http://www.streetfire.net/video/k-su...ir_2079286.htm
dyno sonucunu sorucak arkadaşlar için hemen söliyelim, net rakam çıkaramıyoruz 500 civarı rakamlar çıkıyor, dyno yazılımını bugün güncellicez net rakamı tekrar yazarız..
Printable View
http://www.streetfire.net/video/k-su...ir_2079286.htm
dyno sonucunu sorucak arkadaşlar için hemen söliyelim, net rakam çıkaramıyoruz 500 civarı rakamlar çıkıyor, dyno yazılımını bugün güncellicez net rakamı tekrar yazarız..
çok iyii..
bu ne dirrrr böle :D harika olmuş kazasız cezasız.izle izle bıkmadım şerefsizim
cok iyi masallah kac devir donuyo bu araba ?
kmh devir saati gibi oha :D
masallah almanin icine japon CIN'i girmis :)
:hehe: ergan styla :D buraya 50m uzakta :p
kaç rpm dönüyo bu yav ibrelerden bişe anlıyamadım ben :D Maşallah çok iyi ama
buna kadranda devirde yetmemiş maşşalh bu ne ya:) kaç devir dönüyor bu ? sapma yoksa 10bin gibi gözüküyor?çok merak ettim
devir saatini supraya kalibre edemedik bi türlü, bmw bu kadar gösteriyo :)) ama 8 bin civarı dönüyoruz normalde
erkan akış
fenalardaymış maşallah :)
maşallah ...........................
swap olayını seviyorum yaaaa,maaşallah
masalllahhh.
maşallah erkan :icon_tup:
maşallahhhh
Maşallah kaç bar da 500
maşallah...
bide yürüse :) diyelimde motor içine girsin
maaşallah harika olmuş tebrik ederim.
Yanılmıyorsam bu araç bizim burda Atatürk mahallesinde duruyor gerçekten süper:icon_tup:
bide full orjinal.. çok tehlikeli çook..
Maşallah çok başarılı...
fena olmus, dyno nun yerini ogrenebilirmiyim?
metro stadyum durağını sağına al soldakı çınarlı yoluna git 100 metre sonra solda aygaz lpg istasyonun içinde..
Selam ;
Güzel bir araç oldu , gökhan usta yaparken bir çok kere inceleme fırsatım oldu, güle güle kullanın.
Benim naçizane önerilerim olacak :
1- Devir saati olarak m3'ün devir saatini kullanın, hem kalibrasyonu daha kolay.
2- Allah rızası için dyno müziği olarak kulak tecavüzcüsü death metal şarkılar koymayın :D
Masallah ..
maşallah...
Maşallah elinize emeğinize sağlık.
güle güle ağız tadı ile binersin inşallah.