-
buda bizim ufaklık(07' impreza)
-
Maşallah çok güzel subiniz yalnız ön kaputta gövde renginde olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum
-
Maşallah güzel araç japon harflerini sökersen daha güzel olur bence..Kazasız belasız kullanmanı dilerim...
Bu arada imza boyutun cok büyük kurallara göre düzenlersen daha iyi olur...
-
Alıntı:
oGuZ555 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel subiniz yalnız ön kaputta gövde renginde olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum
eyvallah sağolasın =) kaputtakini sökebilirim bu yakınlarda onun ömrü tükendi ama yenisini kaplatmayı düşünüyorum 3m olarak =)
-
kazasız belasız kullanın guzel arac stı staylaa:)
-
Alıntı:
darkred Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel araç japon harflerini sökersen daha güzel olur bence..Kazasız belasız kullanmanı dilerim...
Bu arada imza boyutun cok büyük kurallara göre düzenlersen daha iyi olur...
sağolasın =)bu arada imzayı düzenledim.
-
Alıntı:
Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız kullanın guzel arac stı staylaa:)
sti'da gelir bir kaç sene içinde =)
-
zevk meselesi ama şu neonlardan kurtulman lazım bence onur ;) maşallah kazasız belasız
-
Alıntı:
çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı
zevk meselesi ama şu neonlardan kurtulman lazım bence onur ;) maşallah kazasız belasız
kurtulcam kurtulcam yakındır çağlar :cool:
-
altta yanan mavi ışıklar ile japon harflerini sökersen daha güzel duracaktır kazasız belasız günlerde kullanın
-
kazasız belasız maşallah...
-
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
-
maşallah kazasız belasız :)
-
Kazasız belasız çok şık:) bencede kaput bu şekilde on olmuş, 3m yapınca daha da güzel olur diye düşünüyorum :icon_tup:
-
maşallah
neonlardan kurtulursa daha da hoş olur kaput için arkadaşa katlıyorum gövde rengi olmalı.
-
apaçiiiiiiiiii :D o neonları sökmediğin sürece apaçisin olum demedi deme ibrahim :D yaylarla daha güzel olcak yavru maşallah subimize :) neonları sök yoksa ben kırıcam :D
-
güzel görünüyor kazasız belasız kullanın..
-
arkadaşlar herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim..hepimize allah kaza bela ceza vermesin..
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
apaçiiiiiiiiii :D o neonları sökmediğin sürece apaçisin olum demedi deme ibrahim :D yaylarla daha güzel olcak yavru maşallah subimize :) neonları sök yoksa ben kırıcam :D
olum şu arabayı aldığımdan beri aynı şeyi söylüyosun sırf senin çenenden kurtulmak için sökücem neonları :D yavru şaka bi yana elime para geçsinde hem yaylancam hemde bir el atıcam neonlara felan =) muayeneden sonrada ver elini 3m ve headers :D
-
-
Alıntı:
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız kullanın
eyvallah sağolasın yiğit hep beraber kazasız belasız kullanırız araçları işallah..
-
-
masallah onur abi ama neonlar ıı ııh :D
-
Alıntı:
otuzdört Nickli Üyeden Alıntı
masallah onur abi ama neonlar ıı ııh :D
sökücem kardeşim şu yayları bi alıyımda bi el atıcam arabaya ;)
-
Maşallah
Dokunuşlarla çok daha güzel olacaktır :)
-
Alıntı:
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah
Dokunuşlarla çok daha güzel olacaktır :)
sağolasın..Spor Yay,far karartma ve bir sonraki muayenesinden sonra tavan,kaput carbon görünümün yenilenmesi headers sıradaki aşamalar ;)
-
hangı gundu hatırlamıyorum ama dersanemın onunde gordum bı yerlrden tanıdık gelıodu snrm reale fln gelmıstınız ama selam vermedım tanımıyorum dıye =)
maşallah kazasız belasız sahsı fıkrım sadece neonları sokmenız onun dısında gercekten hos duruyor ...
-
japon harfleri dışında çok güzel
-
allah kaza bela vermsin gankaa...güzel araba güzel ;)
-
Alıntı:
pesimist206 Nickli Üyeden Alıntı
hangı gundu hatırlamıyorum ama dersanemın onunde gordum bı yerlrden tanıdık gelıodu snrm reale fln gelmıstınız ama selam vermedım tanımıyorum dıye =)
maşallah kazasız belasız sahsı fıkrım sadece neonları sokmenız onun dısında gercekten hos duruyor ...
bir dahakine selam ver kardeşim tanışmıyosakta tanışmış oluruz ;) neonlarıda çıkartıcam hem başıma bela oluyor hemde çoğu bozuldu zaten güzelde durmuyor :) bu arada birey,final yada uğur dershanesinin önünde görmüş olabilirsin :D
-
Alıntı:
hairpick Nickli Üyeden Alıntı
japon harfleri dışında çok güzel
japon harfsiz olur mu ya :confused::eek::)
-
Alıntı:
halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı
allah kaza bela vermsin gankaa...güzel araba güzel ;)
gankaaa teşekkür ediyorum güzel dileklerin için çok tehlikeli hareketlerin varmış dikkat et kendine bi c.tesi gel bizim takıldığımız petrolcüye bir kaç makina gör iyi gelir sana :D:p
-
Alıntı:
onur276 Nickli Üyeden Alıntı
gankaaa teşekkür ediyorum güzel dileklerin için çok tehlikeli hareketlerin varmış dikkat et kendine bi c.tesi gel bizim takıldığımız petrolcüye bir kaç makina gör iyi gelir sana :D:p
gelirim geçerim bide olmaz şimdi siz takılın çufçular :D
-
Alıntı:
halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı
gelirim geçerim bide olmaz şimdi siz takılın çufçular :D
zuhaaaaaa:D:D:D ganka hiç güleceğim yoktu gece gece gel sen gel her cumartesi oralardayız biz ;)
-
http://i55.tinypic.com/20ucox5.jpg
http://i52.tinypic.com/16iwh04.jpg
http://i52.tinypic.com/9qdb9z.jpg
http://i52.tinypic.com/nf02f6.jpg
uzun zamandır forum'a girmiyordum buda son halleri aracın hala daha yay alamadım bu arabaya yay takmak kısmet değil herhalde bana..Ama eski hallerinden farklı olarak headers,far ve ızgara piano black görüntü arka stoplarda da çift folyo var...9. aydaki muayenesindne sonra çok daha farklı işlemler olucak..
-
maşallah güzel olmuş kazasız belasız ..
-
masallah kazasız belasız...
-
maşallah :) guzelmıs aracınız :)
-
sağolun arkadaşlar dahada güzel olucak aklımdaki projelerle işallah
-
maaşallah.aracın arkadan görünüşü iyi,önden biraz karmaşık duruyor.
-
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.