DENON ve despe vtec2 specler
1.6 ies emme manitoldu
tipo specler
headers, düz boru, son susturucu, filtre
DSCN0088.AVI - Car Videos on StreetFire
Printable View
DENON ve despe vtec2 specler
1.6 ies emme manitoldu
tipo specler
headers, düz boru, son susturucu, filtre
DSCN0088.AVI - Car Videos on StreetFire
sende kat iptalide var olum :D
eeeeee orta ve son susturucu orjınal beaa katı iptal etsek noolur
bırcet zaten tatilden yeni döndük bı tatıl daha ıstemıom :D
aynen 1 hafta çok koydu o yüzden :tapedshut
gerçi 1 gün kıyak olmuş :D
işte bende kat olmadıgı için denemeyı 1 boy farkla senden önce bitirdim :D
Maşallah vtec lere :)
allah allah öyle mi olmuş,
arka koltuğumda 2 tane jant lastik, bagajda orjinal emme manifoldum ve aparatlarım ile ben yanyana gördüm hatta hiç önüme geçemediğini gördüm ama neyse,
senin denemen benle değildi tipoylaydı ben salça oldum arada :D
hiiiç bişey demiyorum tatil almamak için , maksat tipocuya her 147 hp nın aslında 147 hp olmadıgını göstermekti , göstermiş olduk stock vtec2 lerimizle :D
yok aslında ben senle yada onla denemek için basmadım, senin tipoyla nasıl yürüyeceğini yakından görebilmek için bastım ama tipoyu hiç göremedim :D millet biz denedik sandı o gece :D
hauhuhu abi tatilden sonra tartışmalar ne güzel oluyormuş yaa :D
benım pc streetfire videoları açmıyo hata veriyo nedenini bilen var mı?? araçlarada maşallah izleyemesemde :)
hiç anlamam o işlerden :) nerde bu dns:)
firefox indir explorer kullanma explorer hata verio
hondaların maşallahı var:icon_tup:
ama tipo bitikmiş:D tipo 4 kapı ise o hp ler hayal;)
tipo iki kapı, yanı tek kapı
italyan tipo ozaman; üstündeki parçalarla 140+hp 2.0 torkda var okadar kötü yürümesi ilginç:) sizin araçların eski hali anca okadar geçer diye düşünüyorum, ama tipoda sorun çok anlaşılan...
valla sahıbının demesı hiç sorun yok cokta güzel yürüyor ve hatta içinden gecerım senın demişti :D
bende stock vtec2 ıle denemeyı göze alıp hodrı meydan dedim , sonuç bknz. video :D
Maşallah vtec2 ler gerginn, tiponunda masallahi var..
Tipo 5 kapı hb'di, 3 kapı değildi, siz otobana çıkmadan önce dikkat ettim.
ben 2 kapı hatırlıyorum cem emın olmamakla beraber, incelemedim gerçi ama sahıbının demesi 147 hp yalanı boynuna
tipoda problem varmıs uaehuhaeh :D:D
vallaa ben problem falan anlamam , problemı olan yürümesin içinden gecerım gıbı laflar kullanmasın , karşısındaki aracı küçük görmesin, vites kacırdım gibi bahaneyı kabul etmem kaçırmasaydın kullanmayı bılmıosan aracında sorun varsa yarışma yarıştıktan sonra bahane gösterme , alın size bahane bu vıdeoda debrıyajım bıtık halde vıtes attıgımda araba toplayana kadar 100 metre gecıo , ööle içinden gecerım dedıgın zaman bırıne gececen gecemıosan hiç bahane üretmicen
bu tipolar gerçekten 147 hp ise baya baya sorun var tipoda :)
bizim sökük olmayan halimizle deneseydi tam nokta olurdu :D
valla bızım araclar stock 110 hp orası garantı demekkı bu tıponun gücü 2000 olmasına ragmen 100 hp falan :D
bu konuda bi 7 gün daha gelir :)
Kaç tane vtec2 aynı gidiyor ama sedicivalvole arkada kalıyor :) Keşke normal yürüyen bir sedicivalvole ile yürüseydinizde masturbasyon yapmasaydınız :)
mastırbasyona göre bişey yok. tipocu iddaa etti içinizden geçerim diye geçemedi, bizde taşak geçiyoz şimdi.
valla varsa bursa civarında denemekten kaçmayız , ama eskaza onuda gecersek falan yıne çamur yemeyelim bu tıpo gıtmıyo falan gıbı :D
ne ateşli sürücülersiniz siz ya :D tiponun sahibi bile yokken konuyu zorla geriyosunuz bide oda gelsi film kopacak heralde :D