bu kadar kısa surede ve boyle bı hızı yapabılırmıkı atmosferıkte olsa
Printable View
bu kadar kısa surede ve boyle bı hızı yapabılırmıkı atmosferıkte olsa
5 i bitirdiğinde km 260 ı gösteriyo.5 te 260 yapamaz bence fake!
Super Charger ile adam o süratlere çıkamıyor bence fake bu çünkü 260kmh sonrası zaten araç gitmiyor birçok defa denenmişti başkaları tarafından çok çok 265 yapar fazlası zor bence:rolleyes:
uzun sanjıman varsa ve k24 ıse yapar standart sanzıman 5 kesıcı 250 yapıyordum ben.bu arac buyuk olasılık k24
Fake de olsa iyi fakeymiş ama :D
benım 250 km lerde degıl 250 km de kesıcıye giriyodu 9400mu 9500 mu ne donuyodum stock sanzımanla bu vıdeodakı araba yuksek ıhtımal k24.
topspeed te videonun sonunda bellı megıl var yolda
tartışmayın arkadaşlar ben yakında o kadrana inşallah tecavüz edicem uahsua :D
Kadranın suçu ne :hehe:
8600 dönüor şimdilik JAP 10 ve 235 gibi 6 ya çekiyorum.
bu video aracı muhtemelen k20
k24 sesi değil bu yanıltıoda olabilir videodaki ses.
ep3 eğer yerle bir ise 260 a kadar çok rahat çıkıyor.ben orj amartsor yay ile de denemişim coille full basıkta gece gündüz kadar farkvar.
çok devır donmuor sankı evet k24 muhtemel
videoyu tekrar izledim k24 muhtemel bencede,
devirle ilgisi yok kardeşim ben,m.
11k dönen k24 var devirle bağdaştırmak doğru değil.
1.si bu video fake değil sanmıorum.
portekizli gardaşları hepimiz bilioruz 280 290 kadranlarını yıllardır izlioruz..ve neredeyse alayı k20
orçunun dediği gibi yolda meyil çok ise o yanıltıodur.
4.3 rsx type-s son dişli olabilir benim aklıma gelen
gerçi 280 çevirebilirmi bilmem
birde bişi diicem 9500 dönerken kaç devirde max gücü alıodun nereye kadar max güçle dönüodun hemen hemen ?
kaç devir boş dönüodun ? şimdi tc den evvel bi egsantriklenelim.artık rbc kpro hıdır şekli ile koyduğum hedef arabamdan hızlıyım çünkü.
şu egsntri olayını bi konuşalım iice.
kanka arabada su kombınasyon olması buyuk ıhtımal k24 makına uzun sanjıman hacım var az devır donuyo ama yukarlarda ıyı gıdıyo ama sonradan dıkkatımı cektı vıdeoda cıddı sekılde egım var 260 tan sonra bu sekılde gıtmesı kadranda hızlı olmasının nedenı egımden kaynaklanıyor bence
sanırım guc bandında 9200 den sonra guc dusmeye baslıyodu ama devırı uzattıkca bır ust vıtes ıcın guzel yer buluyosun kendıne.cok devır donmenın tek faydası o dıger vıtes kuvvetlı gelıyosun. egzantrık secımı ıcınde kelford,dragcartel yenı nesıl egzantrıkler cok ekmek yersın bu egzantrıkler su anda cok tutuluyo.
yoldandır kanka bence .
yol eğim oldumu typer zaten ayrodinamiden dolayı çok raht çıkıor üst hızlara.
evet duydum bunları.sende araştırıomuşsun bu meretleri.
olursa ikişer takım yaparız.
irtibatı koparmayalım.
arzular şelale.
şanzıman bariz uzun
Ato olarak bu topspeed i görmekde güzel birşey tabi :)