Abiler kardeşler linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı ? Takas teklifi var ortada ilgilenen olursa sevinirim..
1998 Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Printable View
Abiler kardeşler linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı ? Takas teklifi var ortada ilgilenen olursa sevinirim..
1998 Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Acil bilgi beklenmekte yokmudur bilen eden bilgisi olan ?
Araç İstanbul'dan gitti. Eski plakası 34 MKZ 99 yıllardır piyasada olan bir araçtır. Sorgulatmak için bu plakayı kullanmakta fayda var. Ama aracı sürekli görürdüm.
Teşeşkkürler :) var mı daha bilgisi olan yardımcı olabilicek kişiler acil ?
Araba bir ara Gökhandaydı ama ondan sonra kimler aldı kullandı İstanbulda bilmiyorum.
Ulaşabilirsen Gökhanın profili. Ama uzun zamandır girmiyor foruma.
http://www.techturkey.com/forum/members/5884-xm-n.html
İlginiz için teşekkürler :) Daha detaylı bilgiler bekleniyor..
sulhinin sattığı vardı mavi.
Başka konu açmıyim dedim. Subarucu arkadaşlar bu araba hakkındada bilgi sahibi ise bilgi rica ederim
2005 Subaru Impreza 2.0 WRX STi 59.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Tamponunuda bile boya yokmus bakan arkadaslar ole dedi. 55.000 e satildi Kumluca dan. Bence alinir.
İlanda ki GC kanarya sarısıydı. gökhan oldukça özenerek elden geçirmişti aracı. Sattığı kişilerde durumu ne oldu bilmiyrm
Düzeltme:
Bu GC Gökhanın eski aracı değil. Yeni çözdük olayı.
Bu araç sorunsuz diye adlandırılmıştı ve İzmirden kalkıp İstanbula bakmaya gitmişti arkadaşlar. 2005 Fiesta ile takası kabul etmişti. Boyası rezalet bi haldeydi ve şasilere kadar kazalıydı. İnanılmaz kötü bi işçilik vardı.
Almadan geri dönülmüştü.
Bilginize ..
forum gbt gibi maşallah :)
zeytinburnunda giden gc8 bu bende iyi değil diye biliyorum
2002 Subaru Impreza 2.0 WRX STi 42.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu temizlikte bu fiyat sizce nasıl arkadaşlar
bu aracı tanıyan varmı peki arkadaşlar? yeni konu açmadan burdan sormak istedim takas fiyatında anlaşırsak ciddi düşünüyoruz
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
pitstop@ aynen bahcelıevlerde sureklı bugun park halınde dururken denk geldık konustuk bıraz arkadasla çok efendı iyi niyetli biri ama araç hakkında (geçmiş) pek bilgimiz yok aheste konusunda haklısın bende cok kez denk geldım gazlarken görmedım ama 1 tur attık kendısıyle gideri fena var 2 vıtes bıraz ses yapıyor + bi ayar yapılması gerek dedı tam hatırlamıyorum 500 cıvarı masrafı var gibi sanırm pazarlık vs yapılmadı daha telefonlasılıcak önemli olan geçmişinde varsa ki varsa burdan mutlaka öğreniriz ona göre adım atalım dedik teskkurler bu arada ilgin için.
34 MKZ 99 plakalı GRi GC8 benim eski arabamdı 1 yıl kullandım hiçbir problemi yoktu. araçta kaza değişen var bi kazada ben yaptım sol yan kısmı komple yaptırdım tavan dahil boyattım 2 defa :-)
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 9.750 EUR Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61706105
arkadaslar bılgısı olan varmıdır aracla ılgılı yarın bakmaya gıdıcem motor sıkıntılı toplandı falan dıyolar varmıdır gecmısı hakkında bılgısı olan
Son araba cok el degistirio tek bildigim o
mesut o kırmızının bi karın ağrısı var ama bilmiyorum aynen tarkan abinin de dediği gibi çok el değiştirip bi kaç ssenedir satılıkta
bende vaz geçmiştim ama sonra evde artık yalnız kalınca bi kıymetı yok vakıt bulamıyorum ayrıca
valla kardesım vadeli satışlarda da aylık %3 koyuyorlar onu 24 ay hesapladıgın zaman çok daha kallavı bı rakam cıkar min 2 katı yani galeri işinde dur şimdi sana bi no vericem pm den
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 50689579
arkadaslar bılgısı olan varmıdır arac hakkında ?? yarın bakmaya gıdıcez bosuna ugrasmayalım degısen yok boyalı dedı sahıbı bıde bırıncı vıtesten hafıf bı ses gelıyomuş otekılerde sorun yokmus
Tek bildiğim 24.000tl den beridir satılık