-
BLACK RS 182 / DK - Güncel fotolarla devam..
-
maşallah ne kaputmus :D
allah kaza bela vermesn
-
yalan o kaput olayı :D:D
Maşallah kanka Allah kaza bela vermesin, en son mantarda iken sattım gibi diyodun yanlışmı hatırlıyorum ?
-
sekolive ın dedigi gibi maşallah ne kaputmuş :D
maşallah kazasız belasız...
-
Şeritsiz daha güzel durucağı kesin bence, maşallah güzel ...
-
Alıntı:
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı
yalan o kaput olayı :D:D
Maşallah kanka Allah kaza bela vermesin, en son mantarda iken sattım gibi diyodun yanlışmı hatırlıyorum ?
Kankam son anda vazgeçti karşı taraf almaktan. Askerlik sebebiyle hala satılıktır..
-
Maşallah maşallah parlaklığı da muazzammış :)
-
-
çok güzel maşallah..şeritleri olmasa sade haliyle daha güzel görünebilir..kazasız belasız kullanın..
-
Güncel dedik ama şeritler söküleli 1 aydan fazla oluyor :) Aynalarda krom yapıldı daha güncel fotoları eklerim yakında :)
-
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
-
-
Maşşallah Gerçekten Çok Tatlı Jantlar Beyaz Olsa Nasıl Durur Acaba :rolleyes:
Ne Kaputmuş Abi O Öyle Yaw Gözünüzü Sevim Aynamı Ney :D
-
Maşşallah Allah kaza bela vermesin :)
-
Güzel güzel devamını bekliyoruz.
-
Maşşallah maşallah bizimkinin abisi :)
Aracın ilan linki varsa pm alabilirmiyim..Veya fiyat?
-
back off back off tell me wat u gonna do :D diyesim geldi
maşallah kazasız belasız çok tatlı olmuş şeritler
-
-
İlanı kaldırdım abuk subuk konusuyor ınsanlar. Zaten bu aracı alacak kışıler belli. Aracın fıyatı tum parcalar vs. ustunde olarak 29.000 TL
-
-
-
bence sarı şeritler güzelmiş ya sökmeseymişsiniz keşke
-
-
Maşallah çok güzel alet.
Aynaların krom halini merak ettim açıkçası.
-
Maşaallah çok güzel görünüyor.
-
masallaahh araca.
o kaput ne öle ya benım aynam o kadar net degıl :p :D
-
-
maşallah güzel araç
ama yanlış anlamazsan bşy sorucam hep merak etmişimdir
askerlik sebebıyle arabayı satmanın mantıgı nedir ? :)
-
maşallah araca allah kaza bela vermesin =)
Valla bende hep merak etmişimdir aynı soru benden de gelsin neden askere gidilio diye araba satılıo...
-
-
bu kasa on numara ya maşallah
-
Arkadaşlar böyle bi arabayı 15 ay garajda yatırmakmı mantıklı? Yoksa satıp gitmekmi? Bence bu tarz araçları yatırmak yerıne kosturmak lazım. İnş hakkıyla binip koşturabilcek birine satıp kafam rahat gitmek istiyorum..
-
15 ay neredeyse 1.5 sene ediyo. Yüksek modelli 2000 cc bir araç içinde bu neredeyse sadece 2000 tl vergi demek. Bunun trafik sigortası ve ne olur ne olmaz diye kaskosuda var. Otopark parası felan oldukça fazla oluyo. He ben olsam satmam. :D
-
maşallah ayna gibi parlıyor valla :)
-
Maşallah cok defa gördüğüm cok beğendiğim bir arac,şeritsiz hali daha güzel kazasız belasız kullanımlar :) bu arada sesi kendindende güzel ;)
-
maşallah selimiye de sık sık görüyorum.
kazasız belasız binin
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
15 ay neredeyse 1.5 sene ediyo. Yüksek modelli 2000 cc bir araç içinde bu neredeyse sadece 2000 tl vergi demek. Bunun trafik sigortası ve ne olur ne olmaz diye kaskosuda var. Otopark parası felan oldukça fazla oluyo. He ben olsam satmam. :D
evet dogru bu acıdan dusunmemıstım :D
ama askerligi 15 ay yapcaksan tabi
-
-
Çok tşkler arkadaşlar, evet 15 ay yapacağım için askerliği satıyorum aracı. Sesi gerçekten beklediğimizdende iyi oldu :) Egzoz + Filitre + Chip ten sonra seste performansta çok ciddi arttı.
-
Alıntı:
Agent Nickli Üyeden Alıntı
Çok tşkler arkadaşlar, evet 15 ay yapacağım için askerliği satıyorum aracı. Sesi gerçekten beklediğimizdende iyi oldu :) Egzoz + Filitre + Chip ten sonra seste performansta çok ciddi arttı.
hayırlı tezkereler... arabaya yorum sadece gülen surat :)
maşallah. Türkiye'nin en güzel clio'su. nokta.