-
mor beyaz type r ın pert resımlerı
-
sımdı duzelttım sanırım olmustur..
-
-
hiç bişey yok ki bu arabada.
-
Bunu perte çıkaranın aklına,alt taraftan hasar çok herhal
-
ben mıllete laf anlatamıyorum dun geceen ber önden buyuk agır kazası varmıs sasesı bozukmus denılmedık sey kalmadı aracla ılgılı en son care resım yayınlamakdı artık araba zaten bılerek perte ayrılmıs alttan sadece karterıo kırıktı baska bıseyı yoktu motorunda zaten resımde de gozukuyor..her sey gayet acık
-
neresi pert bunun :icon_wack :icon_wack
-
arabada okadarda bişi gozukmuyr alt takım sanırım hasarlı zaten sıtede hemen ehrkes *** atma yolunda anlamıyrum ayıptır yahu
-
araba kazadan pert değil yanlış ellerde kullanım sonucu pert olmuş ;).. rengi vs hiç diri durmuyor... motorunu alıp swap yapacaksın bu kadar...
-
guzel bir elden gecir rengi duzelt satılır her turlu ..
-
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Bunu perte çıkaranın aklına,alt taraftan hasar çok herhal
yok abı motor zaten calısıyordu geldıgınde ne hıc bı sıkıntısı yoktu karter kırıktı dıyorum ya kasıtlı perte cıkartmıslar
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
araba kazadan pert değil yanlış ellerde kullanım sonucu pert olmuş ;).. rengi vs hiç diri durmuyor... motorunu alıp swap yapacaksın bu kadar...
Alıntı:
seko Nickli Üyeden Alıntı
guzel bir elden gecir rengi duzelt satılır her turlu ..
aynen sekonun dediği gibi
güzel toplanıp güzelde bir boyandımı ederinden fazlayada gider bu işler böyle
samsunda ki hdf de aylarca satılmadı ama elden geçti istanbula geldi hemen satıldı
-
üzücü böyle az olan arabaları böyle ufak şeylerle pert yazdırmak.
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
bu resımler 4 sene oncesıne aıt
-
bu arabayı kırmızıya yada beyaza boyayın 10 numara olur :)
-
Buna benzer bi kaza yapmıştım üstten araba normaldi ama alt taraftan travers kule salıncak karter hasar almıştı. Görüntüde herşey normal ama alan arkadaş rot balanscıda kontrol ettirirse iki taraf içinde iyi olur..
-
araba eger daha önce kaza yapmadıysa ve bu kazadan dolayı pert olduysa yazık valla. geçmiş olsun...
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
samsunda ki hdf de aylarca satılmadı ama elden geçti istanbula geldi hemen satıldı
ist a ilk geldiginde alet yuruyemiyordu bile sonradan ne hale geldi bakınca oluyor..
-
yiğit konyaya bilet aldı gidiyo yarın :D
-
Yok artık swap mwap, ne arabalar düzeldi piyasada dolaşıyor. Rengi değişir bi makyaj mis olur.
-
Alıntı:
HDF nin durumu gayet iyi ve dolu bir araçtı...
yürürü olsun duruşu olsun ...
döşemeler sağlam motorunda sıkıntısı yoktu...
Bu aracın adam olabilmesi için 5.000 lira gibi rakam gözükmekte...
Alana hayırlı olsun diyorum tekrardan ....
Alıntı:
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı
istanbulda bu araç için istenilen rakama 2000 lira koy cinciğe yakın araç al derim ben malesef :)
-
Alıntı:
harrem Nickli Üyeden Alıntı
bu resımler 4 sene oncesıne aıt
şarap misali gün geçtikçe gençleşiyor mu yani :D hiç sanmıyorum... yazık böyle güzel arabaları ne hallere sokuyorlar.. yanlış anlamayın sizden önceki sahibi sanırım, ona typer satmamak lazımmış.. :rolleyes:
-
Alıntı:
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı
Sonuçta oda kazalıydı ve insanlar kapalı kutu olduğu için ve şehir dışında olduğu için uzak duruyordu.
Sen hdf'yi aldın hiç mi masraf yapmadın?
Bu araçta hdf gibi uygun fiyata alınırsa 5000lira harcanır.
-
Alıntı:
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı
ahuauhauhhuauhauhauhauha :D:D:D
şasede bi dengesizlik yoksa siyaha kapla bin ne typerlara biniliyor direkleri kaynaklı şaseler 30 parça :D:D
bu arabada bişey yok fotolardan göründüğü kadarıyla.
-
Milka spec arabamı olur :D yazık olmuş typer a
kaportadan pek birşeyi yok ama alt takım ne durumda harrem ? airbagler açıp alt takımda masraf varsa perte çıkartmaları gayet normal 4 sene öncesi..
-
Alıntı:
5000 tl nereye harcamayı dusunuyorsun bu arcta hala anlamadım sadece boya ıster araba onuda ben yaptırıp verırım gerekırse alacak olan arkadasa kendı zevkıne gorede alacak olan kısı harcarsa en fazla 1000 lıra harcasın motoruna sanzumanına para harcamayacak sonucta vıtesde cırtlama falan yok gayet saglıklı motoru hıc ınmedı de acılmadıda lastıklerı 9 bın km yaptı yada yapmadı yagını alacak kısıye vermeden once degıstırıp verecem yemegıne kadar ısmarlıyacam arabayı alacak olana daha ne yapıımm :D
-
Alıntı:
Sonuçta oda kazalıydı ve insanlar kapalı kutu olduğu için ve şehir dışında olduğu için uzak duruyordu.
Sen hdf'yi aldın hiç mi masraf yapmadın?
Bu araçta hdf gibi uygun fiyata alınırsa 5000lira harcanır.
25.000 liraya verirse sahibi birisi gider alır neden almasın ....
HDF için benim harcadığım
bakımları genel olarak = 500 TL
plakasına = 750 TL
farına = 275 TL
bunun dışında bir masrafı yoktu...
-
Alıntı:
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı
Milka spec arabamı olur :D yazık olmuş typer a
kaportadan pek birşeyi yok ama alt takım ne durumda harrem ? airbagler açıp alt takımda masraf varsa perte çıkartmaları gayet normal 4 sene öncesi..
arabanın aırbaglerı kapalıydı acık deıldı alt tarafda sadece karter kırıktı motoru calısıyordu zaten
-
ben söyliym kardeşim ne yapacağını, önce arabanı bir parlatacaksın, bir iki video koyacaksın hızlı araba geçip. Sonra bir kaç şakşakçı bulacaksın kendine oo o araba kral gidiyor şöyle atlar herkesin üstünden falan diye.
ondan sonra tak diye satılır araban merak etme :)
-
Alıntı:
5000 tl nereye harcamayı dusunuyorsun bu arcta hala anlamadım sadece boya ıster araba onuda ben yaptırıp verırım gerekırse alacak olan arkadasa kendı zevkıne gorede alacak olan kısı harcarsa en fazla 1000 lıra harcasın motoruna sanzumanına para harcamayacak sonucta vıtesde cırtlama falan yok gayet saglıklı motoru hıc ınmedı de acılmadıda lastıklerı 9 bın km yaptı yada yapmadı yagını alacak kısıye vermeden once degıstırıp verecem yemegıne kadar ısmarlıyacam arabayı alacak olana daha ne yapıımm :D
sen bu arabayı boyatıp istanbulda bi tanıdıgğna eşine dostuna yolla ilanada koy başın ağrımaz satılır illaki :)
-
Alıntı:
Boya ruhsata işletme dahil komple 2000 TL
apachi ustam var 1000 lria ruhsat dahil boyuyor yanına efes almak kaydı ile :D:D
döşemeler
kapı döşemeleri yurt dışında 400 ile 600 lira sadece
torpido durumuda 800 ile 1200 lira gibi rakamlar...
benim gözümde 5000 lira civarı ....
-
Alıntı:
Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı
ben söyliym kardeşim ne yapacağını, önce arabanı bir parlatacaksın, bir iki video koyacaksın hızlı araba geçip. Sonra bir kaç şakşakçı bulacaksın kendine oo o araba kral gidiyor şöyle atlar herkesin üstünden falan diye.
cok gercek ve yerınde bır yorum :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
-
Alıntı:
valla su ana kadar duydugum en dogru tespıt bırader eyvallah :)
-
Resimleri koymakla iyi yapmışsın :icon_tup:
-
yiğit aracın rakamı düşsün diye böyle konuşuyo :D
valla hani param olupta araba arasam uygun fiyata alırım bunu zaten komple boyalı bide ben boyatsam ne olacak ki :D
-
Alıntı:
25.000 liraya verirse sahibi birisi gider alır neden almasın ....
HDF için benim harcadığım
bakımları genel olarak = 500 TL
plakasına = 750 TL
farına = 275 TL
bunun dışında bir masrafı yoktu...
valal yiğit milletin arabasını boklamaktan vazgeç bence
çünkü sende zamanında boklanan arabaları aldın şimdide arabalarına laf söyletmiyosun
edit:
cimmeria çok güzel çözümleme yapmış zaten daha birşey demeye gerek yok
-
Alıntı:
olay budur :icon_tup:
-
Alıntı:
Boya ruhsata işletme dahil komple 2000 TL
apachi ustam var 1000 lria ruhsat dahil boyuyor yanına efes almak kaydı ile :D:D
döşemeler
kapı döşemeleri yurt dışında 400 ile 600 lira sadece
torpido durumuda 800 ile 1200 lira gibi rakamlar...
benim gözümde 5000 lira civarı ....
kapı dosemesınde bısey yok kı aracın nıye degıstırceksın?? boya ısınıde dedıgım gıbı ben boyatırım baska masraf etcek bı durumu yok zaten ben her turlu alacak olan arkadasa yardımımı esırgemem
-
Alıntı:
hatta gizli NOS basıp "arabam ciğerli" diyeceksin... sonra gelsin müşteriler.. :icon_tup:
-
low & Göki Pm attım ikinize birden :D