Honda / Civic / 2.0 Type-R / İDDAA EDİYORUM DAHA TEMİZİ YOK CIVIC TYPER 2004 90 BİNDE sahibinden.com'da
Bi Arkadaşıma Alacagız Aracı Kısmetse , Durumunu Bilenler Bilgi Verirlerse Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
Printable View
Honda / Civic / 2.0 Type-R / İDDAA EDİYORUM DAHA TEMİZİ YOK CIVIC TYPER 2004 90 BİNDE sahibinden.com'da
Bi Arkadaşıma Alacagız Aracı Kısmetse , Durumunu Bilenler Bilgi Verirlerse Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
gayet güzel, temiz ve bakımlı bir araç kaçırmamanızı tavsiye ederim. detaylı fotoları bu adresten görebilirsiniz. 16 BS 899 Type-R | Facebook
Nasipse Bugun Yarın Kapora'sını Göndericegiz :) Resimler İçin Teşekkürler Tekrar.
başka typeR sorgu konularında da sorulmuştu
konuları araştırabilirsiniz
bu araç trabzondan satılan araç daha once konusu cok gecmıstı burda bılen arkadaslar o konunun lınkını atacaktır..
benım bıldıklerım 2 3 parca boyalı ve motorun hararetmı ne oyle bı sorundan tekrar yapıldıgını bılıyorum
yanlısım olabılır ama genel yorumlarda boyleydı
bu araç trabzondan satılan araç daha once konusu cok gecmıstı burda bılen arkadaslar o konunun lınkını atacaktır..
benım bıldıklerım 2 3 parca boyalı ve motorun hararetmı ne oyle bı sorundan tekrar yapıldıgını bılıyorum
yanlısım olabılır ama genel yorumlarda boyleydı
kmsi düşürüldü diye muhabbet geçmişti dha önce sorgulandıgında bıde motor yapılmış demişlerdi belki yanlış hatırlıyodurum
İstanbul'dan trabzona gittiğinde bir kilometre muhabbeti olmuştu
Yetkili servisten km ve bakım sorgusu kaç yıl önceye kadar yapılabiliyor?
Belki oradan araştırılabilir.
trabzona gittiyse eski vs typer demektir.
km'si düşürülmüştü.
ilk sahibi zübeyir diye bi abiydi.
efsaneydi.. o zaman tabi :)
böyle cıvıl cıvıl ve kalın yazınca ne anlıosunuz bilmiyorum :)
evet motorla ilgili bi sıkıntısı vardı ve km şüpheliydi daha önceki konularda çokça adından bahsedildi diğer typerlar gibi
evet daha önce konu açılmıştı..km düşürülmüş, alan arkadaşlar bi kaza yapmış, sonrasında öyle sürmeye devam edince motor yapılmasına kadar gitmiş diye birşeyler yazıyodu hatırladığım kadarıyla...iyi araştırın derim...
hararet yaptığını trabzondaki satan adam bizzat bana söylemişti,silindir kapağını taşlamıştı,pistonları değişmişti, minimum 3-4 parça boya var. tahminen 6veya7.sahibinde araba..
bu typerlar lanetli araçlar :) her sorguda 1 olay :D
kaç el değiştirdiği önemli değil geçmişi temiz ve bilindik oldukça;)
benim aracım daha 107.500 km'de.
4.sahibiyim mesela.
ilk adam süryani birisiymiş,ikincisi kerem bey(someonespecial), diğeri genç bi arkadaşımız benim gibi ve son sahibide suanda benim!
3 parça lokal boya diyerek en temizi olduğunu iddia ediyor.. millet malın satarken ne kadar bire bin katıyor.. ama almaya gelince kelepirci oluveriyorlar..
ayık ol diyo :D
daha önce konusu açılmıştı ve epey uzun bir şekilde muhabbetlere sahne olmuştu
biraz araştırırsanız bulabilirsiniz konuyu eğer silinmemişse
Çok iddalı solemiş ama daha da temizleride mevcut satılık olan... Bakımlı olması ayrı temiz düzgün ve kondisyonda olması ayrı. Typer ı olan herkes aracına gözü gibi bakıyor bundan herkes emin olsun zaten.
şuankı sahıbınde ıdda edıp duruordu oleseylerı yok dıye kanıtlayana hedıyeederım donus masrafını karşılarım gıbı seyler dıyordu:D
Daha temizi var sonucta, son kalsa dusunulebilir bir ilan ..
bu kaçıncı typer sorgu topici, bir taner sabit araç sorgu topici açılsada orda hepsinin sicili mevcut olsa...:)
bence typer die bi bölüm açılsa tüm typerların plakalarının bulunduğu konular açılsa daha makbul olur sanki :D
içinde typeR geçen her konuda hadise var :D
şaşmaz :D
6 yaşındabi bir araba için hele hele eğer ki İstanbul trafiğinde kullanılmış ise ufak tefek lokal boyalar hiç mi hiç sorun edilmemeli bence. Yeter ki şasilerinde ve yürüyeninde sıkıntısı olmasın. Bir de motorunda majör bir sıkıntısı olmasın.
Ben bile benim arabama gözüm gibi bakıyorum tertemiz daha çizik bile yoktu geçen gün dalışa giderken elimdeki zıpkın kaydı arabanın sağ arka çamurluğunu 15 cm kadar çizdi. Ertesi hafta da Kanyonun otoparkında biri gelmiş park halindeyken sağ arka kapıya çakıp gitmiş. E şimdi ne oldu yani benim arabamın değeri mi gitti? Araba çöp mü oldu? Sırf fiyatta üç kuruş fazla indirim yaptırıcam diye de pireyi deve yapan zihniyeti hiç anlamamışımdır.
Edit: Oha yanlız şimdi okudum arabada baya bi sıkıntı yaşanmış :D Yukarıdaki sözlerim konudaki aracın dışındaki araçlar içindir :D Ulan strese girdim durduk yerde :hehe:
şu dönem type r alacak olsam macera yapmazdım.
Erhan'ı şahsen tanımam ama hondam.com zamandan beri arabalarını ne kadar özenli seçtiğini ve iyi baktığını biliyorum.
Arkadaşınıza şiddetle tavsiye edilebilecek bir araç bence.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-2004-ep3.html
araç eski 61 tk ise. istanbuldan satıldı. kupa olarak düzgün bi araçtı.
trabzonda gazlarken radyatör hortumu çıkıp motor kırdı. toplandı satıldı. 30 35 arası bi fiyattı sanırsam.
bursadan bi arkadaşa sorduğumda nasıl die kaporta güzel ama motor tekrar yapılmalı demişti.
yeniden yapıldı mı bilmiorum. yapıldıysa ve adam edilmişse alınabilir. eski motor ise araba fiyatı üstüne 5bin daha ekleyin en az :D
yahu benim type r konum vardı
teker teker bütün türkiyedeki type r ları çıkarmıştık
nerde hangi plaka diye
nereye gitti o konu?
ya gidin alın ed i abi kaplatın fılan olur kırmızı boşa macera arıyosunuz çiçek gibi araba ben alamadım bari değerini bilen birine gitsin ;)