-
Laguna cekımım canon 450d denemem :D
-
-
Elinize sağlık bendede aynı makine var bu arada nürburgring stıckerını nereden aldınız bende istyiyorum :D
-
maşşallah aracınız çok iyi :) plakada cabası :D
-
Alıntı:
ST-max Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık bendede aynı makine var bu arada nürburgring stıckerını nereden aldınız bende istyiyorum :D
yurtdısından getırdım stıckerı :D tesekkurler :D
-
gördüğüm en güzel laguna ;)
-
Tripod kullanıyormusunuz?
M modundan anlıyorsanız nasıl kullancağımı öğretebilirmisiniz? :D
Yani okudum bazı yerleri ama yinede tam olarak şey edemedim?
-
m modundan ziyade diyafram öncelikli(Av) kullanırsanız daha ii olur(yeni başlayanlar için canon :) )
bu arada çekimler güzel ama ışık çok yumuşak gün batarken yada gece tripotla çekerseniz sonuç daha ii olur gibi
-
-
eline sağlık güzel kareler
-
Eline sağlık.
Maşaallah araçta çok güzel. Gt değil heralde dimi? Koltuklar falan alcantara ama ön taraf normal gibi çıkaramadım tam:)
-
Farklı bir jant seçeneğiyle iddialı durur gibime geliyor : )
-
Alıntı:
ST-max Nickli Üyeden Alıntı
Tripod kullanıyormusunuz?
M modundan anlıyorsanız nasıl kullancağımı öğretebilirmisiniz? :D
Yani okudum bazı yerleri ama yinede tam olarak şey edemedim?
bu resımlerde yok trıpod .. m modundada ole cok bılen bırı dıılım :D
-
Alıntı:
nickelback Nickli Üyeden Alıntı
m modundan ziyade diyafram öncelikli(Av) kullanırsanız daha ii olur(yeni başlayanlar için canon :) )
bu arada çekimler güzel ama ışık çok yumuşak gün batarken yada gece tripotla çekerseniz sonuç daha ii olur gibi
o anda makıne elıme gecınce resım cekcemdıe bırsey yoktu :D
-
Alıntı:
Selman Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık.
Maşaallah araçta çok güzel. Gt değil heralde dimi? Koltuklar falan alcantara ama ön taraf normal gibi çıkaramadım tam:)
saolun tesekurler GT model adıyla 2010 lar geldı benım kı 2009 ama turkıyedekı gt den tek farkı var ön tampon ve karartmalı stop ıle on far ıcı karartması bende farı tamamladım :D tamponu beyenmıorum gtlerdekı sadece hava gırıslerını yapcam stop karartmasınıda sevmıyorum ama farklı bı karartma yapıcam ısallah yakında
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
Farklı bir jant seçeneğiyle iddialı durur gibime geliyor : )
Arastırmadayım 19 ınc modellerı arıorum ama bıjon olculerınden dolayı pek secenek yok bıde beyenemıyorum bı kac ayar degıscem aklıma uygun bırsey buldugum anda beyendıklerımde 10 bın 15 bın dolarlık jantlar oluyor :D olmuyor oyuzdende :D
-
Alıntı:
muratcantona Nickli Üyeden Alıntı
saolun tesekurler GT model adıyla 2010 lar geldı benım kı 2009 ama turkıyedekı gt den tek farkı var ön tampon ve karartmalı stop ıle on far ıcı karartması bende farı tamamladım :D tamponu beyenmıorum gtlerdekı sadece hava gırıslerını yapcam stop karartmasınıda sevmıyorum ama farklı bı karartma yapıcam ısallah yakında
evet gt'lerin ön tamponu güzel değil stopları güzel ama:) neyse maşallah güzel aracın var.
-
Maşallah lagunaya güzel çekimler..
-
Yalnız egsoz tecavüz olmuş. :D maşallah...
-
Elinize saglik cekimler gayet basarili :)
-
göstergeler harika çıkmış
-
Hepınıze tesekkurler arkadaslar
-
Masallah arac gayet guzel olmus emeginize saglik :)
Egsozlar baya iddaali duruyo. Egsoz sistemi olarak asagida daha neler var acaba biraz ayrinti alabilrmiyim :) Bde ses ne durumda :)
-
muratcan ne yaptın olm arabayı görmeyeli egsoz falan iice alıp başını gitmişsin :)
-
Maşallah :)
Mecidiyeköyde görmüştüm çok guzeldi
-
Alıntı:
HaKo Nickli Üyeden Alıntı
muratcan ne yaptın olm arabayı görmeyeli egsoz falan iice alıp başını gitmişsin :)
Mert abiyle kulaklarını çınlatıyoruz.nerelerdesin abi ?
-
maşallah
body standart reno paketimi?
-
Alıntı:
aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı
Mert abiyle kulaklarını çınlatıyoruz.nerelerdesin abi ?
B.çekmeceye taşındım iş güç koşturuyoruz kardeşim özledim bende herkesi aslında selamı söyle mert beye :)
-
şu arabalara hastaym ya renoyu hiç sevmiyorum ama laguna ayri bi dünya gibi geliyor.
maşallah cekimler ve araç mükemmel
Resimlerin renk ayarlarini biraz acin sana cok siyah geldi
-
Alıntı:
emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı
Masallah arac gayet guzel olmus emeginize saglik :)
Egsozlar baya iddaali duruyo. Egsoz sistemi olarak asagida daha neler var acaba biraz ayrinti alabilrmiyim :) Bde ses ne durumda :)
ses olarak guzel mınık bı v6 gıbı :P:P benzınlıden farkı yok ses te memnunum :D egsozkomple 60 lık krom borudan yapıldı o sekılde. yarın belkı downpipe yapılcak :D saolun :D
Alıntı:
HaKo Nickli Üyeden Alıntı
hakan abı yaptık bısı ler:D senı goremıyoruz hıc :D
Alıntı:
nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı
Mecidiyeköyde görmüştüm çok guzeldi
saolun tesekkurler
Alıntı:
initial-D Nickli Üyeden Alıntı
maşallah
body standart reno paketimi?
evet standart özel bırsey yok benım ekledıgımın dısında
Alıntı:
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı
şu arabalara hastaym ya renoyu hiç sevmiyorum ama laguna ayri bi dünya gibi geliyor.
maşallah cekimler ve araç mükemmel
Resimlerin renk ayarlarini biraz acin sana cok siyah geldi
benımde bole hosuma gıdıyor oyuzden yaptım :D
-
fotoğraflarda en az araba kadar güzel güzel olmuş
-
o laguna arkadan nekkadar hoş durmus yaa masallah
-
-
Guzel bir laguna,bazen spora cıktığımda caddede görüyorum erenköy civarında en son yanlış olmasın dün gördüm uzaktan baktm led takmış dedim.Normalde sonradan takılan ledler iğrenc ama ilk defa senın arabaya yakıştırdım acayıp orjınal duruyor haberin ola :)
-
Plaka bomba :D masallah..
-
maşallah, kazasız belasız sürüşler
-
Alıntı:
BERK* Nickli Üyeden Alıntı
fotoğraflarda en az araba kadar güzel güzel olmuş
teşekkurler :)
Alıntı:
otuzdört Nickli Üyeden Alıntı
o laguna arkadan nekkadar hoş durmus yaa masallah
saolun :D
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
tesekkurler
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Guzel bir laguna,bazen spora cıktığımda caddede görüyorum erenköy civarında en son yanlış olmasın dün gördüm uzaktan baktm led takmış dedim.Normalde sonradan takılan ledler iğrenc ama ilk defa senın arabaya yakıştırdım acayıp orjınal duruyor haberin ola :)
saollasın tesekkur ederım :D bende goruorum hep senı
Alıntı:
Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı
Plaka bomba :D masallah..
:D
Alıntı:
esinti Nickli Üyeden Alıntı
maşallah, kazasız belasız sürüşler
saolun tesekkurler
-
Elinize sağlık güzel çekimler..
-