bır arkadasım bu sene sonu arabasını degıstırmek ıstıyor. sizce bu 3 aractan hangısı alınır? A5 2.0t quattro , E Coupe 250 CGI , 320d Coupe. Yorumlarınızı eksık etmeyın :icon_tup:
Printable View
bır arkadasım bu sene sonu arabasını degıstırmek ıstıyor. sizce bu 3 aractan hangısı alınır? A5 2.0t quattro , E Coupe 250 CGI , 320d Coupe. Yorumlarınızı eksık etmeyın :icon_tup:
e coupe 10krktr
320 d 10 krktr
arkadaslar yorumlarınıza teskkurler fakat bırde nedenını belırtırsenız hanı sızce agır basan yonu ne sectıgnız arabanın
E Coupe :icon_tup:
bu 3 nun arasında bence en iyi tip e coupe de+ arkadan itiş +mercedes +motor+ hala piyasada az var. e coupe olmasaydı a5 derdim.
a5 i beğenmiyorum , e cuopenin arkadaki küçük kelebek camı göz zevkimi bozuyor :D eh geriye 320 d kaldı :D e250 de kullanılan 1.8 204 hp motordan daha iyi bir motora sahip bmw
320d 99 ktkkrert
yorumsuz e250 coupe :icon_tup:
Tip gösteriş motor ve kalite bakımından e250 coupe;)
E Coupe 250 CGI
A5 2.0t quattro
320d Coupe
mercedes bi adım öndedir her zaman :)
şüphesiz E coupe her yerde iş yapar...
Ne kadar audi asigi olsamda E serisi alirdim..Motoru ile ilgili pek bilgim yok ama kasa inanilmaz guzel..Ancak beyaz vs..gibi klasik renk olmayacak..Gectigimiz aylarda gormustum e550 amg coupe enteresan bir yesil...Oturdum 10dk seyrettim :)
E coupe , kasasi , konforu , tipi , sekli , yeter :)
Benimde bir yakınım aynı şekilde tereddütte kaldı , e250'de karar kıldı :)
Ama bayağı kafa yordu :D
Araba gelmiş :)
E coupe a5 arasında kaldım ama e coupe alırdım
e serisi mercedes 'de en kaliteli modeldir. 250 cdi sizi yolda üzmez ;) arkadaşınız mercedes i düşünsün derim
Merso' E Coupe 250 CGI diyorum, ölüsü bile bir baskadır bu aracların.
Kuzenim E250 CDI Coupe aldı....
İnanılmaz bir güzellik hem dışardan hem içerden...,
A5 we 320 coupe de süper ama Mercedes bu kez hakkaten başarmış sanki :)
Benzinli ile dizeli karşılaştırmak yanlış bence,
TR şartlarında günlük kullanım için hangi araç olursa olsun dizeli tercih ederim.
Benzinlilerde dusunursek BMW nin motoru yetersiz kalıyor (320i için konuşuyorum) Mercedes ve Audi'ye göre, o yuzden çekiciliğini yitiriyor, kasasının yenilenecek olması da cabası.
bence Kırmızı E250 CGI AMG paket
Yeni bir yüz olmasından ötürü bunu tercih ederdim.
beyaz cam tavan e:D
kırmızı E coupe diyorum :D
ezmiş zaten bencede kesinlikle E coupe az olması ve şekil olarak başarılı...
E coupe çok güzel
3.20d donanımlı olursa düşünülebilir ikisi arasında kalırdım herhalde
3.20d coupe bence 1. sırada
peşinden a5 ve e-cgi yanyana gelirler
audi a5 2.0 Tdi 170hp quattro:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
E250 Cgı gerçekten mükemmel bir araç diğer 2 araç aynı geliyor bana merso bir adım üstte herzaman
Tabiki mercedes:D
her türlü e
araban tek silindir olsun kaputun üstünde yıldız olsun
bu 3lü içinden bmw yi geç diğerleri gibi çekici değil
a5 mi e coupe mi
tabiki e coupe:)
Bmw eskidi
Audinin sagi solu belli olmaz 10 kere makyaj yapabilir
Sonuc e coupe :)
20bin km oldu tek yasadıgım sorun aracın tavanından gelen ses( arac cam tavan)... Gidişi filan gayet tatminkar kasa agır olmasına ragmen A5 1,8T 320 ler C220 dizelle denedim hepsinde aldı bu arada dizellerde sorun oldugunu duydum... Yunanistandan gelen coupeler cabriolar vardi satamayıp yollamıslar baya uygundu bir araştırın isterseniz...
Bugun ilk kez beyaz e350 avant gordum...Avanttan nefret ederim ama bu inanilmaz birsey olmus..