arkaslar yeni yıl icin planlarınız vardır elbet kim nerede nasıl giriyor yeni yıla birazda magazin konusalım :)
ilk ben baslayayım yeni yıla antalyada kız arkadasımla birlikte giricem insallah.
sizler?
Printable View
arkaslar yeni yıl icin planlarınız vardır elbet kim nerede nasıl giriyor yeni yıla birazda magazin konusalım :)
ilk ben baslayayım yeni yıla antalyada kız arkadasımla birlikte giricem insallah.
sizler?
recep in the house give me the musiccccc :)) evdeyiz
çalışarak:D başkasının tail yaptığı günlerde turizmciler çalışır:) 5 yıldır yaptığım gibi:)
büyük bi ihtimal edirnede olcam :D ama mekan neresi olur bılememe artıkın :)
daha 6 gün var kim öle kim kala allah herkese uzun ömür versin
Evde olmam gerekicek 1ocak doğum günüm olduğu için aile ile geçirmekte fayda var. :)
manuele devam :D
31 aralıkta kardeşimin yemin töreni için Ankarada olacağım. Bakalım plan yapmadık, öyle bi yere gireriz artık.
aura nova kapanmasaydı yine ordaydık ama yıktılar..ya boleyn yada soho diyelim:)
P.T.T (pijama terlik televizyon :)
evde pinekliyo olucam :)
antalya geceleri.
Hiiiç. Evv. :)
Ev iyidir ev :D her zaman oldugu gibi...:D
Iimanda caIısarak...
Yeni yıla vtec açık girmeyi planlıyorum :D
Nişanlımla trabzonda giricez, Allah(c.c) kısmet ederse..
yeni yılda arabası serviste olucak bi shır varsa oda benim
daha bi plan yok. arkadaş cevresinin yaptıpı organizasyonlardan hangisi beğenirsem ona salça olcam gibi duruyo. bi ihtimalde edirnede olabilirim.
chivas+ redbull+kuruyemiş ev=))
bende evde olucam, hiç hazetmiyorum, yılbaşını kutlamayı.
biizm plan belli askeriyede gircez yeni yıla :D herkese hayırlı olsun 2011
salonun ortasında oğlak çevirticem 3te rus ayarlayıp kaçanı kovalıcam :D
evde dostlarla olmak gibisi yok:)
Henüz bi plan yok ama dışarda olucağım kesin gibi :)
Ben bu sene bi değişiklik yapıp yeni yıla girmicem :D
Evde olacağım heryer normalden pahalı olacak.Trafikte sarhoşlar cirit atacak hiç gerek yok.
yenı yıla antalyada askerıyede gırecegım ıcın cok cok mutluyum :D
bıtermı lan bu askerlık :D
yılbaşına evde girilir.
öbür türlü sinir bozucu bir hal alıyor...
2010 a Ofiste elimde kağıtlarla girmiştim.Tv flanda kapalıydı saate baktığımda 12'yi geçmişti hayatımın en sakin yeni yıl günüydü :) Bu sefer hiç mütevazi girmicem bi yandan ibadet ederek girmek istiyorum gidip gidip geliyorum
eskişehir 222 de rezervasyon yaptırdım bile :)