aynı paraya 2005 model opel corsa 1.3 ctdi mi yoksa 2007 206 1.4hdi mi alayım
karar veremiyorum arabaların donanımıda km leride aynı temizlikleri aynı derecede
km 130k da lütfen bi el atın;)
edit:ikiside vandan dönme koltuklu....
Printable View
aynı paraya 2005 model opel corsa 1.3 ctdi mi yoksa 2007 206 1.4hdi mi alayım
karar veremiyorum arabaların donanımıda km leride aynı temizlikleri aynı derecede
km 130k da lütfen bi el atın;)
edit:ikiside vandan dönme koltuklu....
valla işin çok zor.. allah başka dert vermesin.. :D :D
tabiki corsa alacaksın.. salla pejoyu..
Benim kasa punto bak, cok daha düsük kmde cok daha temizini bulabilirsin.
1.3 mjet, cdti ile aynı motor zaten, daha da performanslı.
Yeni iyidir....
corsa 4 kişilik bir arabadır abi arkayı 3 ledin mi o salak emniyet kemeri zamazingoları herkesi rahatsız eder onun dışında 206 dan daha iyi ve kalitelidir bana göre.
Corsa alırdım ben olsam kullanan cok memnuniyet var :)
Corsa almalısın
11 liraya 2005 1.3 cdti corsa mı var?
Van falan mı?
corsa tabiki
yeni herzaman yenidir??
corsa kullanıyorum 1.7 dti çok memnunum tavsiye ederim..
iki araç arasından bence de corsa. başka alternatifler varsa yüksek modelli onlara da bakılabilir (mesela fiesta).
1.7 Corsa olsun.
corsayı seçmek daha mantıklı
Kesinlikle corsa.
fiestayı savunmayacağım ama renonun da 100 binde biteceğini söylüyorlar. bakımları zamanında ve orjinal parçalarla yapılmışsa hiç sanmıyorum günümüz şartlarındaki arabaların o kmlerde bitmesini.
ama kullananlar, daha deneyimli arkadaşlar daha doyurucu mesaj verirler.
Corsayı hala almadın mı :S
Corsa .
Alman iyidir.
corsa daha ıyıdır ama corsayı alacaksanda dıreksıyon kutusuna muhakkak baktır oyle al cok cabuk bozuluyor
Sıkıntı yaratmaz çok ;)
corsa derim ama 2005 ve fiyatına bakarsak sanırım koltuksuz ve camsız.eğer koltuk cam yoksa(işli değilse) o kmler için o fiyat bence biraz fazla
ben 20 küsür bin kmdir 1yılı aşkın bir süredir kronik direksiyon kutusu sesi ile kullanıyorum.sadece bozuk yollarda sürücünün duyabildiği ses yapıyor.ayrıca bozuk olan kutu değil tıkırtı burcu yanlış bilgi olmasın(direksiyon kutusu yan sanayi sıfır 150-160 lira olması lazım en son)
İkisi arasında seçim ben yapacak olsam 206 yı tercih ederdim nedeni ise bildiğim 206 dizeli ödüllüydü yanlışım yoksa.
İç olarak 206 daha güzel bence, corsanın koltukları çok kalas geliyor bana o kasanın ve konsolu duvar gibi geliyor.
Gerisi sana kalmış.
ben 206yı tercih ederdim 206daha sıcak gelen bir araba bana göre
Dış dizayn olarak Corsa
İç dizayn olarak 206
Birde corsaların kronik olarak tabir edilen direksiyon problemi var.
bu nedenle ben 206 alırdım.
bende 206 alırdım ki zamanında aldım :) bide rc jantı tabi
kesinlikle Corsa alırdım:icon_tup:
Normalde alman arabasından şaşma derim ama bu sınıfta alman malman pek kalmıyor peugeot kiralıyorum yurtdışına her cıkışımda cok memnun kalıyorum.206 iyidir 3lük yay bi 17 jant tamamdır.
salih abiiiiiiiiii:D
Pejo al Pejo :D
206 tabikide...
corsa at arabası ustaa ,eski corsa kullanıcısıyım.
pejonun içi daha güzel motoruda saglam