-
307 CC ;) yeni fotolarla sayfa 4
-
Kazasız belasız inş güzel araç :)
-
Pek sevmezdim ben 307 CC yi ama bu fotolar fikrimi değiştirdi. maaşallah kazsız belasız.
-
Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin... :)
-
-
jantlar ve plaka karakteri dısında cok hos duruyor maşallah..
-
Maşallah kazasız belasız.
Peki araç sadece görüldüğü gibi sadece fotoğraf mi ekstraları yokmu kendiniz sonradan yaptırdığınız şeyler ?
-
Maşşallah draglarda 2 kez gördüm aracınızı çok hoş kazasız belasız kullanın :)
-
Alıntı:
-ER- Nickli Üyeden Alıntı
Peki araç sadece görüldüğü gibi sadece fotoğraf mi ekstraları yokmu kendiniz sonradan yaptırdığınız şeyler ?
+
yay olarak ne var araçta coillovermi yoksa kestiniz mi
-
çok diri duruo kazasız belasız güsel olmus;)
-
-
arkadaşlar herkeze teşekkürler..
jantlar ile ilgili yorumlarda haklısınız aslında fakat bu pejolar jant konusunda cok fakir araclar 18 19 jant bulmak ölüm gibi bişi flans vs olaylarınada girmek istemiyorum ama arayısa devam...
306 gti arkadaşım aracımı aldıgımda orjinaldi geri kalan herseyi ben yaptım suanda arayışlarım devam ediyor amerikan parklar sis farlarım falan bunların hepsiyle ilgili olan seyleri yaplasıcam şimdilik bukadar teşekkürler
-
maşallah güzel görünüyor.kazasız belasız kullanın..
-
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
-
maşallah kardeş kazasız belasız..
bir şey sorucam tavan ses yapıyormu?
-
-
Er ' in sormak istedigi motorda modifikasyon varmı tarzı bi soruydu sanırım..
-
güzel bir jant ile daha idaa lı olabilir maşallah kazasız belasız .........
-
Alıntı:
bravo_sercan Nickli Üyeden Alıntı
Er ' in sormak istedigi motorda modifikasyon varmı tarzı bi soruydu sanırım..
Aynen yinede bilgilendirme yapmak istemiş arkadaş biraz daha liste tadında yaparsanız genelde bu tarz yapıyor bütün kullanıcılar yada kendi yorumunu katıyorlar benimkine bakarsanız biraz abartılı ama :D belki bi fikir oluşturur :)
Tekrardan allah nazalardan saklasın duruşu güzel ama jantlar biraz boğucu daha agresif spor bişi olsa daha hoş olur :)
örn: Oz , speedline vb.
-
maşallah çok güzel bir araç..:)
-
Güzel İzmirimizin güzel bir aracı daha, maşallah :)
-
maşallah daha farklı bir jant olabilir:)kazasız belasız kullanın.
-
guzel arac en cokta arkası hos duruyor
-
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler..jantlarla ilgili olarakta dedigim gibi arayıstayım fakat bunlarlada mutluyum :)
ER arkadaşımın cvbına geleyim valla ne demek isteidigini anlamadım motorda bişi yok komple eksoz hava flitresi falan..2.0 138 bg bu işlemlerle belki 139 olmustur :))
-
Kazasız belasız keyifli sürüşler )
-
Maşallah 307 cc her zaman favorimdir :) Gerçi şu anda 308cc ama olsun :)
-
Maşallah iyi basilmiş cok hoş olmuş
-
Maşallah, sade ve şık duruyor.
Şimdilik bu kadar demişsiniz, umarım bundan sonra yapıcaklarınızda bu sade ve şık'lığı bozmayacak şekilde olur.
-
Maşallah.
Jantları pek begenmesem de araç çok şık.Kazasız belasız.
-
maşallah çok tatlı olmuş başka birşeye gerek yok zaten bu 307 cc lere
-
güzel araç maşallah kazasız belasız :icon_tup:
-
Allah Esirgesin Gerçekten Çok Şık Duruyor Yapabilicek En Güzel Şeyleri Yapmışsın Fazlada Oynamaya Gerek Yok
-
maşallah kazasız belasız tek begenmedıgım jantlar dı onlarıda arıyorum demıssın zaten tekrardan kazasız belasız
-
gayet hos bır arac kazasız belasız
-
masallah allah kaza bela göstermesin.
-
rc jantlarla daha şık olur bence maşallah bu jantlar izmirde tek kapı 307de vardı ri renk o da sizindi heralde...allah kaza bela göstermesin...
-
Alıntı:
Vti-966 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel İzmirimizin güzel bir aracı daha, maşallah :)
teşekkürlerrr :)
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
rc jantlarla daha şık olur bence maşallah bu jantlar izmirde tek kapı 307de vardı ri renk o da sizindi heralde...allah kaza bela göstermesin...
Rc ler 17 o yüzden takmadım bunlar 18 oldugundan hiç yoktan 16 dan iyidir dedim valla arkadaşlar aklında bu arabaya uygun jant şudur diyen varsa sölesin namussuz pejoya jant yapmıyolar..Keskinin kt4 peşindeyim suanda onlarında 4x108 18 et si pejoya uygun olanlar türkiyeye gelmiyor onları nasıl getirtirim die arastırıyorum ilginize yorumlara teşekkürler...
Techtürkey 10 :D:D
-
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, sade ve şık duruyor.
Şimdilik bu kadar demişsiniz, umarım bundan sonra yapıcaklarınızda bu sade ve şık'lığı bozmayacak şekilde olur.
teşekkür ederim..
dedigin gibi bundan sonrasını sacmalamamk lazım:)
bundan sonra e46 ların yan amerikan parkları var
Rc bogaz kelebegi
Rc emme manifolt
..
bu arada senin aracın içinde kazasız belasız fena olmus
izmitte gelip gidiyorum sürekli izmire dödügümde izmit yollarını arıyorum..
yerlerdeyiz dillerdeyiz ;)
-
17 rc ve bide coil tamamdır bu iş :D otur iki paket çekirdek ye :D