Arkadaşlar merhaba avrupa yakasında araçlarınız nerde bıcı bıcı yapıyor acaba :D
Printable View
Arkadaşlar merhaba avrupa yakasında araçlarınız nerde bıcı bıcı yapıyor acaba :D
İlgi gösteren olursa Ankara'da da önerileriniz olabilir :)
Bence herkes fikirlerini sunsun forumdaki bütün arkdaşlar faydalansın derim
bahcesehir meguiars ta yikatiyorum hep cokta memnunum
Bende bahçeşehirde oturuyorum babam sürekli kendi arabasını orada yıkatıyor.
Ben küçükçekmecede AUTOZEN var mükemmel bir kuruluş ve inanılmaz güzel yıkıyorlar
anadolu yakası ümraniye aslan oto yıkama:icon_tup:
airport avm arkasında yıkatıyorum. çok temiz işçilikleri var.
elde yıkatıyorum..çitileme gibisi varmı? :D fors garage ..
Full benzin istasyonu :)
Benzin istasyonlarında kullanılan köpüklerin dandik olduğunu düşünüyorum boyayı matlaştırıyor diyenler çok fazla ne kadar doğrudur bilemem
Benzincilerdeki fırcalı yıkamaya sokuyorum full detail :)
Bir kere arkadaşın arabayla girmiştik bi dahaada denemedim
aracım surekli bakırkoy capacity otoparkta durduğundan oradaki yıkamacıda yıkatıyorum yoğunluk yoksa güzel yıkıyorlar
onun dışndan arada sırada bakırkoy town center otoparkınıda kulandığımdan ordaki yıkamacıyı kullanıyorum orasıda başarılı ;)
Denemek lazım oralarıda
Bahçelievler fors genelde kendim yıkıyorum
bakırköy meguiars :icon_tup: gercekten guzel ılgılenıyolar aracımla :)
genelde kendim yıkıyorum ama arada bir de arkın oto kuaföründe yıkatıorum
sonax ta yada kendım yıkıyorum
anadolu yakası umranıye aslan oto yıkama ve taynaz yıkama
Bu bakırköy meguiars için çok iyi diyorlar denemedim fiyatlar nasıl arkadaşlar ?
galeriada yıkatıyordum eskisi kadar iyi değil...
bakırköy megiuarsda kıl bi abimiz gitmeye başladı çok memnun...
bu ara favorim okmeydanında bir arkadaş var o :) full detail yıkamanın adı bile yok sadece iş yapıyorlar isteyene tarif ederim :)
Şu meguiars'ı denemek lazım o zaman
talatpaşadan çık abi anadolukahvesine gider gibi gidip köprünün üstünden ilk sağdan yolun altına in çağlayan kasımpaşaya giden yola , ordan düz devam et sağda ufak tamirciler var orayı geç girilebilir ilk sağdan gir yan yola orda ikinci sağdan giriyosn flower garden var onun arkasında kalıyor sağda tamirhanenin yanında oluyor arkadaş iyi yıkıyor hava falan tutup aracın suyunu komple indiriyo ve uzun zamandır camları cam sille silen kimse görmemiştim :) tavsiye edioyorum arkadaşı.
Maslakta ARD oto yıkama :D
Perla Vista-Sonax.. Ve ya Florya Kapalı Otopark'ta..
avcılar-parsellerde UMUT baskasında yıkatmam kolay kolay . arızanın halınden arıza anlar :D
Bahçeşehir Meguiars
Maslak Ecu Fast'in yanında bazen
bahçelievlerde adam gibi yıkayan yer yok ya
özgür meguiars'ı kapattıktan sora 10farklı yer denedim hepsi leş
bahçesinde su olan arkadaşlarımın 20 lira verip yıkattırması çok garibime gidiyor.
120 bar basınçlı yıkama makinem var. Foam lance ile birlikte, içinde tuz ruhu mu yoksa detarjan mı var şüphesini yaşamadan , el değdirmeden köpüklü cilalı paşalar gibi yıkıyorum.
yıkama makinesi ve foam lance 10-15 yıkama sonrasında parasını çıkarıyor.