http://img713.imageshack.us/img713/4821/downpipeu.jpg
Zor bişe değil ,güzelcene flanslı ,kaynaklı temiz iş çıkartabilecek kim var ?
Printable View
http://img713.imageshack.us/img713/4821/downpipeu.jpg
Zor bişe değil ,güzelcene flanslı ,kaynaklı temiz iş çıkartabilecek kim var ?
yücel eksoza gidin yardımcı olurlar yalova yolunda
daha önce yaptıran var mı yücel egsozda ? tik kaynaklı yapan ver varsa daha güzel olur.
bursada 60 mm boruyu tırtıksız kıvırabilecek yer yok , ancak dirseklerle kaynaklayarak yapalırıler buda pahalıya patlar
yaa paslanmaz krom dirseklerle kaynata kaynata yapılır neden yapılmasın
taylana git.
onlar borudan down pipi de yapar insanda yapar.
selamımı ver. JAP 10 serkan GÖNDERDİ DE..
bursada egsoz şinmi var taylana gidiosun.başka yer aramıosun.
@YH199 taylana gitmiştim bi arkdaşın saab için gene bi uğrayalım o zaman 60 lık boru kıvıracak yer yok bende oyle biliyorum. burdaki olay turbo cıkış kısmında boğaz var orayı nasıl yapacak ?
bekleyin açacam bi egzozcu en sonunda :D
bişey daha sorayım,kaynaklı olması sıkıntı yaratırmı ? aşırı bir sıcaklık söz konusu :beuj:
taylan amcaya git sen ayarlar o. zaten ondan başka egzozcuda uğraşmaz bursada.
bu yh199 serkanın selamının yanında emreninde selamı var de daha etkili olur :D
dükkanda 2 oğlu var, kendiside ordadır. büyük oğlu alpay samimi arkadaşım, kardeşide onur.
dedikleri gibi taylan egsoz'a git işin görülmezse otosansitte tezel egsoz var orasıylada bi görüşürsün
Taylan abiye ( abi diyorum çünkü abi gibi samimi birisi ) ve Onur kardeşime teşekküler ufak tefek aksaklıklar işi biraz uzattı flanş kestirme boğaz yaptırma derken resimdekinin aynısı oldu ellerine sağlık tavsiye edenlerede çok teşekkürler :)
Bıde fotograf alsak cok guzel olur.Benım musterı cok nıyetlenmıstı downpipe a ama kısmet degıldı yorumları beklıyoruz.
resimdekinin aynısı işte :p musait olduğumda çekerim resimleri ,
daha 50 km bile yapmadım ama daha iyi devir çeviriyo hafiftende patırdıyo orta ve sonu değiştirince ses daha belirgin hale gelecek. şimdilik mısır patlatması gibi :p yakında torpil gibi patlayacak :D