-
Si için hiç yalıpmamış bir aksesuar. Inanılmaz oldu peki ya sizce?
-
eline sağlık güzel olmus bence.
-
Sağol kardeşim 2 gün uğraştım ama deydi inan :)
-
İyi güzel yapmışsınızda,gece çok göz almazmı ?
-
YOK :d DENEDİM ALMIYOR HEM ARAYDA TAKTIM İÇİNE KISABİLİYOR AÇABİLİYORSUN Bİ KAÇ GÜN İÇİNDE TAM AYARINI BULURUM :)
-
Alıntı:
BERKAY Nickli Üyeden Alıntı
İyi güzel yapmışsınızda,gece çok göz almazmı ?
aslında sadece kenardakı SI yazısı olabılırdi.
-
Valla bi an öle yapmak geldi ilk etapta sadece si yazacaktım sonra hazır el atmışken hesabı :):):)
-
naptın abi ya.wala çok begendim.eline sağlık.çoğalmaya başlar artık,vtı,crx,eg,ek,ep3 die :D
-
eline saglık harika olmus
-
Eline sağlık güzel düşünmüşsün, hoşta olmuş ama Sİ yazısını biraz daha özenerek yapabilirdin İ falan eğri durmuş düz ve biraz daha orjinal yapsaydın keşke.:) ozaman nokta olurdu kanımca.:icon_tup:
-
-
Alıntı:
Type-R Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık güzel düşünmüşsün, hoşta olmuş ama Sİ yazısını biraz daha özenerek yapabilirdin İ falan eğri durmuş düz ve biraz daha orjinal yapsaydın keşke.:) ozaman nokta olurdu kanımca.:icon_tup:
civic Sİ yazısında Sİ italik olarak yazıldığından onu yapmak istemiş sanırım ama ledler sınırlı olduğundan yani bi çizgiye düşebilecek led sayısı az , büyük bişey olsa daha detaya girebilirdi, küçük alanda bence daha iyisi olamazdı :)
-
Alıntı:
Type-R Nickli Üyeden Alıntı
dostum şimdi şöle açıklıyım en az 20 kombinasyon denedim en güzel bu şekil dursu dikkat edersen s deki eğiklikle aynı orantıda devre kartındaolan imkanların en ucu şu anki kombinasyon. baktığım bütün logolardaki si yazılarında si eğik olarak gördüm devre kartında ya düz yapabiliyordun yada bu seçenek yada. i deki sırayı biraz düzelteyim dediğinde hep çizgide eğiklik oluyor. yani belki o küçük kartın üstünde 3- 5 saat doğru kombinasyonu aradım küsürsüz olsun diye . daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :D :D :D
-
led çalışması başarılı ama Sİ logosu daha sönük yansa belki daha güzel olur...
-
Alıntı:
Malii Nickli Üyeden Alıntı
civic Sİ yazısında Sİ italik olarak yazıldığından onu yapmak istemiş sanırım ama ledler sınırlı olduğundan yani bi çizgiye düşebilecek led sayısı az , büyük bişey olsa daha detaya girebilirdi, küçük alanda bence daha iyisi olamazdı :)
kardeşim çok iyi ifade etmişsin teşşekür ederim valla :)
-
O Nası Bişeysiniz Öyle :D Seri Üretime Geçersiniz Artık, Çok İlgi Görer Bu :rolleyes:
-
Güzel fikir güzel emek güzel çalışma olmuş
-
Doğum günü sandim valla :)
bence kötü olmuş belki daha fazla işcilik gerektiğindendir.
led uygulamasi zor oldugunu bilirim bi aralar bizde farkli şeyler yapmaya calişmiştik.
eline sağlik farkli olmuş.
-
Alıntı:
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günü sandim valla :)
bence kötü olmuş belki daha fazla işcilik gerektiğindendir.
led uygulamasi zor oldugunu bilirim bi aralar bizde farkli şeyler yapmaya calişmiştik.
eline sağlik farkli olmuş.
fikrine saygım sonsuz renkler ve zevkler tartışılaz ama daha fazla işcilik gerektiğinden demişsin. verdim el işciliğini ben bilirim tabi bilmiyoru işcilikten kastın nedir tam olarak ama ben bü iş için çok üğraştım yani benim için sadece bir led çalışması değil.
-
Güzel fikir :) Hoş olmuş eline sağlık
-
CRX lısı yapılabılır aklımada gelmıstı :) araba olmayınca benım fkırler hep başkaları gerçekleştirio:D
eline sağlık güle güle kullan
-
çok güzel çalışma olmuş elinize sağlık
bu tip ledleri nerede bulabilirim yazıcıoğluna felanmı baksam diecastta kullanmak için
-
eline emeğine sağlık kardeşim.
hakkaten olmuş.zaten yapa yapa çok daha güzelini yapıcaksındır eminim.
çok çok iyi olmuş benim belki 5-6 senediraklımda olan bir çalışmanın sen stop içinde yananını yapmışsın. tebrik ederim.benim aklımdaki böyle stop içinde olan değildi ama.bu süper olmuş.bende kısa süre içinde benim kuguladığım şeyi yapıp paylaşırım.
tekrar tebrik ederim.
-
Alıntı:
fastchild Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel çalışma olmuş elinize sağlık
bu tip ledleri nerede bulabilirim yazıcıoğluna felanmı baksam diecastta kullanmak için
kardeşim ben ankaradan konya sokkatan aldım istanbul içinde bi fikrim yok istanbulda ikamet eden arkadaşlar yardımcı olacaktır..
-
değişik olmuş. emek var. tebrikler.
-
bende beğendim değişik ve güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık.
-
-
şahane fikir , ayrıca güzelde olmuş... mercedes e aynısını yapmayı düşünüyorum (yazı olarak değil ,led stop için..) fakat biraz daha iri ledlere ihtiyacım var.Elektrik işinden hiç anlamam ama elektrikçi arkadaşım var.niyetlenip parça almaya başladığımız zaman bikaç şey sorup başınızı ağrıtabilirim bi mahsru yoksa:D
-
Alıntı:
Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı
şahane fikir , ayrıca güzelde olmuş... mercedes e aynısını yapmayı düşünüyorum (yazı olarak değil ,led stop için..) fakat biraz daha iri ledlere ihtiyacım var.Elektrik işinden hiç anlamam ama elektrikçi arkadaşım var.niyetlenip parça almaya başladığımız zaman bikaç şey sorup başınızı ağrıtabilirim bi mahsru yoksa:D
tabi istediğinizi sorabilirsiniz baş ağrısı olmaz merak etmeyin vermidon var ewde :D
-
Değişik olmuş.Elinize sağlık.
-
Alıntı:
samet_61 Nickli Üyeden Alıntı
biraz apache işi durmus
kardeşim ne dersen de ama apache deme bu kadar emeği bir kelimeyle yerle bir ettirmem apache yazacaksan hiç yorum yazma ????
-
Alıntı:
iea96 Nickli Üyeden Alıntı
O Nası Bişeysiniz Öyle :D Seri Üretime Geçersiniz Artık, Çok İlgi Görer Bu :rolleyes:
seri üretimmi kardeşim ne dedin yaw öle bunu zor hazırladım :D
-
Eline sağlık çok hoş olmuş )
-
-
elim böyle şeylere yatkın olmadığı için bana imkansızmış gibi geliyo bu tarz işçilikler.Sırf farklı olması bile yeter.Emek verilmiş sonuçta
-
guzel olmuş ben beğendim eline sağlık...
-
eline saglık iyi iş çıkarmışsın ama bence si yazısı çok gereksiz olmuş
-
Alıntı:
by_BuRoCk Nickli Üyeden Alıntı
eline saglık iyi iş çıkarmışsın ama bence si yazısı çok gereksiz olmuş
kardeşim valla arabada en ufak yazı bile yok honda olduğu sadece ruhsata yazıyor. baktm en kısa ne olur diye oda si. düşündüm düşündüm aklıma bu geldi. :D
-
Ellerine sağlık ama ben beğenmedim. Hem amatör hem de gereksiz geldi bana. Apache tanımı da sanırım şu açıdan yapıldı,
Kimi adamlar bulduğu her aksesuarı, ışığı, kromajı arabasına takar. Bu da ona benzediğinden apache işi olmuş denmiş olabilir.
-
dostum çok güzel olmuş valla bende çok beğendim acaba sana sipariş versem ve sadece stoplar için yapabilme imkanın var mı maliyeti nedir ve ne kadara yapabilirsin böyle birşeye ihtiyacım var çünkü stoplarım çok sönük yanyor?