arkadaslar linkteki aracı yakın bi arkadasıma dusunuyoruz arac hakkında bilgisi olan varmıdır?
birde makinayı goren varmı gercekten bu kadar diri ve guzel duruyormu?
herkeze tesekkurler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35221947/detay
Printable View
arkadaslar linkteki aracı yakın bi arkadasıma dusunuyoruz arac hakkında bilgisi olan varmıdır?
birde makinayı goren varmı gercekten bu kadar diri ve guzel duruyormu?
herkeze tesekkurler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35221947/detay
link yokkki :D
link yok sanırım :S
hahahahahahahhaha onu unuttum :D
subaru bursa mümessili bertan (maxiboost) a sorun..
çok hoş gözüküyor..
valla gc8 de siyah renk hiç hoşuma gitmiyor benim hele sarı jant ve paspaslar :(
airbağin üzerinde saatler ?
simdi o saatleri direge almıslar orası normale donmus yani.
bu aracın sitede fotoları yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. fotolar tanıdık geldi..
önceki sahibini sorarmısın?
istanbuldan İsmail diye birinden aldım diyo
ben tanımıyorum, ama akşama bilgi veririm
eyw suat memnun olurum
Çok hoş duruyor ama fiyat fazla uygun sanki :beuj:
ben arasıra caddede görüyom ama net bi bilgim yok ,sahibini tanımıyorum
araç bizim mahallede geziyor fotolardan daha güzel yani ama sahibini tanımıyorum araba hakkında bilgim yok
Araçla ilgili bilgim yok ama merak ettim saatleri ve paspasları hangi fotodan gördünüz? ben mi yanlış yere bakıyorum.
eee yokmu bilen?
bu arada ilanı degistirmis
fotolar buttimde cekilmis,aracta otokopta herhalde.buttimde bir yikamaci arkadasim var bir sordurtayim,bende ilani daha once gormustum ,begenmistim.
bursada 1-2 kere gece denk geldi. Plakası olsa bilgi edinilir eskiden H plaka falansa pek bulaşmaya değmez :) onun haricinde bursadan bir kaç yorum daha gelir ama ben olsam 98 + bakarım. hatta fiyatı biraz yükseltirseniz 25 civarlarına ruhsata işli sti bloklu forged internallı 97 bir impreza var arkadaşımda. Hatta kendiside üye foruma 22B imprezanın sahibi
eski bkm16 olmasın bu
araç istanbul plakalı sahibide galerici araç güzel boyanmış
Satılmış...
Aydının araçını Özkan abi almadımı? Diger gc8'i tabiki
Adem abinin aracı aldı Özkan abi.. Alp
arkadaşlar aracın plakası 34 UA 3125 miş sorduk şimdi.
ok oldu şimdi istanbuldan giden araç bu telefonda görüşmüştük bursaya satmadan önce yıkama yağlama işleten bi arkadaşındı yaklaşık 2 ay oldu hava yastıkları patlak demişti küçük bi kazadan dolayı en son 16000 bırakmıştı demek galerici arkadaş almış ondan sonra .. ama hava yastıklarından bahsetmemiş yaptırdımı acaba ..!!