valla abi elimde olan bütün videoları koydum ayırt etmeden.
Bu da Cumartesiye ait bir video.
BTH RC v.s. SS RS, VE RS with Megane RS COMBOOOO - Car Videos on StreetFire
SS cuma gününden daha iyiydi cumartesi günü. Hatta cuma günü teke tek denediğimizde, 2 boy geçiyordu. Sanıyorum kilo durumunun çok etkisi var clio rslerde. RC'de 2 kişi ya da tek kişi ben çok fazla fark edemiyorum değişikliği.
Okan'da uyumlu bir arkadaştı gördüğüm kadarıyla, hangi devire alırsam nasıl ayarlarsam öyle basıyordu, hiç erken bastığını da görmedim. Kısa olduğu için, 2. vitesi 5000-5500 gibi tuttuğumda, basmamla vites atmam bir oluyor, o nedenle 4000 civarı bastık genelde. Çok nadir ufak anlaşmazlıklar olmuştur, onda da kestik devam etmeden zaten.
RS'te gerçekten ilginç araba, o vites değiştirme esnasındaki hızlanması cidden RC'den çok farklı.
5500 devir gibi bastığımızda, aynı gidiyoruz 2 sonuna kadar, 3 e atınca RS geçiyordu.
Hırslık bişey olmaması gerektiğini düşünüyorum, zaten büyük riskler altında zevk yapıyoruz, amacımız eğlenmekse ve arabalarımıza harcadığımız paranın hakkını aldığını görmekse, bu benim için yeterli oluyor. Kimsenin önüne geçmek ya da geri kalmak durumları benim psikolojimi etkilemiyor, tabii ki iyi olduğunu görmek güzel ama riske de girmeden, kimseyi kırmadan üzmeden, güzel akşamlar geçirmek bizim amacımız, eğer bir hatamız olduysa da affola.