa bile meydan olur :)
Ayvansaray - Eyüp tarafında Renault var -
https://tr.foursquare.com/v/asp-at%C...f8b3998191185b
https://www.google.com.tr/maps/place...0c02b67a?hl=tr