arkadaşlar,
bu iki modelde kararsız kaldım. biraz araştırdım ve samsung daha ağır basmaya başladı. sizce neden? ve hangisi?
Printable View
arkadaşlar,
bu iki modelde kararsız kaldım. biraz araştırdım ve samsung daha ağır basmaya başladı. sizce neden? ve hangisi?
iphone 3g 3gs 4g hangisi belirtirseniz.
aslında iphone un daha ağır basması lazım.. samsung plastik kasa iphone çelik :)
Satarken Sıkıntı Iphone Prim bile yapıyor bu aralar... Özellik olarak Samsung Daha Üstün.. ekran kalitesi vidyo cekimi felan aynı zaten... kullanmaya alacaksan 3 5 sene samsung al... ama paraya sıkışınca değerlendirim dersen Benim Gibi ıphone 4 al Ayrıca Samsung 'Wawe de güzel ksa fealn hoş ekran küçük biraz sadece
ayfonun uygulamaları-oyunları vs. olmasa piyasada bi dünya telefon var ondan iyi ama cezbediyo işte:)
ben bir aydır kullanıyorum Galaxy S. Android olması avantajıyla çok fazla application var. web browserı çok iyi. kullanımı rahat. Şarjı 2 gün civarı gidiyor
bolbol app bulayım dersen tabi ki iphone.galaxy iphone 3 çakması gbi bunuda göz önünde bulundur.ekran kamera video yakın birbirlerine.yukarıda da denildiği gibi devamlı kullanırım dersen galaxyde düşünülebilir ama sıkılırsam değiştiririm dersen iphone tercih etmelisin.
ama bence ne olursa olsun iphone :) özellikle 4.
çok sık telefon değiştirmem ama iphone ilk çıktığında kaçak olanlarından almıştım bir telefon olarak alıştığımız özelliklerin çoğu eksikti. sonra şarj olayı berbattı. ama sonrasında çıkan modeller nasıl pek incelemedim. ondan iphone ye bir antipatim var. özellikle kullananlardan gelecek yorumlara göre kararımızı verceğiz inşallah.
Ben sony ericsson xperia x10i kullaniyorum bu telefonuda arastir istersen android işletim sistemi var
wave 2 cıkmıs teknosalarda 1 den daha buyuk ekranı
Bence samsung ozellikle android olmasi avantaj ben yaklasik 1aydir galaxytab kullaniyorum android cok daha basarili iphone 4 kadar hizli degil ama daha kullanisli bence
Digerni blmem ama 3gs kullaniorm ewet iphonin digerleri kadar ozelligi olmaya blir ama kullanim rahatligi olsun hiz olsun dokunmatikte kalite olsun dersen 3gs ve uzeri al derm.telde bi kere donma yasamadm sanirsinki nokia 3310 gbi telde hic bisi yok hizli sanarsin:D
Mesela bluetooth kullanamiosn ama bikere aramadm bnu iphone kullanan ztn pcden anlior ordan her isini yapiosn
samsung 750 saat bekleme süresi var İP de 300 saat. günde 1.5 saat ortalama konuşan birisi olarak bu da çok önemli benim için. ip pc ye bağlanma ve ayrı formattan dolayı çok zorluk çekmiştim. samsung 32 gb a kadar destekliyormuş. hemde harici bellek ile data aktarımı çok daha kullanışlı gibi. az önce tube de 4g ile karşılaştırma videolarını izledim anladığım kadarıyla web daha başarılı 4g ye göre.
samsung kullanmak kısmet olmadı ama iphone4 canavar gibi her yönden ayrıca kamerası bence kendini geliştirdiğinin göstergesi
İphone 3g -3gs-4 hepsinde var bluetooth
sadece veri transferine izin vermiyor
ben 3g de sürekli kullanıyorum bluetooth u.. araç teybine bağlı telefon konuşması yapılabiliyor ve müzikler dinlenebiliyor..
Soruya gelince iphone4 std bir kullanıcı için çok fazla özellikli bir telefon
hiç düşünmeden alırdım iphone4 ü tabi bulabilirseniz..
Galaxy i elinize alın sonra birde iPhone 4 ü elinize alın farkı anlayacaksınız Galaxy'nin mazeme kalitesi ğerçekten çok kötü
İphone tasarm olsun malzeme olsun harbi kaliteli bidr sarj bir gunden fazla gitmesi icin nete grmicen fazla:) wifi sanki v6 motor arkadas:D
Bide dikkt ettinizmi blmem ama 3gs 3 mp olmasina ragmen digerlerine gore resm boyutu yuksek ve kaliteli ayrica video da mov formatnda kaydedior oda kaliteli 3mp den fazlasi:)
bu arada ip4g nin fiyatı nedir bilen var mı? öyle kaçak sonradan kayıt altına alınan değil faturalı garantili olanlardan :D
1400 tl civarı samsung 1600+ iphone 4.ben her 2 telefonuda cok uzun sureli karıstırmıs biri olarak soyleyebilirim ki.iphone un tek avantajı var oda uygulama durumu.fakat android işletim sistemi git gide buyuyor.diger ozelliklerde cok daha ustun bir telefon galaxy s.bence iphone un pabucu dama atılıcak.bunu ben degil butun inceleme yapan kişiler soyluyor.iphone kullnan arkadaslara sormak lazım tavsiye edenlere yani galaxy s kullandılar mı acaba die :)
Valla ben hic grmedm gorp karar vernek lazm tabi okdr iddali ise albenisi olacaktr:)
ayrıca android olarak
htc desire tavsiye edebilirim dokunmatik ekran telefon almayı düşünsem ilk tercihim olurdu
ıyıde 4 yokkı ve tutuan bu tavırdan son derece rahatsızım mal yerıne koyuluyoruz resmen heryerde reklam var ama mal yok bugun cevahırde avea cama yazmıs ıphone 4 var dıye gırdım 2300 dedı dedım tefecımısınız sız bıraz tıcaret ahlakı olur bu ne sacmalıktır kesek herkez protesto etse resmen dalga gecıyolar............
Android kullanmayan herkes iphone demiş ama ben kesinlikle android diyorum... Torrent programı kurup torrent ile donwload yapıp yaptıgınız diziyii RAR'dan çıkarıp üstüne convert etmeden altyazıyıda divxplanetten cekip izleyebildiğiniz bir iphone application ı varsa tamam ama Android gayet güzel hızlı ve daha kullanıcıya açık bir yazılım. Ama şuda var telefonu gerçekten her işimi görsün nete girim felan diye alıyorsanız şarj sürelerini iyi karşılaştırın ben aldım HTC desire hergün şarja takmakdan gına geldi eski blackberryme döndüm. İp4 kullanan arkadaslarımda hergün şarja takıyorlar ama 3 günde bir taktıklarını iddia ediyorlar. Sanırım iphone kullanan herkestekı ortak fanboyluk... O yüzden şarjı hangi telin uzun gidiyorsa o teli almak lazım yoksa bu tarz telefonları sadece konusmak için almıyoruz hiçbirimiz. Eğer 3g acık olmaycaksa teamviewer kullanıp masaüstüme bağlanmıcaksam wifi acık olmayacaksa niye bu kadar büyük aletleri yanımda taşıyımki?
İphone şarj konusu doğrudur , bende hergün şarja takıyorum.
1günde 0lanmıyor ama %40-50lere geldi mi takıyoruz mecbur.
Tabi devamlı internet oyun vs ile ama onlarıda kullanmayınca ne gerek var ip4'e:)
Ama telefondan torrent ile dl yapıp rar dan çıkartmak falanda fantazi yahu:)
1860 Iphone 4 ama ne yazıkki bulamıyorsun =) satan yok .. ben kullanıyorum mennunum...
- bluetooth Sadece Kulaklık için =( kimseyle veri transferi yapamıyorsun =( İtunes'a mecbursun.. Arttırılabilir hafıza kartın yok ... Bataryan değiştirlmiyor kasa acılmadan..
Eğer alacaksan bekle beyaz al =)
samsung'dada Mesaj Sesi Değişmiyor yıllardır ayar oluyorum..
şarj çok önemli samsung 750 saat diyor bekleme süresine. ip ye göre 2 kat.
Bataryanın bitme süresi son derece önemli benım için.
Tamam wifiymiş 3g imiş bunlar olcak ama acil bi durumda da şarz biterse o telefon benım için telefon degildir. Her zaman şarz aletini yanımda taşıyacak durumda olmayabilirim.
Ben bi kere ip4'ü listeden sildim.nokia C7 veya galaxy alcam.
Yok yapılabiliyordur tabi ona karşı yazmadım.
Sonuçta cep telefonu torrent falan gereksiz geliyor bana:)
Pil konusunda haklısın , daha yüksek mah değerli birşey olup uzun süreli kullanıma imkan tanısa çok daha iyi olur.
ozgur 1 aydır samsung galaxy tab kullanıyorum tablet ama cep telefonu ile aynı normal web den eş zamanlı download yapabiliyorsun1 den fazla windowstaki gibi ayrı yere alıp indiriyor
gerçekten başarılı bazı durumlarda iphone den yavaş ama ozellikle web gezinmesinde uzerine tanımıyorum şuan :)
htc desire de uzun suredir kullanan tanıdıklarım var ciddi başarılı bir alet :D