-
Fn2 Typer,Corolla TS, 320d Compact
-
fena gitmeyen bir r56 görmek güzel :)
-
maaşallah çok keyifli denemeler olmuş
-
Maşallah. 320TD gerçekten çok başarılıymış. Yanlız M3 direk nokta ediyor. Corollaya diyecek söz yok. Kocaman Maşallah. Sesi de yürürü de 10 numara.
-
Güzel denemeler olmuş maşallah araçlara :)
-
Masallah Tsport yıne fena kosturuyor:) 320d de cok guzel masallah,buyuk turboya gecılse daha da guzellesır:)
-
Teşekkürler arkadaşlar..Fn2'nin daha iyi gittiği yerlerde Sword'un pilotajı söz konusu.sahibi pek aşina olmadığı için sword el attı olaya )
-
fn2 nin iyi gittiği yerlerde bile Corolla 6. viteste arayı baya açıyor... yoksa fn2 mi bırakıyor?
-
Fn2 6.vitese atıyor corolla 5'te devam ediyor o sırada.
-
Alıntı:
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. 320TD gerçekten çok başarılıymış. Yanlız M3 direk nokta ediyor. Corollaya diyecek söz yok. Kocaman Maşallah. Sesi de yürürü de 10 numara.
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
Masallah Tsport yıne fena kosturuyor:) 320d de cok guzel masallah,buyuk turboya gecılse daha da guzellesır:)
Corolla'nın sesi de yürüyüşüde gerçekten çok başarılı nazar değmesin.320d de jant değişimi oldu o aracı kesti biraz.Mazot filtresiyle hava filtresininde değişmesi gerek
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
fn2 nin iyi gittiği yerlerde bile Corolla 6. viteste arayı baya açıyor... yoksa fn2 mi bırakıyor?
evet corolla 200den sonra fn2 ile arayı açmaya başlıyor
-
çok keyifli denemeler olmuş bütün araclara tebrikler, T-sport kocaman bi MAŞAALLAH ÇOK begendim sesinide yürürünüde..
-
Cooper S'li videoyu izleyebildim de o GK plakali olan S mi acaba? Turbo buyutme vardi sanirim onda
Masallah hepinize, Emre bir ara deneyelim insallah :D
-
Evet gk plaka.Büyük turbo var dedi sahibi ama tam neler olduğunu hatırlamadığım için yazmadım
-
Sahibi altanın büyük turbo kiti var sanırım dedi tam olarak oda ne olduğunu bilmiyor.Deneyelim tabi arabalar paslanmasın:)
-
Haftaya yine hava böyle güzel olursa yapılır yine bişiler :)
-
hepsine maşallah corollaya ayrı maşallah
-
corolla önceki denemeye göre daha iyi gitmiş sanki ya da bana öyle geldi.
-
maşallah guzel denemeler olmusşş..
-
Maşallah bütün araçlara ama T-Sport harbiden tabuları yıkıyor:)
-
Maşallah araçlara... Hangi tsport bu ?
-
hepsine teker teker maşallah, emre sana ve tsporta ayrıca maşallah :)
bu arada 16" tsport jantları da gülle gibi, bilgin vardır sanırım ama 8.7 kg çıkıyor dijital tartıda :) lastiklerle 17.1kg :D
-
Alıntı:
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah bütün araçlara ama T-Sport harbiden tabuları yıkıyor:)
aynen öyle başkan
-
Alıntı:
legend-r Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara... Hangi tsport bu ?
nnc .
-
Alıntı:
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı
hepsine teker teker maşallah, emre sana ve tsporta ayrıca maşallah :)
bu arada 16" tsport jantları da gülle gibi, bilgin vardır sanırım ama 8.7 kg çıkıyor dijital tartıda :) lastiklerle 17.1kg :D
Stepneyi kaldırınca farkettim ne kadar ağır olduğunu ama kilosu hakkında bilgim yoktu ölçmeyi düşünüyodum iyi oldu söylediğin :)
-
Alıntı:
nnc .
sizin mi araç?
-
Alıntı:
Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı
Stepneyi kaldırınca farkettim ne kadar ağır olduğunu ama kilosu hakkında bilgim yoktu ölçmeyi düşünüyodum iyi oldu söylediğin :)
maddi duruma bağlı olarak daha hafif bi 16 yada 17 jant takımı ile aktarmadan kazanılabilir 2-3 boy civarı (iyimser :p) :)
rica ederim bu arada tsportla ilgili her bilgimi paylaşırım seve seve :)
Alıntı:
LegenD-R Nickli Üyeden Alıntı
Sizin mi araç?
Juggernaut nickli Emre arkadaşımızın.
-
Alıntı:
maddi duruma bağlı olarak daha hafif bi 16 yada 17 jant takımı ile aktarmadan kazanılabilir 2-3 boy civarı (iyimser :p) :)
rica ederim bu arada tsportla ilgili her bilgimi paylaşırım seve seve :)
Hafif jant farkeder gibi geliyor banada özellikle lift altı kaldığı zaman toparlaması daha kolay olur.
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
fena gitmeyen bir r56 görmek güzel :)
R56 iyidir:)
-
Alıntı:
Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı
Hafif jant farkeder gibi geliyor banada özellikle lift altı kaldığı zaman toparlaması daha kolay olur.
R56 iyidir:)
aynen tork daha az olduğu için (misal fn2 ye karşı) etkiler diye düşünüyorum :)
-
maşallah maşallah özellikle emre kardeşime ve tsporta ;)
-
Tsport fena, bu arada yakısır bir O.Z Ultralagerra :D
-
arkadaşlar r56 da altanın komple turbo kiti var (turbo,downpipe,intercooler...) yazılım birde downpipe tan sonra komple iskender...cumartesi akşamı gerçi yalnız gelmeme rağmen yeni tanıştığım bir kaç kişiyle denemem oldu ve çok eğlenceliiydi hepsine teşekkürr ederim inş başka bi akşam tekrar grşş..
-
tsportla bızım fn2 denemelerı guzel oluyor araclar stock a yakın ılerkı zamanda ıkı aracda egsoz sıstemıne sahıp olacak tekrar denıcez bızım gecen denemedekı agır jantlardan kurtulmamız 2-3 boy felan farketti 5 sonuna kadar cok yakın gıttık 210 dan sonra cok agır hızlandı typer toyota cok basarılı 6da actı 3 boy
tum araclara masallah ılk denemlerde typerı dıkkate almayın:)
-
Alıntı:
sword Nickli Üyeden Alıntı
tsportla bızım fn2 denemelerı guzel oluyor araclar stock a yakın ılerkı zamanda ıkı aracda egsoz sıstemıne sahıp olacak tekrar denıcez bızım gecen denemedekı agır jantlardan kurtulmamız 2-3 boy felan farketti 5 sonuna kadar cok yakın gıttık 210 dan sonra cok agır hızlandı typer toyota cok basarılı 6da actı 3 boy
tum araclara masallah ılk denemlerde typerı dıkkate almayın:)
sıvordum ne marka jant aldınız type-r'a? adet başı kaç kg farketti?
-
-
tsport iyi yürümüş.araçlara maşallah.
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
sıvordum ne marka jant aldınız type-r'a? adet başı kaç kg farketti?
3kg adet başı:)
-
3 kg jant hafiflemesi ile 2-3 boy.. teknik bilgi notu olarak saklanabilir..
bana da lazım hafif jant.. :)
-
T-sport hak ettiği yeri bulucak ..
-
Maşallah araçlara..O akşam tanıştık M.GK.S ile bizdede 207 lemans ve 2 tane 106 gti vardı...tekrardan görüşmek dileğiyle
-
t-sporta maşallah hangi fn2 bu ?