arkadaslar bu arabaya niyetlendım nedir ne degıldır bilen varmı ederi nedir bana biraz pahalı gibi geldı
yorumlarınızı beklıyorum
Printable View
arkadaslar bu arabaya niyetlendım nedir ne degıldır bilen varmı ederi nedir bana biraz pahalı gibi geldı
yorumlarınızı beklıyorum
RS fiyatına neden 1,6 alasın?
pahalı gider clio rs alırım yakıt olarakta daha az hemde performansı var .. 1.6 16v ler daha çok yakıo clio rs'lerden
vay arkadas rs sormuyoruz baltalamayın lutfen :D
konudakı araca gelırsek km yuksek model dusuk fıyat yuksek.
küçükk çok küçükk geçen niyetlendim böyle bişeyee ı ıhhh :)
Rs dusunun, ilandaki arac o parayi etmez (bence)
bencede eskı kasayla kıyaslanmaz
..................
Muammer Rs niye almıyorsun :D :D Alırsan topuz satarım hem sana :D :D :D
Kanka senin amacına hizmet eder bence bu.Neden olmasın?:)
O plaka hangi arabada olursa o araba gözümde bitmiştir benim. İsterse 25000de 306 gti olsun :D
İlla dynamique alıcaksan mercek far, far yıkama, dijital klimalı olsun.
Nasıl anlamadım alican 2000 model 1.6 sportum var yeni zamlardan sonra 27 kuruş yakıyorum şehir içi RS daha az yakmıyordur herhalde abartmayalım. Tamam RS 2.0 lt araçlar arasında az yakıyor ama benim 1.6 arabamda halen 30 tl yakıtla 110 km şehir içi gidebiliyor.
Topuzu çıkartamadık gitti derken eski rEnocu bir abim konuya hakim.Azcık ırza geçmeden çıkmaz dedi ve çıkardı:) Şu an Megane taktım malzemleri herşey 10 numara Allah razı olsun moruk.Sende parayı aldım demedin:D :D
Şu diğer ***** malzeme içinde naz yapma yolla bir bakayım;)
50 milyona 220 km yaptm rs'le gazlamayla ..
ataşhire rollinge giderken bahçelievlerden 50 TL koydum ataşhire gittim şekerpınara rolling tapa gaz sora ataşhire geri döndük 2 kez rolling yapıldı kavacık yolunda rs'le izledim sora bahçelievlerede eve gittim =) 1.6 16v arkadaşlarımdada var o yüzden diorm :D gördüğümü söledim rs'i savundğm için deil =) bana göre daha az yakıo...hacim var..
50 tl ye bende şehir içi 210 220 yaptm her gün bahçelievler maslak trafik filan derken okula giderken =) 4-5 gün rahatça gidebiliodm
Kanka rolling falan dedigin zazman zaten surekli otobandasin istedigin kadar bassanda uzun surelu gazi biraktigin anlarda oluyor benim 30 tl ile yaptigim 110 km hep sehir ici sikisik trafik ama senin dediginede katiliyorum rs gercekten az yakiyor ama 1.6 danda az yakamaz :D