Tarihi Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Saat 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına Üsküdar ve Kadıköy itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
Printable View
Tarihi Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Saat 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına Üsküdar ve Kadıköy itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
Tweeter'da arkadaşım paylaşmış.İnşallah kısa sürede söndürürler :(
çok üzüldüm haberi duyunca elimizde kalan nadir binalardandı.
İnşallah en az zararla kurtulur..
otel yapacaz diye yaktı şerefsizler
goruntuler cok kotu cati baya bir yanmis cok cok uzucu bir durum elimizdeki bu derece onemli bir yapiyi koruyamiyoruz yaziklar olsun ....
Kenan Birkan ın işidir bence
Ben de izliyorum haberlerden.,
Çok yazık umarım daha fazla büyümeden söndürülür.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25154837/
Yangınla ilgili ilk fotolar ve haber detayları..
Çatı tamamen yanmış malesef ve yangın alt katlara inmeye başlamış :(:(
Alt katlarda binayı taşıyan 220 tane ahşap sütun varmış eğer o sütunlar yanmaya başlarsa binayı çökmekten kurtarılamazmış.
Bencede kesinle otel yapabilmek için yaktılar.
Oranın en üst katı durduk yere yanacak hali yok ya..
otel yapmak ıcın yakmıştır şerefsizler kesin ve kesin.
Şerefsizler ne istiyonuz lan bizim elimizdeki nadide binalardan..
tw de ızledım cok kotu bır durumda
ınsallah en az zarar ıle kurtulur
şerefsizler :mad:
yok boyle birşey yaa
Çatı ve 4.kat tamamen yanmış..
bakalm, restoremi edilecek yoksa yerine bişey mi dikilecek...
Çok kötü ya fotoğrafları görünce resmen içim gitti :( :(
bunların yatacak yerleri yok öbür tarafta allah belalarını versin iyi ki görmüşüm gitmişim zamanında hiç görmeyenler çok şey kaçırdılar işlemeler duvarlar muhteşemdi.....
oha ya yok böyle bi olay yazıkk
Nautilus ten gördum buyuk bır yangın kimse görmeden tren garı gıbı kalabalık bı yerde bu kadar cabuk buyumesi şaşırıyor insan tamirat falan varmış kibritten ev gibi yandı koca bina bide heryeri taş sadece catı yanabılır YUH diyorum yani
uzun zamandır konuşulan ufaktan ufaktan fısıldanan otel projesinin ilk adımı atıldı ortaya yazıktır günahtır allahsızlar
Valla yazık yabancılar degerlerine nasıl sahip cıkıyorlar.
Biz de yok etmek icin cabalıyoruz.
umarım otel için böyle bir aptallık yapılmıyordur
şu anda kanaltürk veriyor izliyorum yazık walla
İnanın bazı değerlerin bazı insanlar için önemi çok büyüktür bunlar benim için haydarpaşa garı galata köprüsü galata kulesi bazıları küçüklüğümden beri hayatımdaki önemli yerler çok üzülüyoruz
Merakla yapacakları açıklamaları bekliyorum..!
haberlerden öğrendiğim kadarıyla çatıda yapılan izolasyon çalışması sırasında yangın başlamış ve 2 kişi gözaltında bulunuyormuş. çünkü kadıköy belediyesinden bu iş için izin alınmadığını belediye başkanı açıklamış.
Off çok kötü olmuş yaa :(
çürük raporu verilir hemen. ardından çıkar birileri bize verin kiralayalım, ayağa kaldıralım, restore edelim derler. bina kiralanır 99 yıllığına komik rakamlara....
çok yazık. yabancılar olsa demekten kendimi alamıyorum . adamlar herşeylerini koruyor.
Arkadaşlar ne çabuk unuttunuz.hatırlarsanız burayı Hotel yapmak istiyorlardı ama izin verilmemişti.çatı izolasyon bence malzeme yapılmış bu sabotaj için..kimbilir bunun altında kimlerin parmağı var..:mad:
hepsine ateş edecen adi herifler
Çok üzüldüm , ne kadar güzel eski bir yapıydı...