-
==Gold Renault Twingo==
Kendi paramla ilk arabamı kasımın başında almış bulundum.
Bundan önce babamla ortak kullandıgımız focus vardı ama haftaiçi pek kullanamıyordum.
Bu yüzden bu tarz bir araç almak istedim.6 bine aldım.Aldıgımda biraz dökük gibiydi.
Motoruna elektrik aksamına falan bi 500 lira harcadım şu an sorunsuz bir şekilde biniyorum
Maşallah derseniz memnun olurum pek nazar değecek birşey değil ama olsun:)
http://img710.imageshack.us/img710/8704/sdc15264.jpg
http://img25.imageshack.us/img25/7783/sdc15266p.jpg
http://img607.imageshack.us/img607/1008/sdc15267.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/1564/sdc15269w.jpg
-
hayırlı uğurlu olsn kazasız belasız krdşm:) maşallahhh
-
maşallah
renk çok güzelmiş
-
ilk araba bazılarının aldığı ferrrariden bile daha zewk verir,heleki ite kaka alındıysa....
kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip etsin...
-
hayırlı olsun bu renk twingo hiç görmemiştim :)
-
masallah. bende satmıstım bunlardan bıtnesını 1 haftada. Rengı guzel gercekten. Bakmaya devam edersen cok daha guzellesıcegıne ınanıyorum. Eglencelı bı aractır :)
-
gule gule kullanın, kazasız belasız...
masallah...
-
Hayırlı olsun, Masallah ben begendim İnsann kendi arabası gibisi olmaz ;)
-
Harika! Keyifli Sürüşler Dilerim...
-
çok teşekkurler
tamponları ve jantları dün boyadım guzelde oldu sanki
dediginiz gibi insanın kendı parasıyla aldıgı araç başka oluyor. daha önce passat focus golf falan kullandım ama onlarla ilgilenmek istemedim en fazla yıkatıyodum
yakın zamanda beyaz yanak, 50mm yay ve suni deri koltuk döşemesi düşünüyorum koltuklarda yırtıklar var
-
Maşaallah. Hem renk, hemde görünüş olarak çok güzel. Diri duruyor : )
-
maşallah kazasız belasız iyi ggünlerde kullanman dileğiyle...
-
Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin :)
-
maşallah. ilk arabamı alırken bende çok istemiştim bunlardan.. hep içimizde kaldı üstü açılanlardan.
maşallah aracına allah kaza bela vermesin..
-
allah kaza bela vermesin dostum,insanın genç yaşta kendi parasıyla birşeyler başarması çok güzel birşey. masallah, gönül rahatlığıyla binersin inşallah :)
-
Maşallah güzel duruyo.İnşallah kazasız,belasız,ağız tadıyla binersin
-
allah kaza bela vermesin inş. kendi paranla aldığının tadı başkadır :)
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız..
-
hayırlı olsun maşallah Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin sevimli duruyor :)
-
maşallah kazasız belasız ......
-
Aracın çok tatlı maşallah kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile :)
-
Kendi paranla aldığın için daha keyifle sürer gözün gibi bakarsın.Kazasız belasız kullan.
-
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..maşallah...
-
Maşallah güzel tertemiz duruyor. Twingodan güzel filtre sesi çıkıyor, tavsiye ederim :)
-
Maşallah kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
Hayırlı olsun :)
-
hayrırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
-
Hayırlı olsun arkadaşım.Darısı araba özlemi çekipte alamayanların başına :D
-
Hocam Güle güle kullanın arabanızı..Oldukçada güzel duruyor hele ki kendi paranızla almışsınız tadı çok farklıdır diye tahmin ediyorum..Kazasız belasız cezasız inş
-
hayırı uğurlu olsun çok şık duruyor valla tertemiz :)
-
Maşşallah çok güzel duruyor kazasız belasız :)
-
-
hayırlı olsunnn kazasız belasız kullanırsın inşallah :) twingo alacak olsam bu renk alırdım ben de çok güzel :) jantlar beyaz güzel olmuş, bijonların rengini değiştir bence.
-
Maşallah yaa çok güzeel kazasız belasız
-
masallah kazasız belasız o duyguyu bılırım. ruhsatında adın yazıyırsa aılen ıcın bundan buyuk sevınc yoktur. masallah tekrar daha ıyılerıne ıns.
-
güzel araç hayırlı olsun rengi güzelmiş
-
maşallah güzel görünüyor..
-
Maşallah, kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
Boşuna dememişler en güzel araba ruhsatında adının yazdığı arabadır diye.. :icon_tup:
-
la maaşallah çok iyi yaa.. yakıt durumu nedir_? çok yakıyor mu?_
-
çok teşekkurler herkese babanın pintiligine inat aldım ama aldıgıma pişman degılım
aldıgım zaman dıstan çok dandık duruyordu
tamponları ve jantları boyadım kendine geldi araç plakayı da koyunca guzel durdu