http://img43.imageshack.us/img43/8306/207vb.jpg
01.01.2011 290 TL
Printable View
http://img43.imageshack.us/img43/8306/207vb.jpg
01.01.2011 290 TL
aha hayırlı olsun demekki %30 aşmışsın semii geçmiş olsun bende girdim tahminim ama gelen giden bişey yok daha.
geçmiş olsunn..
emniyet aştı artık kendini.geçmiş olsun
300 le gecicem bakim yakalıyabılecekmi:D semih kacla gidiyodun
allah devletimize zeval vermesin :)
290 lira trafik cezası gönderilen memlekette 800 lira asgari ücret eee 3 defa ceza yese bitti maaş 70 lirada cepten
Kapatmışsın solu sende :) :) Geçmiş olsun.
çok net diyolardı okadarda değilmiş ama foto guzel cıkmıs:) geçmiş olsun.
cemin oraya mı gıdıyodun cevre yolundan:D
Geçmiş olsun..Çok mu hızlıydın??
geçmiş olsun hemen ön plakaları sökelim
Yuhhh arkadas yaa geçmiş olsun valla.Hızın 106'mi orda 120'mi ?? Orda 120 yazıyor sanırım.
ve anlamadığım bisey bu yollarda hız limiti tam olarak kac 78 yazıyor.İzmir yolundada aynı şekilde 78mi nedir yani bunun kanunu kuralı
Edit: Ayrıca arka plakadan alamaz cünkü trafiğin akış yönüne doğru karsıdan bakıyor kameralar.Kırmızı ışık ihlali kameralarında arkadan alıyor.
Bknz.Kükürtlüden Zübeyde hanım'a inen lambalar.
ön plakıyı çıkarmak yerine plakanın üstüne orta parmak resmi koyalım bilgisayarın başında kim varsa dumur olsun :eek: :D:D:D:D:D:D
geçmiş olsun..kemer yolundaki tünellerin içide aktifse mahvolduk :D
bence hız limitini aşıp geçince bi sonraki lambalardaki sistemden arka plakanı alır daha fazla ceza yersin yani ön plaka sökmek bi işe yaramaz
şu plaka değiştirme aparatını alma zamanı geldi :D
ahaha:hahaha: Polise bak yaa adamın arabasını almış gezmiş getirmiş:D
Bende Kawasaki ZZR 1100 Motor vardı yunuslar çevirdi beni al bin dedim altındaki motora benzemez dikkatli ol felan deyince büzük yemedi binmedi:hahaha:
Sanırm biraz gözlerini korkutmak lzm onların bu konularda:p
geçmiş olsun biraz daha dikkatli olmak lazim çakallar
hiç affetmiyo direk patlatiyorlar cezayi.
geçmiş olsun
artık devlet uyandı ee nede olsa trafik cezaları bütçeye dahil daha dikkatli olmak lazım
konya da 2 yerde var ankara ya çok sık gidiyorum dikkat ediyorum daha mobeseden ceza gelmedi
korkum toplanıp birden gelmesi
o zaman maaş uçar çocuklarda artık evde yorganları kemirir :)
Geçmiş olsun :( güzel para
araba güzel cıkmış ama :D