-
İzmir ülkü yarış pisti sako show :)
-
Abi baya esmissin tribunlere oynamissin :) Masallah...
-
adam halk kahramanı oldu bee :D
-
Nerde burnoutlar nerdeeeeeeeeeee geliyorlar birazdan.
-
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Nerde burnoutlar nerdeeeeeeeeeee geliyorlar birazdan.
beklioz hani nerde videolar :)
baya bi fan oldu sanırım izmirde muştu :D
-
Maşallh ahmet abi :) Reklam kokan hareketler olmuş.
-
Alıntı:
Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı
beklioz hani nerde videolar :)
baya bi fan oldu sanırım izmirde muştu :D
hahhaha olmazmı abi yaa ilk kalkışlarda millet ne olduğunu anlamadı :D ama özellikle ümit ülkü ile olan kalkışlarda millet kendinden geçti :D
en bombasıda arabadan indin herkes sarılıyo falan sonra omuzlara :D :D
fena taraftarın varr artık izmirde :D
-
Maşallah Sakoya. Akhisarda tekrar görmek isteriz.
-
akhisarda ben kullanacam ahmet abi gelemeyecek :D inşallah 9 saniyeleri hedefliyorum :D
-
maşallah,ses gidiş mükemmel :)
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
akhisarda ben kullanacam ahmet abi gelemeyecek :D inşallah 9 saniyeleri hedefliyorum :D
itin olur muştu :D hafta içi yollayım arabayı azcık antrenman yap ozman :D
-
Gerçekten akıllara zarar bi araç yapmışsınız tebrik ederim,akisardaki draglarda gene keyif katıcağından eminim:)
-
ok reis perşembe akşamından itibaren geçeyim ben izmire o zaman :D
ben şöyle düşündüm 1.vites 1,5bar 2vites 1,8bar 3.vites 2,2bar basarık 200shot falanda nos :D anca keser beni bundan yavaşına binemem tarzım değil :hehe:
-
Walla bravo fevkaledenin fevki bu olsa gerek :D :D :D
-
Hey maşallah, Tebrikler Ahmetcim :)
-
abimaşallah maşallah orda olamadıgıma nasıl uzgünüm anlatamam ya eskiden msupra yapıyodu böyle show artık sen abii kazasız belasız
-
maşallah abi harika bi akşam yaşattın gelen herkese
-
ahmet abi beni gaza getiriyosun :D illa proje değiştir diosun yani :D
-
-
abi bilgisayarı göçerttim ya bir daha 6,5 gb video çekmeyeceğim yüklüyorum abi final kalkışını diğerleri çok uzun editing yapmam lazım.
-
masallah Ahmet abi pistte olup izlemek vardı sakoyu o kondisyonla herşeyiyle çok güzel olmus ayakta alkışı hak etmiş.
-
maşşallah 41 kere show yapmış adam helal olsun
-
mükemmeldi tekrardan tebrikler :D ama benı gene geçemedın abi şansına küs :D
-
teşekkürler arkadaşlar
eray lastiin patlar die korktum senle kalmadım allah korusun kaza yaparsın die, yoksa eminimki çekişmeli bi yarş olurdu :D
-
hala geziyorum lastiklerle sıkıntı yok daha telleri yenı gözükmeye başladı 1000km daha gideri var :hehe:
-
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
hala geziyorum lastiklerle sıkıntı yok daha telleri yenı gözükmeye başladı 1000km daha gideri var :hehe:
ne 1000 kmsi olm daha bi ön arka yaparsın bide önde 5000 km si var onların...:hahaha:
-
önlere kıyamıyorum :D izmirde bile yapmadım daha da yapmam :D
-
nazar degmesın guzel gıdıyor
-
Masallah Saxo ciddi ciddi her sene gelisiyor, gerek sesi gerek gidisi cok harika.
Canli izlemek isterdim.
Umit abide ayarsiz iyi gitmis gercekten, isallah GT3 Cupta cok guzel olcak Ozgunun dokunusundan sonra :)
-
Saxo pisti altüst etmiş desek abartmış olmayız heralde :) Maşallah...
-
masallah suphanallah. ozlemısız yaw. bıraderıme sordum gecen gun ne oldu ahmet abı ates etmıo mu artık dıe cok ıyı geldı:)
abı patınajın mınımum olmus ne yaptın cozum olarak lastıkler mı ıse yaradı yoksa nos basmayı mı bıraktın.
-
bro bu yarışta ahmet abi hiç nos basmadı hatta bağlı bile değildi ;)
basınçta 1,5 tu bi kere 1,8 bastı sanırım
-
masallah masallah farkettım zten patınaj yok arabada :)
-
Ahmet abi süper olmuş Maşallah
Basınç kısınca NOS basmayınca araba kendini göstermiş
bu yarış da senin için çok güzel antreman olmuş
artık hafta sonu akhisarda ilk 200 metreyi düşük basınç sonraki 202 metreyide yüksek basıncta gecersin
Allahın izni ile bu tutunma bu kalkış ile sen 10.5 - 10 arası hatta 9.99 bile görebilirsin inşallah
Hilmi
-
Ahmet abi arabanın maşallahı var müthiş kalkıyor. İnanılmaz beğendim aracı. Maşallah maşallah tekrardan.
-
Nazar değmesin Sako ya ciddi gidiyor :D
-
kac gundur bu videoları bekliyorum maşşallah abi araba cok iyi gitmis..
-
vallahi akhisarda artık birinden 10 sn. altı koşmasını bekliyoruz yeter artıkkkk :)
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
artık hafta sonu akhisarda ilk 200 metreyi düşük basınç sonraki 202 metreyide yüksek basıncta gecersin
Hilmi
ahmet abi iş toplantısı nedeniyle Antalya'da olucak kanka..
-