arkadaşlar yarın sabah izmire geliyorum şirkete ait arabayı alıp istanbula döneceğim saat 12:00 engeç 13.00 gibi karşıyakadan istanbula hareket edeceğim gelmek isteyen veya emaneti olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
545-7427828
Printable View
arkadaşlar yarın sabah izmire geliyorum şirkete ait arabayı alıp istanbula döneceğim saat 12:00 engeç 13.00 gibi karşıyakadan istanbula hareket edeceğim gelmek isteyen veya emaneti olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
545-7427828
knka okul olmasa gorusurduk yav:)
okul netarflarda :) yakınsa eğer uğramaya çalışırım :)
Emanetimi kargoyla almıştım ama tanışmak için görüşebiliriz belki.
Karşıyaka'nın neresine geliyorsun?
Hayırlı yolculuklar kazasız belasız :D izmirden kumru getirebilirsin abi iyide olur sanki :D
Hmm güzel yakınmış baya, kısa da olsa görüşelim :)
Bzım semte gelıosunuz dırek. Bı Istek Arzu olursa yardımcı olmaya calısırız herturlu. 0533 410 41 21
Yav başkan seninle biz aynı yerde mi oturuyoruz yoksa :D
Cuma akşamı tanışmıştık hatırladın mı :D
1.sanayi sitesine yolun düşerse ege turbo die dükkanımız var buyur gel misafir edelim
emre kardeşim valla memnun olurum tanışmış oluruz :) numaran var bende sonu 24 28 ise ararım ama öğleden önce :)
ali kardeşim eksik olma araba uzun zamandır orda ne durumda bilmiyorum eksik gedik bişi olursa rahatsız ederim :)
Yav ne farkeder olm bi ucu bizim orada, ortası sizin orada, sonu da çiğlide :D
her türlü görüşürüz :D
kardeşim 1671sk no:247 diye adres verdiler birde ben havaalanından nasıl geleceğim oraya .?
Abi hava alanından Havaş'ın servisine binip Karşıyaka iskelesinde in, beni ara. ;)
aynen mekan dukkan ısletme ısmı falan varmı abı?
Dedim ama ben :D
Çünkü bir akşam nöbetçi Eczane arıyordum, bu sokaktaydı. Evden çıktım bizim oradna bi girdim sokağa çiğlide buldum eczaneyi :D
kanka sanayının ıcınde okul yesılovaya gel cımentas anadolu lisesi söylersın beden egıtımı ogretmenı gokhan behlul:)ben zaten dısardayım gorursun benı 05549511785
Gırne caddesınden Bostanlı ıstıkametıne dogruymus. Bostanlı Polıs karakolunu aradım dayanamadım :D
ya hocam gokan sen bızım orda oturuomusun ya komsuyuz resmen ama okul muduru her sabah konuscak ne buluo bu kadar abı cozemedım her sabah onun sesıyle uyanıyom
:) iyi oldu ya komsumusz resmen ben orda oturuorm
beni karşılayan gideceğim yere kadar götüren emrecan kardeşime çok teşekkür ederim ege turbo arda kardeşim arac için ilgilendi saolsun gökan kardeşimle fazla görüşemedik ama kısa sohbeti için kendisine teşekkür ederim jumbo kardeşimle görüşemedik ama opetten yakıt alırken arabası geldi yanıma :) çok güzel maaşallah kazasız belasız :) izmiremi taşınsam naapsam her gidişimde aklım kalıyor :)
dönüşte cannakkale tarafından mı gelıceksın ?
knka geldıgın ıcın cok saol tanısmıs olduk ılgılenemedım veletler yuzunden ama bırdahakıne artık:)