-
16 R 5115 | Citroen Saxo VOL II (Night Shoot)
-
farlar garip geldi ilk başta gözüme..maşallah güzel görünüyor..
-
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
farlar garip geldi ilk başta gözüme..maşallah güzel görünüyor..
aslında bir sorun yok ama fotoğraf makınası kodak easyshare sanırım ve tripodsuz çektik angel lar pembe gibi çıkmış biraz :(
-
arabanın önünde kırmızı aydınlatma kullanmanın son derece tehlikeli ve yasak olduğunu biliyorsun değil mi?
-
farları orjinale çevirirsen daha şık olur bence...Maşallah kazasız belasız fotolar şık olmuş :)
-
Alıntı:
SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı
arabanın önünde kırmızı aydınlatma kullanmanın son derece tehlikeli ve yasak olduğunu biliyorsun değil mi?
onlar normal kullanımda yanmıyor hocam zenonlarla normal şekilde seyrediyorum yani angellar parklara bağlı değil trafikte kimseyi tehlikeye atmam söz konusu olmaz:icon_tup:
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
farları orjinale çevirirsen daha şık olur bence...Maşallah kazasız belasız fotolar şık olmuş :)
haklısınız en kısa zamanda düşünüyorum farları orj. çevirmeyi
-
Aracına maşallah kırmızı angellar hariç
-
-
Alıntı:
yiit Nickli Üyeden Alıntı
farlar yıkılıyorrrrrr.
bozmayın abi piskolojimi sökçemm bu aksam farsız gezcem artık :( bende ilk fırsatta orjinale cevirip resmini çekmessemm:D
-
Maşallah araca.
Herkez gibi bende farlar değişse çok daha güzel olur düşüncesindeyim.:)
-
+saxo2 jantı ıle daha ıyı olur sanırım
kazasız belasız
-
Alıntı:
Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı
+saxo2 jantı ıle daha ıyı olur sanırım
kazasız belasız
:icon_tup: güzel bir düşünce hocam değerlendiricem bunu
-
-
maşallah
epey de yağmur vardı yalnız
-
100 kişiden 99 u far der bence herşey güzel hoş kazasız belasız bende 99 un içindeyim
-
Alıntı:
kifanhom Nickli Üyeden Alıntı
maşallah
epey de yağmur vardı yalnız
Saol hocam evet aşırı yağmur vardı ama ondanda faydalanıp güzel kareler çıkardık sanki yerden yansımalar falan :)
-
-
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
100 kişiden 99 u far der bence herşey güzel hoş kazasız belasız bende 99 un içindeyim
evet o %99 haklı :)orjınal farlarıyla daha güzel durur o yüzden en yakın zamanda alıcam vardı bende bir hata yapıp sattım:icon_wack onları keşke bunları satsaydım neyse artık elinde olan varsa bana pm atsın arkadaşlar
-
hiç olmadı halkaları orjinale çevir bari ;) fazla zarara gerek yok 10 liraya bu iş tamam
-
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
hiç olmadı halkaları orjinale çevir bari ;) fazla zarara gerek yok 10 liraya bu iş tamam
aynen kardeşim haklısın ben yapmadım bunu zaten benden önceki sahibinde önce orjmiş sıkılmış sanırı böyle yapmıs gene bu hale ceviricem ben eski hali böyleymiş
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...9_419572_n.jpg
-
-
zevk meselesidir ancak benim hoşuma gitmedi doğrusu kırmızı yanan angel lar allah kaza bela vermesin
-
Kanka Maşallah gayet güzel bir Saxo ;) Ön farlara gelince orjinal çok daha güzel olur çünkü araban gaet düzgün o olmasada angelleri orj çevirirsen arabanın zaten iyi olan kalitesi artıcaktır daha iyi olur düşüncesindeyim ;)
Stoplara gelince ya Led'li tak yada orj kalsın kanka İnpro eski tarz kaldı ve artık hoş gözükmüyor..
Resimlerde gayet güzel olmuş eldeki imkanlarla :)
-
farlar hariç güzel maşallah kazasız belasız ...........
-
Güzel Ve Temiz Bir Makina Ne Kadar Orjinal Tutarsanız O Kadar İyi Farlar Kesinlikle Orj Çevirmeli Arkadanda Oynamayın Bence Tek İhtiyacı Olan Şey Aşağıda ;) Kazasız Belasız
http://img6.imageshack.us/img6/2977/31391046sud.jpg
Uploaded with ImageShack.us
-
-
Angel lar güzel olmuş, Vampir gözü misali :)
-
-
Alıntı:
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı
Kanka Maşallah gayet güzel bir Saxo ;) Ön farlara gelince orjinal çok daha güzel olur çünkü araban gaet düzgün o olmasada angelleri orj çevirirsen arabanın zaten iyi olan kalitesi artıcaktır daha iyi olur düşüncesindeyim ;)
Stoplara gelince ya Led'li tak yada orj kalsın kanka İnpro eski tarz kaldı ve artık hoş gözükmüyor..
Resimlerde gayet güzel olmuş eldeki imkanlarla :)
kardeşim şimdilik en azından angel ları orj. çeviricem stop konusunda kararsızım ama orj olan her zaman guzeldır düşüncesindeyim tabiki saxo 2 jantı her zaman düşündüğüm bir jant bu arada ama yurt dışındada tam tersını yapıyorlar herkez saxo 2 ye 1 jantı koyuyor :D
-
Alıntı:
alpbodrum Nickli Üyeden Alıntı
Angel lar güzel olmuş, Vampir gözü misali :)
hocam dur yumruk içinde kaldım o angel lardan dolayı :D
-
maşallah.saxo 2 stop+orj farla süper olur:icon_tup:
-
Alıntı:
Göktürkm Nickli Üyeden Alıntı
maşallah.saxo 2 stop+orj farla süper olur:icon_tup:
saol hocam senın arabanada baktımda senınkıde gayet güzel bu arada masallah:)
-
Angellar illa ki olacaksa sarı ya da beyaz olmalı bence.Ayrıca Saxo2 jantını destekliyorum.Çok şık durur.
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Angellar illa ki olacaksa sarı ya da beyaz olmalı bence.Ayrıca Saxo2 jantını destekliyorum.Çok şık durur.
aynen hocam angel ları beyaz yapıcam en kısa zamanda inşallah ;) (eskı halı)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...9_419572_n.jpg
-
Bu arada bir de soru sormuşsun 2.sayfada.Yeni gördüm.Bence angel far takacaksan krom taban angel far al;araç siyah;farlar da siyah;boğmasın derim.Bununla beraber stop seçimini de ledliden yana kullan ama o da kırmızı olsun derim.Ayrıca öne ve yapılabiliyorsa(yani sığıyorsa) arkaya da kare plaka uygulaması çok güzel olur.Tıpkı şu 2-3 mesaj yukarıdaki imzada yer alan 07 plakalı Saxo gibi..;)
-
Kardeşimin arabasına maşallah...
Farlar konusunda bende genele katılıyorum ama dediği doğru aldığımızda vardı onlar ama acilen beyaza dönsün en kısa zamanda satmasaydı orjinler en iyisiydi aslında :( ...
Kırmızı ledli stoplar her zaman fenomenim olmuştur...
Jant seçminde ise ben hala kırmızı oz ların farklı bişi olcağını düşünüyorum...
http://www.tirerackespanol.com/image..._red_ci3_l.jpg
Bu arada sölemeden geçemicem araç aynı speclerdeki çoğu 106 ve saxodan da iyi gidiyor...Çeşitli roll ve drag denemelerinde bulundu Engin gayet başarılı...
Nede olsa Timing by Ömer Usta :D :D :D İnat ettim bursadaki en hızlı Peugeot tamircisi ben olucam :D
-
Alıntı:
Efvtec Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşimin arabasına maşallah...
Farlar konusunda bende genele katılıyorum ama dediği doğru aldığımızda vardı onlar ama acilen beyaza dönsün en kısa zamanda satmasaydı orjinler en iyisiydi aslında :( ...
Kırmızı ledli stoplar her zaman fenomenim olmuştur...
Jant seçminde ise ben hala kırmızı oz ların farklı bişi olcağını düşünüyorum...
Bu arada sölemeden geçemicem araç aynı speclerdeki çoğu 106 ve saxodan da iyi gidiyor...Çeşitli roll ve drag denemelerinde bulundu Engin gayet başarılı...
Nede olsa Timing by Ömer Usta :D :D :D İnat ettim bursadaki en hızlı Peugeot tamircisi ben olucam :D
saol kardeşim eksik olma timing gayet sağlıklı oldu eline sağlık sızma pejocu :D:icon_tup: o jantlardan yurt dışında bir saxo da vardı çok hoş duruyodu önceliğim orj. nin korunması ama ledli stop+oz jantlar+costom eksoz ve son susturucuyla çok agrasif bir görüntü cıkacağından şüphem yok !!
-
Alıntı:
cliver Nickli Üyeden Alıntı
saol kardeşim eksik olma timing gayet sağlıklı oldu eline sağlık sızma pejocu :D:icon_tup: o jantlardan yurt dışında bir saxo da vardı çok hoş duruyodu önceliğim orj. nin korunması ama ledli stop+oz jantlar+costom eksoz ve son susturucuyla çok agrasif bir görüntü cıkacağından şüphem yok !!
Hahahhaa walla o kadar pug sök tak öğrendim bu işi ama gel gelelim 106 tım yok :D
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada bir de soru sormuşsun 2.sayfada.Yeni gördüm.Bence angel far takacaksan krom taban angel far al;araç siyah;farlar da siyah;boğmasın derim.Bununla beraber stop seçimini de ledliden yana kullan ama o da kırmızı olsun derim.Ayrıca öne ve yapılabiliyorsa(yani sığıyorsa) arkaya da kare plaka uygulaması çok güzel olur.Tıpkı şu 2-3 mesaj yukarıdaki imzada yer alan 07 plakalı Saxo gibi..;)
angel far takılı zaten üstünde sadece power led leri kırmızı onları buz beyazına ceviricem şimdilik krom olanıda çok sırıtır o farların kanımca ileriye doğru orj far takabılırım kare plaka düşündrüyor beni sonuçta plakalık yeride uzun pkala için yapılmış hondalara daha çok yakısıyor öne kare plaka :) ben biraz uzun plaka taraftarıyım ama app plaka yaptırabılırım tabi alman kesik yada kalın harfli gibi:icon_tup: