Bu sefer farkl bir video izlemenizi istedik :)
Buyrun :
Untitled on Vimeo
Printable View
Bu sefer farkl bir video izlemenizi istedik :)
Buyrun :
Untitled on Vimeo
Çok güzel olmuş video tebrikler:icon_tup: araçlar pek bi yaramasssslık yapmışlarrr:slomo:
video çok güzel olmuş tebrikler yalnız müziği beğenmedim ..
Dost acı söyler kanka çok eğlenmişsiniz maşallah da videonun netliği iyi gelmedi bana ayrıca o müzik nedir kanka öyle :)
Az önce sen paylaşmadan önce facede izledim mustafa abi..Çok güzel olmuş.Yanlız 2 araç aynı açıyla yanlıyor birisi duman atıyor öbüründe hiç birşey yok :)
cok guzel olmus yukarıdan cekım
videoya tıklayınca TRTUNİNG yazısı hariç birşey göremiyorum :) Bende mi bir sorun war?
yerinde canlı izleme fırsatı bulmuştum, gercekten cok basarılı arkadaşlar,insanın çıkıp drift yapası geliyo :) :) cekimlerde cok başarılı,zannedersem kamera talıhsız bır an yasadı ve cakıldı ılerleyen dakıkalarda:)
çok güzel olmuş ellerinize sağlık. e36 duman duman :D
müzikle tempo çok uyumlu olmuş... çok çok güzel ... özveriyle yapılan iş kendini belli ediyor :)
en güzel sahnede mertin arabanın üzerinde gidişi :)
Video güzel ama şu x10 hizli oynatma efekti olmasa daha iyi olurmuş.
Ellerinize Sağlık Güzel Olmuş..
emek var belli ugrasılmıs ellerınız dert gormesın ama bu emege bu goruntu kalıtesi olmamıs bence.
Güzel olmuş ama tepeden sürekli çekim sonralara doğru baş döndürüyor :)
guano apes iyidir ya :D
Kurgu biraz amatör olmuş farkındayım , ama bir sonraki çekim daha iyi kemara ile ve daha uzun süre yapılacak.Daha fazla görüntü olacak elimizde.
Bunun için bile teşekkürü hakediyor arkadaşlarımız. :)
fly cam harika olmus,sonunda drifti daha boyutlu ve guzel acilarla gostermis.muzik konusuna katiliyorum bencede kotu yakismamis ama cekimler cok guzel,biraz daha gelistirilirse formula drift e rakip olur:D
Mustafa abi bide youtube dan upload etseniz izleyemiyoruz yurt interneti ***** :(
Benim cok hosuma gitti eline saglik cekim yapanlarin good job :P
Güzel bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık
guzel olmus git gide daha profesyel oluyor
Emeğinize sağlık her geçen gün dahada iyi yerlere geliyorsunuz
Zor ve sancılı bir süreçten geçiyoruz.Şimdi Drift ile ilgili kulübümüzde kuruldu.Bundan sonra resmi bir çatı altında da varız.
Şu ana kadar çektiğimiz dertler , harcadığımız paralar , uğraşlarımız , zamanımıza yazık olucak eğer bizden sonra yeni bir jenerasyon çıkmazsa.Yeni insanlar gelmez ise körelir gider Driftte.
Bizde bunun için yeni arkadaşlarımızı bekliyoruz .Ama bize hep herşeye ticari bakıyorsunuz diyorlar. Aslında alakası yok , biz 1000 harcadıysak siz 1 harcayıp yapacaksınız bu işi.Elimizi kolumuzu taşın altına biz koyduk , siz keyfini çıkarabilirsiniz artık.Motorspoları pahalıdır evet , ilk başlatana çok ama çok daha pahalıya patlar hatta.Bunları da düşününerek yorum yapılsa keşke eğitimler , antrenmanlar , gösterilerle ilgili.
Saygılar
Drift Derneği Müdürü : Ben
:)
Kısmetse kısa süre sonra s14a almayı dusunuyoruz ondan sonra kapınızı calıcas mustafa :)
guzel söylemişsin sizin bu noktaya gelene kadarki harcamalarınız buz dagının görunmeyen kısmı,cogu kişi farkında deildir haklısınız,
fakat bu işe baslamak isteyen arkadaslarında kendine göre butceleri var ***** sizde bu sektördesiniz bi parça için aylarca para biriktirenlerimiz var
bence sizde maddi yönden kayıtlar için veya atıyorum stage 1 eğitim için daha cuzi bir program hazırlayabilrisniz,benzinin 4 tl oldugu bi ulkedeyiz maalesef.
tabiki bunlar benm naçizane dusuncelerim.
pat pat ile cekim çok güzel olmuş pat pat kamera hareketı de ekstra güzllesıtmıs.
emeginize saglık drift team
Biz de kendimizi düşünerek hazırlamıyoruz bu planları.
Eğitimler tamamlanmadan hiç bir yerde "mezun" sıfatını alamazsın.Stage 1 eğitim alıp ben driftçiyim diye sağda solda gazlayanlar olsun istemiyoruz.Bu sadece 1 kur ile öğrenilecek birşey değil zaten , antrenman yapılması lazım.Antrenman da para demek , benzin , lastik , pist kirası minimum 250 TL.
Biz bunu kendimiz için hala veriyoruz mesela .Kirayı hala ortak ödüyoruz , biz senelerdir yapıyoruz bu işi artık vermeyiz diyemeyiz.Çünkü ortak kullanıyoruz zaten.Hayır biz eğitmeniz , kirayı siz verin , sponsorda benzin lastik alsın bize diyemiyoruz :) İmkan yok.Yani paramız olmazsa bizde yapamıyoruz.Farkımız yok.Para olmayınca olmuyor.
Habide para diyorum ama bunu şunun için söylüyorum.Dışarıdan bakılınca , biz hiç para harcamıyoruz ama yeni gelenler harcıyacak gibi görünüyor sanırım.Ondan biraz da korktuklarını düşünüyorum.
3-4 senedir yemedim içmedim o 3.5-4 tl lik benzinden arabama koydum drifte gittim .Ama 1 defa antrenmana çıkmak için 100 tl'nin pazarlığını yapan çok adam tanıyorum. :)
Yeni seneyle beraber insanlarin işleri gücleri duzgun giderse.3-4 arabanin daha katilacagini düşünüyorm bu sene.
Umarim ilerde dahada iyiye gider hersey.
Mecburi minimum egitim ucreti nedir acaba? herhangi bir degisiklik yapildi mi?
Tesekkurler
Değişen birşey yok rakamlarda. 1 Kur 450 TL * 6 kur var.Yani 2.700 TL
Toplam 6 gün eğitim alınıyor.6 Gün araba kullanılıyor.Bunun içinde lastik +benzin + kira ve eğitmen ücreti var.Araç arızalanırsa siz karışmıyorsunuz.Kaza yapmadığınız sürece bir sorumluluğunuz yok yani.
Mustafa abi peki bu olay sürekli olur mu? mesela benim ehliyete 2 yıl kaldı.2yıl sonra gelsem 2700'i versem diyelim artık eğitim vermiyoruz,drıfter kadromuz dolu,artık böyle bir oluşum kalmadı aha pist orda ver kirasını çık naapıyorsan yap,biz drıft academy ist'u kapattık falan olmaz değil mi? :D
He birde diyelim bu 6 kur'u bitirdik sonra sizinle beraber organizasyonlara katılabilirimyiz..Yada 6 kur bitti hadi evinemi olucak yoksa yine mezun olduğum için o piste antreman tarihlerinde çıkıp yanlayabilcekmiyim ?
Biz inşaat yapmıyoruz ki bitsin , motorsporu bu.İletletiyoruz devamlı.2 Yıl sonra daha iyisi olucak.Kötüsünü düşünmek anlamsız olur.
İnşallah abi :) o zamana uygun s13 bulursam kapındayım ilk iş :)
çok güzel olmuş musti maşallah güzel görütüler çıkmış:icon_tup:
Saol abi , elimizden geldiğince yapıyoruz işte :)