YouTube - bursa drag doğan subaru sti illagal bursa geceleri:D
Printable View
YouTube - bursa drag doğan subaru sti illagal bursa geceleri:D
Doganda neler var :D
enteresan olmuştur her zaman bu denemeler :)
iyi tutmuş yeri doğan maşallag :D
turbo cemin arabası mı bu? tam anlayamadım?
cemin yaptığı mavi doğan.nt 687
hobaa... cok karizmatik olmamis mi simdi :)
pislik le yürüyordu,maşallah gc8 lere sarmış:)
Maşallah doğana :D
güzel hareketler bunlar :)
yav gc8 neki akhısar draglarında turbo s2k geçti ya cemın araba , bu sonuç gaayet normal şaşırmadım :D
vay be doğan'a bak :) helal olsun.
helal olsun doğana.
adı üstünde doğan. kuş serisi ucar gider....
benim duyduğum bu araçta 2.0 tempra motoru olduğu yönündeydi ama belki yanlış duymuşumdur
vayyy maşallah dogana :D
video başlığı sti yazılmış.... :D:D
maşşlh doğana.....
helal ne keyiflidir şimdi 87 doganla subaru geçmek....
Hayrettin abinin eski gözbebeği NT cem ustanın eseri
subaruyu kullanan arkadasın pek tecrubesı yoktu bırde aracta vf39 ve fmıc vardı 1 vıteste gıderken denedıler
vıdeoyu koyan arkadas bırde bertan(maxiboost) kullanırken olacaktı onuda koyda gözlerimiz şenlensin :D
vf39 mu büyük vf35 mi?
kalkışta dahi gc8i alıosa demekki başarılı makina olmuş
kalkışda 4x4 gc 8 i, 4x2 ile alabiliyosa bi doğan baya baya başarılıdır :)
gectıgı videoyu koyuyorsan dıger vıdeoyuda koymasını bıleceksın...arkadaslar buyuk turbo gec dolar..sahındekı turbo daha kucuk mısal 2500 de full boost edıyorsa gc8dekı 3800 -4000 lerde full boost edıyor..kalkıs derken onada acıklık getırelım araclar sıfırdan kalkmıyor ılk 20 km ye kadar basıp ardından 3 korna ıle roll e baslıyorlar
geçtiği video sende varsa koy görelim izleyelim hak verelim
bu videoda doğan geçmiş
apaçık ortada
o aksam bende ordaydım ama vıdeo cekmedım hatta en onde gozuken leon ıle kactım polıslerden
hem vıdeoyu ceken ben olsam koyardım her ıkısınıde benım oyle sıkıntılarım yok.
ben ızlenılen vıdeoda subaru gectı demedım..laflar carpıtılmasın
o akşam ben tek vidio çektim oda bu başkada denendiğini hatırlamıyom olsa koyardım zaten
Sıfırdan kalkasalar farklı olurdu bence subaruyla :) ciddi emek var belli doğanda.
Yanlis hatirliyorsun 2 ci denemede bertan subaruyu suruyordu denediler subaru gecti. geri donduklleri sirada cem sti yanastiriyordu kenara o sirada polis geldi herkes bi arabaya atladi kacti.ama yoksa yoktur video.. Sikinti yok
o gece bende ordaydım yediğim cezaya baktım şimdi 19 temmuz 2009 454 tl:)istdan kırmızı bi evo9 gelmişti onunla denemiştim ben bu gc8in sahibi özkan abide doğanla denedi doğan geçti ilkinde sonra aydınında dediği gibi bertan geçti direksiyona kendisi biraz normal vites atmadığı için ikinci denemede geçmişti doğanı;)
videodaki gc8de 2.5 sti için yapılmış vf35e göre daha geç dolan vf39 turbo var ve 15 litre fmic ile çok geç doluyodu o araç yani 1.ve 2.vitesler baya kötü 3.viteste gitmeye başlıyodu bu denemede sıfırdan değil 1.viteste hareket ettikten sonra basıldı ama benim hoşuma gitmişti güzel gidiyodu doğan:)
bir doğan ile gc8 gibi bir aracın aynı tartışma konusunda dahi olması doğanın başarılı oldugunu gösterir arkadaşlar, benım fikrim budur
Bilmeyenler için bu mavi doğan yarışan yanı cem abinin siyah doğanı degıl cem abininki çok başka bi dünya çünkü k supra-sk2 turbo fln geçebilen bi doğan :)