arkadaşlar tutunma sorunum var.iyi bir lastik öneriniz var mı tecrübelerinize dayanarak yada new cupra r kilitli diferansiyel mi önerirsiniz.
http://www.streetfire.net/video/zd90...r_2200188.htm#
Printable View
arkadaşlar tutunma sorunum var.iyi bir lastik öneriniz var mı tecrübelerinize dayanarak yada new cupra r kilitli diferansiyel mi önerirsiniz.
http://www.streetfire.net/video/zd90...r_2200188.htm#
mt al dicem ama hakan abi iyi para ve yanakLı lastık ..jantta oynaman gerekir..
Hakan abim maşallah.Kolay gelsin.
Abi kilitli diferansiyel ve semi slick lastikler seni tatmin eder bence
düzgün asfaltta basarsan sarmaz abicim :) misal ankara otobanı gibi
abi stage 4 geçince düşünürsün bence şimdilik iyi böyle maşallah.
vay maşallah çok ıyı.
hakan abi kocaman maşallah Allah kaza bela vermesin çok fenaa =)
QDF16R - Quaife Engineering
su uygunmudur acep konunun ehlı olanlar b ıncelesın
Nitto lastik guzeldir diye biliyorum..
tutunma harbiden sorunmuş, ama güzel gidiyor maşallah
Araçta qtp tarzı bir şey var mı sesi aynen benimki gibi de :)
evet yanaklı lastik biraz daha iyi tutunduracaktır. Bence tutunmaması daha iyi en azından malzme kırma riskini azaltıyor:)
Maşallah çok güzel çeviriyor aracınız..Nazar değmesin
ben olsam kilit+güzel lastik alırdım...
Maşallah fena devir çeviriyo
Maşallah abi. Kumhoda semi slicks ler var onlara bi bak istersen ucuz bir çözüm olabilir.
hızlanma süper kac hp arac stge 3 de
edlt flood olmuş pardon.
maşallah çok güzel hızlanıyor..bir ucuz önerisi de ben yapayım achiles lastikleri var denemedim fakat iyi tuttuğunu duydum.
güzel devir ceviriyo ama bayagı sardıgı belli hız ibresi kafayı yedi :D
maşallah iyiymiş hakan abi ..
Yeni kasa Leon Cupra R da kilitli diferansiyel yok.
XDS system (an electronic system which mimics the function of a mechanical limited slip differential)
XDS sistemi (Mekanik kilitli diferansiyelin işlevini taklit eden elektronik sistem)
ESP ile birlikte çalışıyorlar ve patinaj çeken tekeri frenliyor.
Yani teoride Quaife tarzı kilitli bir diferansiyelin yerini tutamaz. Bizim araçlara uygulamak içinde heralde sensörlerin ve beyinin değişmesi gerekiyor olabilir ki buda gereksiz.
Quaife yada Peloquin tarzı bir kilitli diferansiyel almak yararlı olur.
Lastik ebadını genişletmekte ciddi farkeder.
Bunların dışında iyi bir coilover ve sert motor kulakları, bushing kit de patinajı azaltacaktır.
cem abi tegde achılls mi ne öyle bi marka semi slick kullanıyor bayada memnundu fiyatlarıda çok uygun
ılk sayfada lınk koydum Quaife ıcın anlayan b allahın kulu baksın olur mu dıye merak ıcındeyım :)
güzel kardeşlerim hepinize teşekkür ederim,önerdiğiniz markaları net ten bakıcam,bir de cem integra da kullanıyormuş onla da görüşücem inşaallah.
maşallah abiii mukemmell tek kelimeyle
abi kilit ve daha geniş ön lastikler lazım sana :)
maşallah bu arada güzel gidiyor :)
Maşallah,
kilit + Nitto İnvo... yada belki nv05
çook güzel gidiyo maşallah içim gitti
hakan abi bayıldım :) maşallah süphanallah.. agız tadıyla binmeye devam edersin inşallah..benimde nacizane düşüncem en ucuz yöntem olarak lastik tabanını genişletmen...
Hakan abi Maşallah SÜphanallah
Hondan gibin olmuş :D