türkiyeye toplam giren ve şu anda trafikte olan type r sayısını yaklaşık bilen var mı arkadaşlar??
Printable View
türkiyeye toplam giren ve şu anda trafikte olan type r sayısını yaklaşık bilen var mı arkadaşlar??
TR Ye giren bulunur ancak . Yollardaki biraz zor gibi.
biara böle bi kou hondam.com dada açılmştı 99 vtec sayısı kaç diye ...30 u görmemiştik galiba tayfun yanlış hatırlamıyorsam.........
98 de bile 100 bulunmadı hondamda...:)
Vtec için bunlardı galiba abi.
1996: 50 adet 3 kapı
1997: 200 adet 4 kapı + 57 adet 3 kapı = 257 adet
1998: 396 adet 4 kapı + 80 adet 3 kapı = 476 adet
1999: 21 adet 3 kapı
1996-1999 Yılları arasında Toplam
596 Adet Sedan 4 Kapı
208 Adet Hactback 3 Kapı
Toplam 804 adet Honda Civic 1.6 Vti modeli satılmıştır.
doru yaw tayfunum sen 95-2000 yılları arası Anadolu Hondadaydın ..:D giriş çıkışları bilion ;)
vti değil type-r sayısı ... ep3...
TR ye giren EP kasa Type R sayısı Otohaber Dergisinin verilerine dayanarak 111 adettir diyorum ;) akşam bunla ilgili dökümanı upload ederim..
peki bulunduğunuz şehirlerde aşağı yukarı ne kadar vardır bi tahmin yürütsek. ankara istanbul izmir şeklinde. mesela benim tahminim ankara da 7-10 adet var, çok iyimser bir tahminle.
TOPLAMI TR YE 63 TANE OLMASI LAZIM WALLA BEN OGLE BILIYOM AMA GENEDE YANLIŞLIK OLMASIN 3 TANESI BENDE:d
Istanbul da 50ye yakın vardır yani ..
Bi ara Thollga gizli bi şeyler için başlık açmıştı tayyar sahipleri bi mesaj atsın falan die kaç mesaj atıldı acep???
Amiiiinn :) :)
cümlemize.
izmirde 4 tane olması lzm
ankarada da benim bildiğim 6 tane var. istanbul da da 50 tane vardır dediniz. demek ki yarısı kayıp bunların. pert olsalar hurdacı da denk gelmez mi bir tanesi. ner de bu arabalar yaw???
şu anda sahibinden.com da 27 adet satılık Type-R var...
evet elde ne var şimdi toplayalım, 6 ankara 5 izmir 50 istanbul 27 sahibinden de (10 u saydığmız olsa 17) :D ne yaptı 78 :D gerisi de pert olmuş olsa e tamam işte hesap :D
böyle biyere varamayız arkadaşlar :hahaha:
hem ilandakileri hem trafiktekileri toplarsak hesap mükerrer olur. kabataslak toplam en kabadayı trafikte 60 tane var yani. bu kalan 50 tanenin motoru şanzımanı nerelerde acaba???
2002 veya 2003 de benim arkadaşım pert etti siyah.
ılk pert sanırım 02 ıdı grı ankaradan cıktı :D
perte cıkan typrLarn coğunu topLadılar coğu yürüyo trafıkte..
2tane toplanamayan var bildiğim ..
sayım işi zor bir iş valla benim bildiğim bitane var 3. kez yeni plakasını taktı geziyor :) 2003 kırmızı
en azından aşağı yukarı yarısının trafikten kalktığı, yürüyenlerinin de yine yarıyA yakın bi kısmının pertten toplandığı kanaati oluştu ben de. şimdi benim asıl merak ettiğim onca hurdaya çıkmış arabanın motor şanz. nerde ??? ben hiç denk gelmedim şimdiye kadar. yalan olmasın bi tane alttan darbeli şanz. patlatmış denk geldim, o da 26 lira yazmıştı...
bendede 2 tane var sıyah.
Death sen de mi type-r arıyorsun? :)
Death parça arıyor motor galiba şanzuman vs.vs. sleeper yapacak gibi.
2 ay once 18000ytl grı
9ay once 13000ytl sıyah
gecen sene 16800ytl grı
pert olup bana sunulan teklıfler...
miniks sana teklif edilen bu pertlerin 3 ü de istanbul arabası mıydı?
yok ben de zaten bi tane type r var. komple greddy den turboladım hatta. 6 ay dır o şekilde günlük kullanıyorum. aklımdan başka bir k20 projesi geçiyor. yurt dışından da alabilirim motor ama buralardan bulabilirmiyim zorluyorum bir yandan.