az once ince bir sallandik hisseden oldumu arkadaslar...
Printable View
az once ince bir sallandik hisseden oldumu arkadaslar...
fena salladı arkdslar
hissedilmicek gibi değildi
geçmiş olsun....
kanka ikimizde ayni zamanda acmisiz..
beyler çok fena sallandık hisseden varmı
Heyt bende farkettim. Karşıyakada çok fazla değildi ama hissettim yani.
valla salladı fena :)
şiddeti kactı acaba?
3.7 sanırım
Gecmis olsun, 3 konu birlestirdim umarım bu konudan devam eder artık ;)
iyi salladi bostanlıda iyi hissettim :)
geçmiş olsun arkadaşalar
Valla 8.kattayım karşıyaka fena sallandı..
yahu ben neden hissetmedim :D
geçmiş olsun tüm izmirlilere.allah beterinden korusun..sitenin mesajlarda yazan saatte bi problem mi var?mesajın yazılma tarihi böyle Bugün, 23:08
Evet saat yanlıs ;)
Karsıyakada bende hıssetmedım yuruodum ondan sanırım kısa surmus olmalı..
En son yarım saat once selcukta 3.7 olmus birde 1 saat kadar once daha ufagı var, bide düngece yarısı ege acıklarında bı hareket var. Hayırlısı :(
gecmıs olsun boyle ufak ufak olsunda bırden tam buyuk olmasın
çok çok hafif ben İstanbul'da hissettim. az önce Kuşadasından teyzem aradı ciddi sallanmışlar.
geçmiş olsun.
5 civarı vardır diye düşünüyorum.
İzmirli arkadaşlar geçmiş olsun...
İlk değilmiş bugünkü, Haydaaa, bu seferihisar depiremi zamanındaki gibi 2-3 gün çektirmesin yine. Havalarında sıcak olması korkutuyor insanı.
"İZMİR'de, önce 4.7 büyüklüğünde ardından 2.9, 2.8 ve 3.4 ve 4.2 büyüklüğünde beş ayrı deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre, can ve mal kaybı olmadığı depremde, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden yapılan açıklamaya göre; bugün saat 20.35 sıralarında, merkez üssü Ege Denizi Çeşme açıkları olan yerin 9.2 kilometre derinliğinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir merkez ve çevre ilçelerinde hissedilen bu depremin ardından saat 20.52 sıralarında yine aynı merkez üssünde yerin 15.2 kilometre derinliğinde, 2.9 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi.
Saat 21.03 sıralarında ise merkez üssü Bergama İlçesi olan yerin 4.8 kilometre derinliğinde 2.8 büyüklüğünde üçüncü bir deprem daha meydana gelirken son olarakta Ege Denizi Çeşme açıklarında, saat 21.15 sıralarında yerin 5.0 kilometre derinliğinde 3.4 büyüklüğünde ve hemen ardından da 4.2 büyüklüğünde beşinci bir deprem daha meydana geldi. Bu beş ayrı depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybının olmadığı belirtilirken, vatandaşlar kısa süreli bir panik yaşadı."
Fena salladı bornovayı:D
bende aydın merkezdeyim aprtman sallandı baya hayırdır inşallah...
Yorgunluktan dedim ben gidip geliyorum heralde ama deprem olmuş :D
gecmis olsun arkadaslar istanbul saglam
aynen bi aralar nasıl 5.9 a kadar cıkmıstı arka arkaya o daha kötü...
evet zaten merkez selçukmuş .herkese büyük geçmiş olsun daha kandillide göremiyorm ama sanırım 4.5-5 şiddetinde falan
2010.11.11 21:45:51 37.8645 27.3665 5.3 -.- 3.4 -.- SELÇUK (İZMİR)
2010.11.11 21:15:54 37.9037 27.3720 5.9 -.- 3.7 -.- SELÇUK (İZMİR)
kandilli'nin sayfasında böyle diyor..
geçmiş olsun arkadaşlar..
saatlerinizi GMT+1 olarak değiştirin..
2010.11.11 22:07:58 37.7820 27.1687 5.0 -.- 4.9 -.- kuşadası körfezi (ege denizi)
geçmiş olsun arkadaslar
Bu arada deprem şiddeti 3.7 imiş :)
kandilliye göre 4.9, amerikan kaynaklarına göre 4.6
2010.11.11 22:07:58 37.7820 27.1687 5.0 -.- 4.9 -.- KUŞADASI KÖRFEZİ (EGE DENİZİ)
kus adasinda 5 siddetinde olmus..
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst9.asp
asikome araç kapalı garajda çıkartıyım bari bişi olursa canı acımasın.
facede biri 4.9 yazmıs gecmıs olsn