-
ROD65 vti kadran(gaziantep)
-
The URL contained a malformed video ID.
açılmıyor.
-
-
-
-
Sonunda yürüyüşünü gördüm ya çok merak ediyordum :D
-
direk düzz boru heralde :)
-
Evet 60 lık düzboru var....
-
-
-
Alıntı:
Yigit Kerim Nickli Üyeden Alıntı
aslanım benim beeee :)
Benim de aslanım kıskandım :D
-
maşALLAH gayet güzel hızlanıyo...
-
Maşallah ses fena cokta güzel hızlanıyor maşallah :)
-
Maşallah.
Son susturucu nedir acaba?
Headers hangi marka?
Biraz bilgii :)
-
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah.
Son susturucu nedir acaba?
Headers hangi marka?
Biraz bilgii :)
son susturucu hks
headers dc 4-2-1
(yigit)
-
-
1.25 dk dan sonra koptum ben diğer video çeken kişinin kafası güzel galıba elinde kamera takıldı geri geri geliyor dağı taşı çekiyor uhuahauahauhu..bu arada sess fenaa maşş. allah kaza bela vermesınn..
-
Hileli motor gibi maşallah:D
-
Alıntı:
doush Nickli Üyeden Alıntı
Benim de aslanım kıskandım :D
hehehe olmaz o iş olmaaaaz kısmet :)
-
Alıntı:
Type-R Nickli Üyeden Alıntı
Hileli motor gibi maşallah:D
Hileli derkenn...
-
Alıntı:
onurcan_vti Nickli Üyeden Alıntı
Hileli derkenn...
Bildiğin hileli işte derkeni falan yok:) Anteptede çok var mobiliyet hafifletip motoruyla oynuyolar yarışlara falan çıkıyolar üstüne yatıp değişik şeyler yapıyolar. G.doğu kesiminde çok var hileli mobiliyet. Sesi onu andırdı bana.:)
-
-
maşşallah yaa ses çok güzel...:)
-
Alıntı:
Bildiğin hileli işte derkeni falan yok:) Anteptede çok var mobiliyet hafifletip motoruyla oynuyolar yarışlara falan çıkıyolar üstüne yatıp değişik şeyler yapıyolar. G.doğu kesiminde çok var hileli mobiliyet. Sesi onu andırdı bana.:)
senin kafa iyi heralde kardeş ne mobilyetinden bahsediyosunn.....:)))gel sesi sana canlı dinletiyem.
-
Alıntı:
senin kafa iyi heralde kardeş ne mobilyetinden bahsediyosunn.....:)))gel sesi sana canlı dinletiyem.
Evt kafam iyi bi bardak limonlu çay içtim, limonu fazla karıştırmışım kafa yaptı.:) Eğer birşey paylaşıyorsan insanların yorumuna saygı duymalısın öyle gel dinleteyim falan demişsinde benim gelmeme gerek yok istediğim zaman canlı canlı dinlerim.;) Ayrıca aracın sesine kötü falanda demedim nie böyle celallendinki? Hileli mobiliyet sesine benzettim nitekim o seside seviyorum.:) Herkez forumda yorum yapmakta özgür.. Birşey paylaşırsın iyi veya kötü yorumlar gelir. Bunu istemiyosan paylaşmıyacan.:icon_tup:
-
limonu fazla kaçırmışın gene sonuncuyu sıkmıcaktın kanka :D
-
Alıntı:
!KO Nickli Üyeden Alıntı
limonu fazla kaçırmışın gene sonuncuyu sıkmıcaktın kanka :D
haha:D:icon_tup:
-
Alıntı:
Evt kafam iyi bi bardak limonlu çay içtim, limonu fazla karıştırmışım kafa yaptı.:) Eğer birşey paylaşıyorsan insanların yorumuna saygı duymalısın öyle gel dinleteyim falan demişsinde benim gelmeme gerek yok istediğim zaman canlı canlı dinlerim.;) Ayrıca aracın sesine kötü falanda demedim nie böyle celallendinki? Hileli mobiliyet sesine benzettim nitekim o seside seviyorum.:) Herkez forumda yorum yapmakta özgür.. Birşey paylaşırsın iyi veya kötü yorumlar gelir. Bunu istemiyosan paylaşmıyacan.:icon_tup:
Tabiki iyi veya kötü yorumlara açıgızz ama mobilyet sesi biraz basit olmuş şaşırdımm yani.....:icon_tup:
-
-
Alıntı:
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel ses ;)
Teşekkürler...
-
Alıntı:
Tabiki iyi veya kötü yorumlara açıgızz ama mobilyet sesi biraz basit olmuş şaşırdımm yani.....:icon_tup:
Yok kardeşim nie basit olsun? Benim görüşüm benim düşüncem. Mobiliyet, motor sesini seviyorum ve benzettim. Art niyet aramaya gerek yok nitekim uzatmanında.:icon_tup:
Kazasız sürüşler.:)
-
Sesi beğendim vites geçişleri daha hızlı olsaydı daha çok beğenirdim :)
-
Alıntı:
Yok kardeşim nie basit olsun? Benim görüşüm benim düşüncem. Mobiliyet, motor sesini seviyorum ve benzettim. Art niyet aramaya gerek yok nitekim uzatmanında.:icon_tup:
Kazasız sürüşler.:)
Teşekkürler kardeşim yorumların için:icon_tup:
-
Alıntı:
Teşekkürler kardeşim yorumların için:icon_tup:
Biz teşekkür ederiz.:) Antepe gelirsek canlı canlı dinletirsiniz..:D:icon_tup:
-
Alıntı:
Biz teşekkür ederiz.:) Antepe gelirsek canlı canlı dinletirsiniz..:D:icon_tup:
Her zaman beklerimm:)
-
-
rolantisi sanki v8 gibi cok ilginc:)masallah
-
Alıntı:
redbaron Nickli Üyeden Alıntı
rolantisi sanki v8 gibi cok ilginc:)masallah
Cigerlii rod:D
-
-
Bana göre tr deki en hızlı atmosferik vtilardan biri :icon_tup:kadran videosuna bakıp kıyaslayabilirsiniz:)