Arkadaşlar ***** İstanbula kar yagacagı şeklinde haberler var. Kışlıkları takmanın zamanı geldi.
Tavsiye edeceginiz fiyat performans açısından başarılı modeller nelerdir? Çok pahalıya kaçmamak şartıyla bakıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Printable View
Arkadaşlar ***** İstanbula kar yagacagı şeklinde haberler var. Kışlıkları takmanın zamanı geldi.
Tavsiye edeceginiz fiyat performans açısından başarılı modeller nelerdir? Çok pahalıya kaçmamak şartıyla bakıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
ben 2 senedir michelin alpin kulanıyorum kuru havada çok ses yapmıyor ve istanbul şartlarındaki kar vs de hiç yolda kalmadım ;)
Fiyatları ne alemde Onur?
155 ten mi ne aldımn bende 15 inç :)
moruk lassa snow asırı memnunum 3 sene once aldım. 1 sene full kullandım. gecen sene 8 ay kullandım. ıkı gun once tekrar taktırdım arabaya daha ılk gunku gıbı duruyor. ve ınanılmaz yapısıyor. karda yapısmanın sesını duyuyorum. cok memnunum. mıchelın alpın kullanmıstım daha once tavsıye uzerıne lassa ya gecıs yaptım ınanılmaz memnunum. sırf karda deıl camurda da manyak tutuo. ava gıttıgım ıcın takıyorum ben
bende arıyorum 205/60/16 pirelli settezero tavsiye ettiler ama bilmiyorum nedir ne değildir deneyen varsa deneyimlerini paylaşırsa iyi olur, fiyatıda diğerlerinin üzerinde 235 tl ...
goodyear ultra grip extreme.. mükemmel diyebilirim..
lassa lassa lassa kanka ötesi yok michelin her zaman yumuşak hamur kalıyor diğerlerinin yanında aşırı çabuk tükeniyor.
Nokian performans açısından hepsini sollar ,bütün iskandinav ülkeleri rusya bu lastiği kullanır ,fiyat açısındanda lassadan azcık pahalı :)
Bende 1 çift lassa snoways var evde duruyor geçen sene almıştım 1-2 ay kullandım söktüm, çok memnundum , yeni aracımın lastikleri de 15 yine bir arayışa girecegiz sanırım...
Goodyear Ultra Grip 7 ;)
LASSA ;) süper
bristone kullanıyorum cok memnunum paso drift yapıyorum
dunyada Nokian'ın uzerine kış lastiği ureten marka yok diyebilirim...
onun dısında ben yokohama kullanıyorum w drive cokda memnunum. 150 tl ye almıstım tanesini.
2 arac 2 sene once kartepeye cıkıyorduk. Kısın yerler full kar, 2 aracda onden cekis, 2 aracda 1250 kg 2 aracında pilotajı oldukca yeterli. diğer aracda extra tcs var.
benim aracımda yokohama w drive diğer aracda ise kumhonun kıs lastiği var aynı yolda o kaldı ben kalmadım takır takır tırmandım tepeye kadar onuda itmisler arkadaslar :D
lastikten lastiğe ciddi fark ediyor...
Ben karda araba kullanmayı pek beceremiyorum o konuda tecrübem yok maalesef :) ***** Adana'da pek kar yagmıyor :D o yüzden lastik önemli. Tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler.
bi numara salladim kanka.
sava eskimo 7 yıl oldu aynı lastigi kullanıyorum. son sene yani geçen sen 7 inci senesinde buz daki performansının düştügünü fark ettim.:D eh o kadar da olsun. 7 yılda 100000 km den çok yapmıştır bu lastik ve hala karda kışta götürüyor. good year ile aynı desene sahip yan sanayi olarak üretiliyor.
Nokian piyasada pek rastlanılan bir marka değil ama.. Genelde kumho, michelin, pirelli, bridgestone, goodyear, lassa gibi markalar daha kolay bulunuyor..
bide unutmadan ekleyim savaları almadan önce lastikçiye dedim ki hocam bu taksi söförleri hangi kış lastiğini kullanıyorlar. dedim her yere çıkıyo bu adamlar. savay la böle tanıştım. bide reklamı var bu lastiğin.
http://en.sevenload.com/videos/IDRk3...Sava-Eskimo-S3
goodyear ultragrip extreme. 6 adet var. 4 adedi yılın 7-8 ayı takılı. 2 adedine çivi takılı. ağır dönemlerde önlere çivilileri takıyorum. sürekli erzurum-sarıkamış arası yol yapıyorum. zincir aksesuar oldu artık bizim için..
GOOD YEAR ultragrip performans serisini tek geçerim ...
çin malı takmada ne takarsan tak.
Lassa snoways2 kullanıyorum.... 2007 de aldım ve sadece kış aylarında kullanıyorum her yıl... Bugün halen ilk günki gibi dişleri yumuşak ve yıpranmamış durumda memnun kalırsın mutlaka...
michelin alpin kullanıyorum karda hiç yolda kalmadım.. tawsiye ederim..
geçen yıl şirket aracında BF goodrich kullandım vakumlu denen lastiklerden yol tutuşu güzel ama çok ses yapıyo
bridgestone lm serisi kullanıyorum kaç yıldır memnunum tavsiye ederim
kümhocuyum ucuzcuyum fulda ve lassa'dan eksisini göremedim... ancak desene dikkat et ...
sana direk buz kırıcı kar küreyici model lazım, hatta senin sürekli zincirle gezmen lazım, hatta senin kışın araba kullanmaman, taksi ile gezmen lazım ... benim de şu an hayatta olduğuma dua etmem lazım :) hayatımı film şeridi gibi gözümün önünden geçirtmiştin .... olm lastikten önce autodrom'da skid car eğitimi alsana
İstanbulda kar pek fazla olmadığı ama soğuk asfalt ve yağmuru göz önüne alarak, Goodyear Vector 4 mevsim aldım,
patinaj ve sabahları çiğ olduğunda bile çok iyi yol tutuyor pek ses yok, kar ve buzlu yolda iyi performans gösteriyormuş.
bende marshall kullanıyorum bundan önceki aracımdada şimdikindede ciddi kar yağışında hep yükseklere çıkmaya çalışırım,ayrıca abanta da gittim isanbul dönüşü bolu dağından da geçtim hep yoğun kar yağışında ama bu zamana kadar hiç yolda bırakmadı.Birazda aracı kullanan kişinin gaz ve fren ilişkisine bağlı galiba