http://www.hizliupload.com/dt-HGCR.jpg
Yeni fotolar Geliyor. Şuanki Halimiz bu Jantları Hala Boyatcam orjınale :D
Not : Resimler Yarına Kaldı Galiba Yükleyemedim :D
Printable View
http://www.hizliupload.com/dt-HGCR.jpg
Yeni fotolar Geliyor. Şuanki Halimiz bu Jantları Hala Boyatcam orjınale :D
Not : Resimler Yarına Kaldı Galiba Yükleyemedim :D
Yüzüne gözüne dursun :D
Kazasız belasız son fotodaki esnek arkadas kım :D
Allah kaza bela vermesin.
BENCE; farlar, stoplar ve jant rengi böyle olmasa çok daha güzel olacağına eminim aracının.
Egsoz çıkıklığıda biraz daha içeride olsa daha ii olur.
far stop orjinal kalmalı bence jantlar kötü durmuyor
maşallah :)
Maşallah.Kazasız belasız..
kazasız cezasız kanka,jantlar Gri daha güzel yada beyaz yap.
onun haricinde birde fotoğrafçını degiş :D
maşallah..
Burakkk orjinale çevir şu stopları :D jantları da griye boya ... ;)
Maşallah kazasız belasız. Ama Orjinal Far Stop daha çok yakışır aracınıza maşallah çok diri bi 205 bunlar bozmuş aracı biraz.. Zevkler ve Renkler siz bilirsiniz :)
araç gzl ama jantlar orjinal renginde kalsa far ve stoplar fln bozmuş biraz
farlar ve stoplar olmamış bence:)
ama jant rengin yakışmış,bayada gergin göstermiş maşallah;)
maşallah kazasız belasız
jantları orjinal rengine çevir orjinal farlarını tak orjinal stoplarını tak bas devam et
Orjinal far stop jant :) tamamdır sonra maşallah burak :)
şimdi herkes orjınal demiş jant rengine..kardeş bencede orjınal çok güzel gösteriyor aracı..siyah jant rengini severim sahsen ama bence olmamış.tabi senin zevkin kimse bişey diyemez..:icon_tup:
senin zevkin kimse karışamaz ama sana en başından beri söylüyorum kesinlikle orjinal olmalı herşey. 205 orjinaliyle güzel bence
Bence önce o far ve stoplardan kurtul :)
Orjin spec + beyaz veya gri jant
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
ya açıkçası bnmde bu şekil pek hoşuma gitmedi. farlarım hediye geldi :) arka stoplar arkadaşımdan aracı aldığımda vardı. jantlarıda öle esti bi ara kendimiz spreyle boyadık deneme amaçlı. ama gördüm ki cidden orjın daha güzelmiş :) ben bi çalışmalara daha başlıyım :)
bence bu yaşta arabalar orjinale dönmeli ve o şekilde kullanılmalı
Bnde orjınallık çalışmasına giriyim artık. dediğim gibi karambole gelişti durumlar hep. farlar hedie jant deneme amaçlı fln.
Yeni Resimlerimizle burda olucaz :)
BBS RS jant konusunda kimse bişi dememiş ya :) bnde kararsızım
bence bbs rs jantlar germany style araclara yakışan bi jant modeli.
sen illada jantlarımı değiştircem diyosan.
Miniature Peugeot 205 GTI 1.9 Blanc Meije jantes PTS Solido 1/18 Diecast - Achat/Vente sur Voiture-miniature.com
Peugeot 205 GTI 1.9 :: CR 500 Tyres LAD Motorsport 205 gti Throttle Body Conversion
yada bu şekilde boyamalar
Pug205.co.uk
205 gti wheels?
Teşekkürler yıldıray abi.
yalnız burakların yaptığı bi shop var. onda bbs o kadar yakışmış ki anlatamam. canlı örneklerinide gördüm. civic saxo fln bunlarada çok yakışmış. sanırım almıcam jant. bbs ler 16" bnm şuan yeni aldığım lastiklerin yol tutuşu çok ii ve kıyamıcam sanırım bunlara. jant işini artık düşünmüyorum. spor koltuklarımı takıcam.
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Farlar ve stoplar bencede orjinal kalmalı farlara bi amerikan sinyalin hoş durucağını düşünüyorum tabiki karar sizin:)
farlar orijinale dönebilir ama angeller okadarda kötü değil biraz daha modern göstermiş tabikide orijinal farın yeri ayrı stoplar böyle güzel jant renginide metelik siyah yapıp kırmızı şeritle gayet güzel olur.komple orjin yapmanın mantığı yok ozaman orjin egzosta tak dede spec kullan :p
maşşallah tosunum güzel oldu bayadır göremiyoduk bitir şu rodaj'ıda gazlama görelim şenolun çektiği fotolardan bişey anlaşılmıyo :D
Jantları Beyaz Bjonları kırmızı yaptım :) bakalım bu sefer nasıl olcak bi iki foto çektik. Atıcam buraya Yorumları merak ediyorum :)
zevk meseli ama bence jantları orjinal rengine çevirsen çok daha güzel gösterir arabayı tabi farlarıda
Deniyorum bakalım en son öyle olcak gibi görünüyo. değişiklik iyidir :)
Amk ya bıktım şu polislerle uğraşmaktan. filmlerimide söktürdüler egzozumuda.
ne istiyolar anlamıyorum ki slencer bile takılı haldeyken bağlıyolardı bi dünya ceza yazıyolardı itiraz ettim bağlatmadım cezada kestirmedim ama egzozu ve filmi sökmeden kurtaramadım arabayı.
bıktım artık ya.