http://www.youtube.com/watch?v=G8jQr...&search=:beuj:
Printable View
yapıştır tünink:D olcak iş deil :D:D
REplikler fenaaa. Volvoya Maşallah.
volvo chipli buyuk ıhtımal baya fark açmış...
o tayyar turbolu olsaydı görürdüm yapıştırmayı..
O volvo'cu gençleri, STi'la Evo'yla denerken görmek isteriz...
ya ne alakası var bizde evoları supralarla görmek isteriz
allahın c70 i aslan gibi itelemiş işte konuşcak bişi yok
eğer t5 de fazla fazla bişiy yoksa dragta hemen ayırması güzel;)
honda zımbacısı arkadaslar yahu :) ehehe bı denemk laızm
konuşacağım bişey olamaz zaten iyi akşamlar sana.
Selam arkadaşlar olayı açıklamak istedim ben volvonun sahibi olarak
bu olaylar geçen yaz çekilen videolar araç T5 değil 2.0 T 163 hplik versiyondan ama imkanlar yetmediği için elimizden geldiği kadar yaptık bi süre iyi yürüdü sökmek zorunda kaldık aracın standart verileri linkte
http://carfolio.com/specifications/m...specifications
yorumlarda falanda gördüm abartmış etmiş yok honda turbolarımızla deneyelim gibi şeyler benim hondacılarla alıp veremediğim yok aynı gün s2000 de beni çok fena geçti :) sonuçta type-r yavaş ve kötü bi araba değil ve 1580 kiloluk uzun şanzumanlı bi araçla sıfır kalkışta type-r geçmek gayet iyi bi başarı bence şimdi tekrar bi modifiye olayına girdim öncekinden daha iyi olacak ama turbo type-r larınıza falan laf atan yok kendi aramızda olan bir olaydı sadece alına yanlış anlıyan varsa kusura bakmayın
bu arada benim hiçbirşeyi abarttığım ettiğim yok işte sana dinamo verisi başkaları başka şeyler diyorsa bilemem orasını aracımda kullandığım turbo garrett t04b trim 52 çakma olarak kıçı ufaltılmış bir turbo benzin ve ateşleme içinse perfectpower smt 6 kullanıldı aracın konfigürasyonu çok kötüydü profosyonel bi iş de değildi kim neyi abarttıysa yanlış abartmış
http://img363.imageshack.us/img363/1919/tara0003lp4.jpg
Shot with HP psc2400 at 2007-07-04
allahın c70 i aslan gibi itelemiş işte konuşcak bişi yok
Saygılar... ;)
turbo ve atmosferik....yanlış....:icon13:
orjinallerinin 0-400 metre değerlerini karşılaştırınca type-r c70den bayaa bir iyidir diye düşündük bi deneyelim dedik atmosferik s2000 de geçti diyorumya beni o akşam :D niye yanlış olsunki?
ahh serkan ahh R karşıtı seni :D
teşekkür ederim yorum için
s2000 type-r a göre çok daha iyiydi tam üzerinde neler olduğunu bilmiyorum ama Ankara'da sinan isimli bi arkadaşın bayaa sağlam geçti iki kere denedik ikisinde de 4-5 boy civarı fark yedim
şahsen c70'im olsa hiçbi typeR yada s2k'e deişmem, o kdr seviyorum o aletleri artık :)
palamut,, takip ediyordum forumlardan aracının güncellenmelerini bi ara 350hp gibi hedefler vardı sanırım, yanlış mıyım?
typeR kimin arabasi acaba cok merak ettim...
varya komedisiniz ha :D yani ordaki yorumları aratmıosunuz su yazdıklarınızla . nie atmosferıkle turbo yanlıs , nie ctr gecıldı dıe bole herkes bı taraf olmus ? tayyarın turbolu olması na ne gerek var ?
tersını dusunelım simdi : tayyar atmosferık co kgusel gıdıo olsaydı volvoda stı evo olsaydı ve gecılseydı postları hayal bıle etmek mumkun olmazdı sanırım .
nasıl ısteyen ıstedıgı gıbı buraya yorumunu yazabılıorsa ısteyen ıstedıgı gıbı vıdeosunu cekerkende yorumunu soyleyebılır .
volvo cok gusel bu arada bı kac kez takıp etmıstım baskabı forumdan maşallah
tersını dusunelım simdi : tayyar atmosferık co kgusel gıdıo olsaydı volvoda stı evo olsaydı ve gecılseydı postları hayal bıle etmek mumkun olmazdı sanırım .
o zmn topıc kesın baya bi hit olurdu:)
Eşit güçte veya yakın güçlerde olduktan sonra turbo atmosferik karşılaştırması yanlış değil.
Ama arada hatrı sayılır derecede güç ve tork fazlası var volvo'nun geçmesi çok normal.
urazda yapılan ölçümlere hiç güvenme asıl arkadaşım birkaç videosu şusu busu da var her işi iyi beceriyorlar ama dinamolarında sorun var
erkayada doğru olmayabilir ama basit hesapla ben sana şunu diyeyim benim orjinal 4üncü vites oranım 0.84 orda girilen değer gördüğün gibi 1.00 bu da demekki ordaki rule poweri teorik olarak 1.16 ile çarpman lazım = 366 hadi 100 bg fazla olsun ki dissapiate powerın düşüklüğünden doğru olduğunu tahmin ediyorum 266 bg bile benim için fena bir değer değil sonuçta 9.5 sıkıştırmalı orjinal gücü 163 hp olan bir araçta 0.6 bardan bahsediyoruz
ayrıca erkayada yaptığım ufak çaplı deneme amaçlı kontrollerde standart megane scenic 1.6 97 bg iken 93
corsa cdti 70 bg iken 66
astra gsi 154 bg iken 147 bg derecelerle karşılaştık yinede doğrumudur yanlışmıdır bilmem bilemem işin aslı nedir
orjinali type-r ı bırak ankaranın kötü durumdaki 106larından sıfır kalkışta ciddi anlamda tokat yiyorken bu hale gelmesi bence fena değil sonuçta bu araç ne standardı hızlı bi araç ne modifiye potansiyeli yüksek olan bi araç nede sportif yapıya sahip olan bir araç tekrar yapıyorum bakalım ne olur ne biter denemek isteyen herkesle deneriz maksat hem ben arabamı göreyim hem siz sonuçta geçmek geçilmek bana bişey ifade etmiyor ciddi bir iddiam olmadığı için
dostum araban muhakkak güçlenmiştir, benim demek istediğim o değildi. 80 bg lik Jazz'ı 100bg çıkarmışlardı. Dyno silindiri üzerinde lastiğin oturma şekline göre değerler farklı çıkıyordu...
c70 sanki nosslamış turboyu doldursada tayyar zaten ayırmıs gidio görüldüğü üzere cok uzun mesafede basılmamış...
Teşekkürler Gökhan inşallah hepimizin arabası istediğimiz gibi hayırlı olur
Benimde Hondam var...Bende her kelimesine imzamı atarım ama ...
O gece ben o typeR ın içindeydim esk. yolunda denendi mesadan diğer ışıklara kadar basıldı... giderken 2. vites roll yapıldı o araç TypeRi geçti ama camurluk boyu fln geçti ... Dönerken denerken 0 dan kalkıldı typeR 2 boy fln onune gecti sonra Volvo geldi ve oyle geçti... Aynı videolar bendede var evdeki bilgisayarımda. Rolling videosuda 0 dan kaldırdıkları videoda... Hayır cekilip video konuyo detaylarda yazılsın bence... Muhtemelen nosuda sinyale bağlamışlardı... Ben typeRdan cektigim için sol sinyal yanmaya başlayınca volvo gelmeye başlıyodu...
Ha aksini diyorlarsa gene o zmn arabalarında ne vardı onuda yazsınlar sadece intercoolerı büyüttüklerini söylemişlerdi denemeden öncede ...
roll videosunu da ekliyorum o zaman size
http://www.youtube.com/watch?v=5EWlXnr8DD8
bende nos falan yok arkadaşım turbom t04b diyorum sıkıştırma 9.5 diyorum 0.6 barı bile 2nci viteste adam gibi yüke binince basıyordu senin nos sandığın şey turbo
nosa falan benim param yetmez zaten hayatımda kullanmadım etkisi nedir onuda bilmem çamurluk boyunu gör elindeki videoları da koy herkes görsün burda
benim sinyallerim zaten sürekli sabit yanıyo
sen nos olduğunu düşün kendini tatmin et o zaman
+++ istersen sinan s2k ya sorabilirsin biz aracı elimizden geldiğince yükledik o yüzden s2000e sulandık ne olur acaba diye tokadı yedik sonra sizinle denedik orda herkes volvonun üzerindekilerden haberdardı o konfigürasyonla nos basmaya falan gerek yoktu type-r için isterseniz 1-2 hafta sonra type-r la yine deneriz sende benim aracımda olursun heryerini istediğin gibi incelemene de izin var güzel kardeşim
cahil olmasan böyle konuşmazsın zaten