daha önce karşılaştırılması yapıldımı bilmiyorum ama hangisini tercih ederdiniz
yakarı gideri ikinci eli ve dıyer tum konulardan sizce hangisi?
Printable View
daha önce karşılaştırılması yapıldımı bilmiyorum ama hangisini tercih ederdiniz
yakarı gideri ikinci eli ve dıyer tum konulardan sizce hangisi?
Clio RS....
clio rs...
1-2 Saat sonra konu kitlenir:D
Clio Rs....
kliyo ares tabıkıde
Bir vti'ın rs kadar yürümesi için yapılan masrafı rs'e yaparsan type r geçersin;)
Renault sahibiyim diye marka fanatikliği sanılmasın ama gerçek bu.He düzgün vti alıp düzgün parça ve işçilikle 1.6ların kocası olunabilir onunda tadı başkadır illaki...
ama vtec büyük ama vtec 4 kapı ama vtece turbo nası güzel oluyo gibi cvp lar gelirrrr :)
Yol tutuş, fren, performans, donanım bütün disiplinlerde Clio Rs Vti'dan öndedir
daha honda fanatikleri gelmemiş buraya ...:D
Offf içim baydı walla
İkinci eli anladımda, aracı yakarı içinmi, gideri içinmi alacaksın ?
rs her yonden ustun ama vtı ın şekli yok malesef:)
ya ısterse rs 10m once dursun 10 dırek onden gıtsın vıraja %50 daha hızlı gırsın ben gene vtı kulalnırım:) aşk meselesi:D
yakıt konusunda peki rc cok daha fazlamı yakar vtı göre
106 bence..
Clio rs üstündür.Tercih sizin.
eklesekmi bi video:D:D
clio RS.... :icon_tup:
vti cok para rs iidir cirkin kral rs az yakar cok kacar rs alınır ama butce kısııtlıysa vergısı uzer.
rs alınır ıyıde gıder ama ben rs alıp dıreksıyona gecersem vtec acmasını beklerım
o yuzden vtı derım
Çirkin diyenler için bi üst kasası gayet yakışıklı kanımca (H)
2005 Renault Clio 2.0 Sport 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
rsin hacim seside iyi, vtecin 5500 üzeride. zor soru ama 15000liraya rs iyidir..
16-17bine pert vtec alabilirken o paraya SAĞLAM we İYİ RS alınabilir.
Ben şahsen vtec satıp renault'a binmem ama RS'i seçene de neven vtec almadın diyemem, tamamen tercih ile alakalı bir durum...
Rs güzel araba, her şekilde üstün ama güzel durmuo içi - dışı.
Sword´ün dediği gibi, Çirkin Kral RS.
fikirlerini eksik etmeyen arkadaşlara teşekkürler
Clio RS:icon_tup:
yılmaz güneyde çirkin kral ama iyi oyuncu. :D
4 kapı bır vtı al keyfıne bak satarkende sorun cıkartmaz forum sıtelerınde de sırtın yere gelmez :)
RS konfor ve kullanım kolaylığı hariç her disiplinde VTI'dan üstündür. 4 kapı vti için tabiki.
Yakıt meselesine gelince. VTI az yakar. RS'te az yakar hatta en az yakan 2.0 spor araç diyebilirim. Ama hangisi az yakar okadarını bilemem.
bncede rs.
hocam fiyata göre rs alma fikrin mantıklı,tercih meselesidir,kısıtlı bütçeye daha uygun düşebilir ama vti lar yoruldu derken :)
İhtiyar Delikanlılar her zaman ses getirir unutma :) Bakımı yapılmış sağlam bir vtec asla vtec açmaktan bıkmaz usanmaz yorulmaz bunu da unutma :)