-
izmir vtec2 ciğer operasyonu
-
Elinize emeğinize sağlık arkaşlar.Sırda böbrek dalak kaldı onlarıda en kısa zamanda yaparsınız inş.
-
yaparız yaparız serkancım , ne zaman çağırırsan izmirdeyiz sıkıntı yok
-
guselde vtec2 ıcın deger mı?devir çevirmemek için can atan aile arabası benım gözümde :)
-
Alıntı:
Çağrı Nickli Üyeden Alıntı
guselde vtec2 ıcın deger mı?devir çevirmemek için can atan aile arabası benım gözümde :)
İyide olay zaten zoru başarmakta. Ve bence gayette keyifli bir araç çıkıyor ortaya. Bursalı arkadaşımızın arabasında gördüğümüz gibi. Elinize sağlık arkadaşlar...
-
Alıntı:
devir çevirmediğini nereden biliyosun çağrıı :D
senın o aile arabası dediğin arabalar başka markaların ve honda markasındakı spor araç denen araçların çok canını yaktı bunu herkes gördü, şu anda yıne bursada yaptıgımız bır vtec2 var , izleyin görün 150+ o kadar söylüyorum
-
Ben 2 gündür devir saatinden gözümü alamıyorum :)
-
güzel oldu güzel, iyi eğlendik vakit geçirdik, bizi en iyi şekilde ağırlayan serkan kardeşime ve mesut abime teşekkürler, bursada 1 er evleri var artık.
-
Alıntı:
valla ben 7200 ü çatır çatır çeviriyodum :D
serkanında acilen bir headers a ve debriyaja htiyacı var, araba eski haline göre daha güzel oldu ama asıl farkı headerstan sonra hissedecek.
-
hahaha masallah harikasınız ama ilk fotografa koptum hanginizsiniz bilmiyorum ama cok rahat gözüküyor burdan :D
-
serkan headers ın bende :D
-
vayyy bursanın vtec2 profösörleri iş başında
türkiye sizinle gurur duyuyor :D
-
Sağolasın Emre ne yaptık ya sizin yaptıklarınızın yanında bizimki nedir.İnş gelicez en yakın zamanda
-
Alıntı:
gnkt Nickli Üyeden Alıntı
hahaha masallah harikasınız ama ilk fotografa koptum hanginizsiniz bilmiyorum ama cok rahat gözüküyor burdan :D
beyazlımı ahahaha :D
dünyaaa........... minaree ............ hesabı bendeki :D
-
Alıntı:
DENON Nickli Üyeden Alıntı
beyazlımı ahahaha :D
dünyaaa........... minaree ............ hesabı bendeki :D
evet abi bi bak kendine yav bazı insanlar evinde bu kadar rahat olamıyor :D:D:D:D
-
Tamamdır Yusufum debriyajıda bulursak ballı kaymak olur :)
-
ben zaten resımlerın hepsını koymadım , sürekli hardcore resımledı benı o resımlerdekı kel varya :D
-
Alıntı:
laco35 Nickli Üyeden Alıntı
senin ilacın bende :D
-
Alıntı:
oda hazır sen rahat ol serkanım
-
kamuflajlı olan benim, beyaz honda tulumu olanda DENON yusuf.
-
Helal olsun arkadaşlar hepiniz doktor gibisiniz ciğer operesyanu yapıyonuz ilaç veriyonuz sagolasınız.Yusufum irtibata geçeriz :)
-
bır telefon kadar uzagındayım serkan
-
beyaz tulumluyu Japonyadan getirttik :)
-
japonyanın yukarı okinava dan ahaha :D
-
Tam olarak neler yaptınız peki:)
-
Alıntı:
Ben 2 gündür devir saatinden gözümü alamıyorum :)
devir saati videosu beklıyorum..
-
Alıntı:
Bar35 Nickli Üyeden Alıntı
Tam olarak neler yaptınız peki:)
hepsini söylemeyelim arzu ederse arac sahıbı kendi söyler
-
sohbet iyide;
ne takildi, fark ne oldu?
-
emme manıfoldu değişti , ayrıca bıraz devir çevirmesi içinde ecu taktık, tabıı aracın eskı gıderını bız bılmıyoruz , aradakı farkı araç sahıbı daha ıyı anlatır hatta ben özellıkle izmire gıtmeden önce araç işlemler yapılmadan önce ne haldeyse kesınlıkle jantları falan sökmemesini istedim ki yapılan lardan sonra aradakı farkı net görsün diye
-
Arkadaşlar şöyle söyleyim daha ne deneye bildik nede video çekebildik sözde bana kuyruk acısı yaşatan arkadaşlar korkularından çıkmıyorlar bile.Bana göre tarifi çok zor farklılıklar var ben bile tanıyamıyorum bazen kendi arabamı :)
-
lpg'den kurtulmak lazım bence yurumek ıcın.
-
Alıntı:
JumboAli Nickli Üyeden Alıntı
valla bizde aynı tavsiyede bulunduk :)
-
Alıntı:
JumboAli Nickli Üyeden Alıntı
aklın yolu bir beaa
-
emmeyi sökünce, portlardan kafamı arkaya sokup supaplara bi göz attım, kurum bağlamışlar lpg den :)
-
Tüplü ve öfkeli :) evt evt arkadaşlar bi çözüm bulcaz artık
-
yaa 4 tane şahidim var şehirçi kullanımda 0.275 krş yakmışım, ne gerek var lpg ye
-
tüplü,emmeli,beyinli ve devir ceviriyor ;)
-
beklediğiniz hp'leri alırsınız inş.
-
Alıntı:
tüplü,emmeli,beyinli ve devir ceviriyor ;)
aynı zamanda gömmeli ;)
-
Alıntı:
despe Nickli Üyeden Alıntı
aynı zamanda gömmeli ;)
gömme hangi parcaydı laa ben cıkaramadım :D