Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 30.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu arabayı almak istiyorum sahibi ile anlaştım ama arabanedir ne değildir bilmiyorum dükkana gidip tramer kaydına falan bakmadım izmirde olup görenler varsa yazarsa sevinirim
Printable View
Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 30.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu arabayı almak istiyorum sahibi ile anlaştım ama arabanedir ne değildir bilmiyorum dükkana gidip tramer kaydına falan bakmadım izmirde olup görenler varsa yazarsa sevinirim
HAN 59 olabilirmi
aman diyorum inşallah değildir
Fiyati gayet uygun değil mi ?
sahibine sordum bu araba alındı alınalı izmir arabası dio
37 istiyormuş önceden suan nakite sıkıştığından dolayı bu fiyata anlaştık bitirdik işi nasipse yarın yola çıkacağım almak için ama çıkmadan görmediğim bir araba için boşa gitmiş olmayayım
ya bi yardımcı olun benide typer sahibi yapın arkadaşlar yatamam ben bu gece
Kardeş eğer bu araba DA Typer sahibi mutinin baktığı araç ise Alsancakta kimsenin aracını kötülemek istemem ama muti direk caymıştı baktığında..
bu arabanın gecmişi ile ilgili kimse net hiç bsy solemio :s
doğrudur kanka ben arabahakkında bilgi topluyorum ***** typer birdile düştümü işimiz zor bişiolsa altından kalkamayız
Aga PM attım o bilir büyük ihtimal..
saol konuşuyorum suan
''DetailEF'' can abi araçı biliyor heralde bi kaç sefer fotoğraflarının arkasında görmüştüm bu araçı sanırsam:D
artık aldık arabayı inşallah hakkımızda hayırlısı olur araba hakkında gerekli yerden bilgileri, aldım içim rahat alıyorum arabamı
hayırlısı olsun.allah utandırmasın.
çok saol muti çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
kazasız belasız :) hayırlı olsun
gidip teslim almadan daha benim demek yanlış olur allah nasip ederse cuma gidip getiricem arabamı
banada erenköydeki bf tayyar gibi geldi ama göki daha iyi bilir....
öncelikle hayırlı olsun araç daha önce aydından ilanı vardı yine bu rakamlardaydı milli sporcudan yazıyodu ilanda 130 k km deydi...
araç arkadaşımın öncelikle iç dış temizlik açısından bulabileceğin iddaa ediyorum en temiz typer diyebilirim.motorunda şanzımanda hiç bi sıkıntı yok.değişenleri var boyada bana sıkıntı olmaz diosan bu paraya hemen al kardeşim.
hayırlısı olsun araba güzel ıcın rahat olsun
Hayırlı olsun ibocum . güle gülze kazasız belasız kullan inşaallah...çok sevındm adına
hayırlısı olsun diyelim kazasız belasız ,
daha önce type r sorgusuna koymuştum tekrar koyayım
Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 30.001 TL Sahibinden satılık ikinci el
(resmin üzerini tıklayın detaylı resimler var.)
kafam çok karışık bi çok kişiden ciddi anlamda olumsuz tepki aldım verilen tepkiler arabanın boyası ile ilgili bilmiyorum kafam çok karıştı napıcam karar veremiyorum
ya hacı saçmalama yaw git arabanın yanına bizim mustafayı bul ordan gidin güzel bir yerde baktırın önemli olan içi döşemeleri temiz olsun motoru kompresyonu falan düzgün olsun yeter
kaporta kısmındada boyanan parça önemli değil değişen varmı ön takım yürüyen nasıl baktır al gitsin buradan afaki yorumla olmaz o işler arabanın başına kendin gidip bakacaksın
hadi araba ok ta çıksa b.kta çıksa olan en fazla otobüs bileti parana olur :)
en güzeli gelin kendiniz bire bir görün,sonrası 1-2 yere gösterin içiniz rahat olarak alın yada gördüm beğenmedim diyip dönün...size göre güzel olan aracı ben beğenmeyebilirim,yada benim beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz...
bu genelde yaşanır bu kadar karışık bir durumda yapılması gereken bu bence...bu arada araç hakkında bilgim yok sahibini tanımıyorum yanlış anlaşılmalar olmasın :)
fiyat çok güzel tam alınacak rakam kazasına baktım bi çok kaza görünüyor ama polnet çıktısı alıp sane motor girince o arabanın olmadığı çıktı tramer kaydıda temiz yani ben bi arabanın kazasına hiç bakmadım aldığım arabamı hiç bir tamirciye yada nebilim servise sokmadım kendim baktım içime sindi aldım ama bu araba öle değil nadir alınıp satılan arabalardan biri ince elenip sık dokunan araba bakalım hayırlısı 1000tl gibi bi eksik param var onuda eşden dostan tamamlarsam allah nasip ederse getirip koyacağım kapım
ya çok merak ediyoyum böyle yorumları neye dayanarak yapıyorsunuz ? Kaç tane type r içi gördünüz de içi en temiz type r oluyor bu araba ? Sanki tek tek bütün type r lara bindinizde en temiz içli araba bu oluyor...
hey allahım yarabbim ya :)
arkadaşım type r vti'a benzemez, parça fiyatları vs çok farklı, mutlaka arabayı satın almadan önce servise götür sonra gereksiz yere üzülmemiş olursun için rahat olur.
arabayı servise sokacağım zaten ona göre alacağım
kanka 27 şubatı bekle yarışlarda var izmire birlikte gideriz :D
ben bekliyomda adam beklemiyo cumaya kadar almazsan vermem diyo başkasına sözüm var diyo
zarf atıyodur yaa :D epeydir var bu aracın ilanı
İbo ben arabayı Kuşadasında gördüm dışardan inceledim fena durmuyodu fakat kazası belası nedir ne değildir bilemem..
Konyadaki eski mor typer şuanda beyaza boyalı eğer niyetin varsa ciddi indirim yaptırırız sana
Bence 30.000tlyi bulan kişi biraz daha bekleyip 2-3bin fazlasına kazasızınıda bulabilir.
Arabayı tanımam etmem, ama içine kurt düştü madem alma.
abi arabanın tıramerine pilakadan baktım vaz geçtim almaktan sonra polnet çıktısı alıp motor saseden baktırdım araba temiz çıktı 1500tl lik bi kazası var alınmayacak araba değil ama benim suan 1000tl açığım var para bulamıyorum bulsam hemen yıola çıkıcam almak için
arac aydında arkadasım almıstı sarı m3 le takas yapmıs die duydum ama arac hakkında bilgim yok istersenin arar sorabilrim
tek tek saymamı ister misin kaç tane typeR gördüğümü bindiğimi?
çok merak ediyosan böyle yorumu neye dayanarak yaptığımı arkadaşımın arabası satılsın falan diye değil çünkü adam kıl garajdan dışarı çıkmayan bi araç,izmirde trafikte ve rollerde görünen bi araç değil,gözü gibi bakıyo...
anlaşılan senin arabanında içi temiz fakat emin ol seninkinden daha temizdir...