-
Real Buluşma Otopark Foto Night
-
ellerine sağlık,ama bi eleştiri yapıcam müsadenle,renkleri ile çok oynamıssın gibi geldi bana :) buda görüntüyü bozmuş biraz ama yinede açılar güzel ellerine saglık :)
-
hele şükür bir kaç foto :D
-
Eline sağlık güzel fotograflar çıkmış,
Teşekkürler abicim..
-
eline sağlık çok güzel fotolar ve araçlar..:)
-
Maşallah hepsi birbirinden güzell
-
maşallah tüm araçlara..corvette nin renk çok iyi olmuş..
-
valla melik ellerine sağlık aynen renkleri çok kurcalamışsın :) genede sağol uğraşman bile yeter bilalin fotolarıda bekliyoruz :)
-
ellerıne saglık abıcım nıhayet bı kac foto gorebıldık =) bazı fotograflar net olmasada ortalama ıyı emegıne sağlık :)
-
gözlerim kan çanağı oldu:D
maşallah araçlara...
-
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
maşallah tüm araçlara..corvette nin renk çok iyi olmuş..
eyvallah kardeşim saol :)
-
maşallah araçlara
azizim jant yapmışız:D
-
Alıntı:
dragstar Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara
azizim jant yapmışız:D
sağolasın kemalim 17 geçtik geçici bir süre bakalım :)
-
güzel kareler elinize saglık, renk de hem fikiriz sanırım,
aziz o jantlar eskilerin yanında çok sönük kalmamış mı :D
-
Alıntı:
Frid Nickli Üyeden Alıntı
güzel kareler elinize saglık, renk de hem fikiriz sanırım,
aziz o jantlar eskilerin yanında çok sönük kalmamış mı :D
valla diğer jantlar 18 di artık güm pat canım sıkıldı şimdiki jantlar geçici sayılır arkadaşlar sıkıntı yok :)
-
Beyler benim fotografla alakam yoktu :) is'ten çıktım buluşmaya geldim çantamda dijital fotograf makinem vardı baktım arabalar guzel dedim Melik maksat hatıra olucak birkaç foto olsun :) sonuc bunlar arkadaslar :) renga renga renk hehehe ;)
-
Alıntı:
notyet Nickli Üyeden Alıntı
Beyler benim fotografla alakam yoktu :) is'ten çıktım buluşmaya geldim çantamda dijital fotograf makinem vardı baktım arabalar guzel dedim Melik maksat hatıra olucak birkaç foto olsun :) sonuc bunlar arkadaslar :) renga renga renk hehehe ;)
hiç olmamasından iyidir
-
Alıntı:
notyet Nickli Üyeden Alıntı
kanka ellerine sağlık senin bizle olman ve emek vermen yeter ellerin dert görmesin her zaman yanımızda olduğunu biliyorum daha çok o çantayla geliceksin :icon_tup:
-
ellerine sağlık güzel bi akşamdı... ;)
-
hepsi çok güzel masallah:) cum jantları dışında yine favorim + bide scirocco. kırmızı olsun 5 fazla olsun;)
-
cok guzel araclar ıyı muhabbet olmus kazasız belasız herkese
focus a bıttım ama:)))
-
Eline sağlık hocam.Güzel kareler çekmişsin.Bu arada CUM 82'nin yeni jantları çok güzel olmuş.
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık hocam.Güzel kareler çekmişsin.Bu arada CUM 82'nin yeni jantları çok güzel olmuş.
sağolasın serhatım :) teşekkür ederim
http://img526.imageshack.us/img526/2313/4294.jpg
-
CUM'un jantlarını neden değiştirdiniz :(
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
CUM'un jantlarını neden değiştirdiniz :(
diğer jantlarda çatlak oldu sağolsun yollarımız çok güzel :) bende bu sebepten 17 taktım ama değiştiricem jantları olursa bakalım bir jant var :)
-
Alıntı:
Nires Nickli Üyeden Alıntı
diğer jantlarda çatlak oldu sağolsun yollarımız çok güzel :) bende bu sebepten 17 taktım ama değiştiricem jantları olursa bakalım bir jant var :)
yapma ya geçmiş olsun hocam :o Eski jantları çok yakışıyordu CUM'a bunlar pek olmamış :o Yeni jantları bekliyoruz ;)
-
araçlara maşallah hepsi stil sahibi.melik ellerine sağlık
-
Alıntı:
Nires Nickli Üyeden Alıntı
Evet kardesim o janti görmek lazım ;)
-
Alıntı:
peace1747 Nickli Üyeden Alıntı
araçlara maşallah hepsi stil sahibi.melik ellerine sağlık
Eyvallah kardesim. Valla araçları görünce dayanamadım çektim fotoları :)
-
güzel kareler hepsine maşşallah
-
-
güzel bi buluşmaydı azizin yemek yerkenki ısmarlatma çabalarıda gözlerden kaçmadı :D aziz insan mısın sen!! :D
-
Melik fotoların güzel emeklerine sağlık öncelikle...birde benim araca yaslandığım foto vardı onuda koyarsan ben burdan alırım kardeşim..tekrar teşekkürler..seni her zaman görmek isteriz...
-
maşallah araçlara,fotolara...
-
real, foto çekimlerinde araç başı 10 kagıt alsaydı köşeyi dönmüştü :D
Maşallah Allah kaza bela vermesin..
-
Alıntı:
BEmre0075 Nickli Üyeden Alıntı
güzel bi buluşmaydı azizin yemek yerkenki ısmarlatma çabalarıda gözlerden kaçmadı :D aziz insan mısın sen!! :D
kaybol len artist ben tolgayla sabriye ısmarladım biride bana ısmarlıycak :) tabikide sorun değil haftaya çarşamba çözücem bu meseleyi :)
-
aziz keşke sac jantlarla bırakaydın ozaman dahada çılgın olurdu sanki :D
maşallah hepinize.
-
melik abi ellerine sağlık :)
-
maşallah araçlara hepsi birbirinden güzel --- corvettenin rengide fena olmş =)
-
Maşallah güzel fotoğraflar :)