Sitemizin Moderatörlerinden Tholl-Ga abimiz&arkadaşımız burun eti amelliyatı olmuştur.Geçmiş olsun dileklerimizi iletip , En yakın zamanda sağlığına kavuşup aramızda görmek isteriz :)
Printable View
Sitemizin Moderatörlerinden Tholl-Ga abimiz&arkadaşımız burun eti amelliyatı olmuştur.Geçmiş olsun dileklerimizi iletip , En yakın zamanda sağlığına kavuşup aramızda görmek isteriz :)
Geçmiş olsun.
oyy gecmiş olsun kardesim bende olmustum aynısından :)
hemenck iyleşirsin inşallah.
Geçmiş olsun
oldu da bitti maşallah:D:D:D
geçmiş olsun....
Bende olucam sanırım :( Geçmiş olsun kardeş.Müsait olunca buraya yazıp bilgilendirirmisin nasıl zormu ?
bende korktum linki görünce yapmayın böyle ani şeyler yaw:)geçmiş olsun dede.düzelttirdinmi birass
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda hem eski sağlığına kavuşursun hem de ameliyatın faydasını görürsün :)
geçmiş olsun ağbi eti aldırdın hafifledin daha hızlı gidersin şimdi sen :D
maladian guy geçmiş olsun:D
bende çocukken olmuştum ama gene çıktı ... vücud gelişimini tamamladıktan sonra olmak lazımmış ( 21-22 yaş sonrası ) aklınızda olsn arkadaşlar.
geçmiş olsun.
estetık yaptırdı ya kandırıo bızı :)
gecmısler olsun kardesım
geçmiş olsun thool-ga
hop combom gecmis olsun
acil sifalar dilerim ;)
Geçmiş olsun Tolga.
Geçmiş olsuun.
bğn yanına gittim fena uyuyodu ilacın etkisi ile o kadar dürttük fln yemedi :):) sonra bide hala horluyodu bizi horlamıcak die kandırmışlardı ahahah :):):)
çok geçmş olsun.. fena walla bende oldum.. ağrısı sızısı, 1 sene darbe gelmicek, gelince kıwrandırıyo adamı, herşeyi dert.. rahat nefes alamamayı tercih ederim yani:D gerçi ben estetiğe de girdim hafiften ama olsun :D zor iş...
çok geçmiş olsun hiç olmadım ben öyle bir ameliyat olmayıda düşünmüyorum bi fikrim de yoktu açıkcası mecburiyet ile ilgili burdan öğrendim...
tekrar tekrar geçmiş olsun.....
her duydugunuza ınanmayın goguslerını kucultmus işin aslı bu :D
geçmiş olsun kardeşim bu gece haberim oldu yarın telleşiriz yeni ses tonundan :D
Gecmis olsun Tolga kardes...;)
geçmiş olsun..
Geçmiş olsuun.
Amanınn Amanın surat morardımı kardeşim. Bende otobüse kafa attığımda mos mor olmuştu yüzüm gözüm.,
Geçmiş olsun kuzen. Hemençik iyileş sonra bir ayda burnundan konuşuyormuş gibi konuş sonra biiiişeyciğin kalmaz.
Allah acil şifalar versin mruk
geçmiş olsun bilader acil şifalar dilerim
geçmiş olsn tolgacım. bende bu ay sonunda olucam burundan... yaşadıklarını anlatırsan süper seviniriz
geçmiş olsun..
geçmiş olsun.
geçmiş olsun tolga.iyileşte drift videoları koy;)
HEhehe emme manifoldunu genişlettin Tolgacım , hadi bakalım =) Geçmiş olsun tekrar.
Geçmiş Olsun Tholl-Ga...
geçmiş olsun abim.
Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun
bi$isi yok ma$allah
geçmi$ olsun yavru kuzum :p