Arkadaşıma scirocco 1.4 tsi aldık.
kaçlık egzos takabiliriz
ecu ne takmalıyız.
vs..
vs..
performansa yönelik neler almalıyız bilgili arkadaşalardan yarım istiyoruz.
Printable View
Arkadaşıma scirocco 1.4 tsi aldık.
kaçlık egzos takabiliriz
ecu ne takmalıyız.
vs..
vs..
performansa yönelik neler almalıyız bilgili arkadaşalardan yarım istiyoruz.
122 mi 160 tsi mı?
araba 160lık dsg ise hiç oynamayın şanzımanı alırsınız elinize.....
Egsozla oynamayın orjinal patırdamasını hiçbirşeye değişmem :D
http://www.youtube.com/watch?v=BrDvMjR6YYc
bende çok merak ediyorum 250 nm mu? 480 nm mu Oz abi?
Serivce Manuel dosyası olsa iyi olurdu aslında.
scirocco forumlarından birinde chip yapılan ve hatta chip olmayan birkaç aracın motorunda çizikler olmasından ötürü komple motor değişimi yapılıyormuş. motor modu konusunda sciroccolardan korkuyorum açıkcası birde araç dsg ise özellikle. yanlız belirtmek isterim bu yazdıklarım başka forumlardan okudklarımdan ibarettir kendim tecrübe etmedim.
160 lık Scirocco üzerinde 7 ileri kuru tip DSG sanzıman vardır. Tork limiti 250 nm dir..
valla özgün abi 160hp dsg şanzımanlı sciroccosuna chip yapıp akabinde şanzımanı eline alan çok kişi duydum, bunun dışında şikayetvar.com gibi siterele bakarsan chip yapılmamış halde daha 1000 km olmadan yada en geç 10.000 km içinde şanzıman dağıtan çok fazla scirocco sahibi var....
bunun dışında bahsettiğim sıkıntılardan yakınan bir kullanıcı Autoshow dergisinin 2009 kasım ayı 48. sayısında onno ustaya bu problemlerden bahsetmiş, onno ustanın verdiği uzun cevabın içinden şu bölümü aynen yazıyorum....
'bu düzeneğin daha çok küçük ve kompakt otomobillere göre hazırlandığını, yüksek güç ve 250nm'den fazla tork üreten motorlara uygun olmadığıda defalarca söylendi, o yüzden sadece 10nm daha düşük yani 240nm tork üreten bir araçta bu düzeneğin sorun yaratabileceğini vw mühendisleri neden düşünmedi, bilemiyorum'.....
benim yada dier kullanıcıların bilmediği bişeyler vardır kesin, ben şikayet eden kullanıcıların ve onno ustanın yalancısıyım :)
Kuru tip kavrama, dsg ler 250 nm tork limiti var diye açıklamış vw,
450 nm torka dayananlar 2.5 tfsi larda falan kullanılanlar onlar tamamiyle farklı karışıklık olmasın :) :)
http://www.volkswagenag.com/vwag/vwc...%2008_engl.pdf
vw nin teknik açıklaması
Sayfa 7
şanzımanı dağılan 160lık sciroccoların şanzımanı bu bahsedilen 2.5tfsi larda kullanılan şanzımanla değiştiriyorlarsa onu bilemem tabi....
X isimli birisinin yaptıgı egzozu Sebo komple söküp downpipe'dan itibaren komple 60 yaptılar sahibi Cook fark ettigini söyledi oncesinde cip vardi.
Fakat top speed sonucu birazda fazla basınçtan serviste turbo değişen araçlar duydum.
Yakin arkimda var Revo cip guzel egzoz yeter diye düşünüyoruz, ölüyü cok kurcalamamali.
arkadaşlar ne yaparsanız yapın ... 190 taş patlasın 200 beygir olur dgs şanzımanlı bir scirocco
benim en son çekimini yaptığım araç paşa oğlundan çıktı ... dgs şanzıman
http://www.techturkey.com/forum/videolar/70531-scirocco_rieger_hd.html
onda da aynı şey var 198 beygir en fazla...
filitre ile 8 ps 22 tork alınıyor ve yazılım (dgs hariç ) süperchip 210 bg ... şu ana kadar gördüğüm en beygirli scirocco 230 beygir
yazılımla korkususca oynayacak adam 250bg ye taşır abi arabayı
kulanıcısı olarak yazmıyorum çok yakından takipteyim ;)
( nuxi = sciroccoteam.com aministratörü )
hangi filtre ile 8bg 22 nm alıyor?
http://www.sciroccoteam.com/forum/sh...ghlight=intake
Bildiğiniz üzere Scirocco 1.4 TSI 160hp için CAI kit bulunmuyor. Bizde bu soruna SciroccoTeam ekibi olarak bir çözüm getirdik. ABT chip tuningli araçta yapılan öncesi ve sonrası Dyno testlerinde 8bg & 22nm tork artışı elde ettik. Kitimizde Simota Carbon Fiber hava filtresi ve paslanmaz çelik krom malzeme kullanıyoruz. Şu ana kadar toplam 30 araçta sorunsuz uygulandı.
http://img696.imageshack.us/img696/6483/05122009072.jpg
122 liğin yerleri farklımı ki ?
uymaması için bir değişiklikmi söz konusu ?
122 liklere bu kit uymuyor
Birde uygulanan araç sayısı 30 u geçti :D
:)
ee ben forumdakini copyaladım
güncelleyiniz lütfen muy bey.
ha bide 122 lik için bik tasarımı yapsan iyi olacak :D
bizde de var dsg li 160lık şanzıman sureklı problem servıste vites degerlerine bakıldı sokuldu takıldı istanbula gitti incelendi yenisiyle değişti vs. ama genede çözüm bulunamadı kalkışlarda 2.vites alt devirlerinde dsg sürekli titretiyor ve şanzımandan garip bir ses geliyor sanki gecmek istemiyormuş gibi,arac benim değil o yuzden fazla ustune dusmuyorum konunun ama dsg sanzımana bence fazla yuklenmek sıkıntılı bır seymıs gıbı gelıyor bu benım sahsı fıkrım ve yolcu olarak bındıgım arabadakı ızlenımımdır,birde arkadaşın söylediği kadarıyla bazı serilerde bu tip sorunlar kronik yaşanıyormuş??? busorunu yaşayan ve çözen olduysa bızede bı yardım eli uzatsın :D arac içi makyajlı olan 2010 modellerden ....
problem bugun servıste cozuldu daha once servıse gıttıgınde arac mekatronıgınden kaynaklı bır sorun sanılıp onunla ılgılı parcalar degıstırılmıs fakat sorun baskıdaymıs servısten bu sekılde soylemısler kronık oldugu hakkında da bılgıler geldı eger aynı sorunu yasıyan arkadas olursa mekatronıkle bırlıkte mutlaka baskıyıda ıncelettırsın...
evet DSG lerde kronik bi sorun varmış ... kullanıcılardan duyarsınız belki aracı aldıktan sonra oynamazsan ne ala sorun yok fakat aracla oynarsan sorun çıkarıyormuş DSG ...
ama manuel çok iyi ya borusan kendi çip atıyo sanırm :D 211hp mi ne oluyormuş bi arkadaş egzos filtre bide çiple 240 felan yapmş aracı sanırm
Borusan la VW'nin ne alakası var çözemedim ama hem DSG hemde Manuel için yazılım mevcut ABT. DSG'deki kronik problemde yazılımdan kaynaklanan bi problem. ABT chipli DSG'lerin hepsinde sorun yok paşa paşa kullananda var.
Dsg7 nın yazılımla sorun cıkarmadıgını Seatcupra.netten gorebılırsınız.B yıgın revolu cupra bocanegra var hatta hybrıd k04 lu Cupra bıle var 250bg 305nm lık