Başlıkta yazıyor arkadaslar. 220hp civarı bütün araçlara giderimi koyuyorum istediğiniz saniye yoldayım :D Stock olarak aracım hazır 6 aydır yatıyor acaip sıkıldım milletin konusunu okumaktan :D
Printable View
Başlıkta yazıyor arkadaslar. 220hp civarı bütün araçlara giderimi koyuyorum istediğiniz saniye yoldayım :D Stock olarak aracım hazır 6 aydır yatıyor acaip sıkıldım milletin konusunu okumaktan :D
Antalyalogy özgür abi denerse dene onla:)
CEP 50 formunda Osman Ağa.
vti la denendimi?
vti beklemede beyin ayarı falan yapılcak. Varsa vti falan denerim sıkıntı yok :)
Osman ım en son bana gel ahahahahhaha..Bu arada sonunda topladıb makineyi ha tebrikler...
ben denerim size de uyarsa :)
400 metrede 300 metre avans verirsen ben denerim :D
60 dan basarız nereye giderse
daha var sıkıntıları ama dert etmiyorum :) zamanla yapılabilecek şeyler
ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver :D dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...
Walla yanlıyor hacım. Hele bugün yerlerde ıslaktı ki tam benlik. Bir iki göbekte döndüm eşimde yanımdaydı. Baya özlemişim arabamı :D İçim körelmiş lan renoya civice bine bine. Depresyonum geçti :D
Osman,
2 etaptan oluşan bir yarış yapalım; biri toprak biri asfalt. En çok fark atan kazanır :D uyar mı hacı :D Gözün aydın, 6 Mart'ta slalom var, orda da koca asfalt var, ellerinden öper ;) Detayları haber veririm, sen kareografi hazırla :)
ben denerim:
100-200 basak mi :D
gel hacım antalyaya beni aradığın saatte 3 kornada basarız :D
Eğer istersen Can Typerla Deneyebiliriz. :)
uyar benim derdim gecmek değil eğlenmek. Hava acınca deneriz
eski arabam r53 coopers antalya da
headers filtre kasnak var araçta 211hp dynolu
istersen bi konusayım cocukla :)
üstadım görüş bana uyar. Bu gece de olabilir hava güzelse
siz bırbırınızle oynaşın,kesmesse pazar ızmıre gıdıyoruz otobanda her türlü sıkarız........:heyoo::icon_wack:soru:
2araçta (mavi gövde, gri şerit ve dodikli arac benimki) kasımdan beri antalya da .. Müsait olurlarsa gelirler sanırım gün içinde ararım
USTA ceratoyla gideceksen izmire yolda bol bol sıkraız laguan vs cerato :)
Bi aksaklık olmazsa bizim meşhur üntarla denememiz olucak. 1.9 vti stock sxe karşı :D
Tuğralım bu ne hırs,pek bı gaz bıdonu gördüm seni ?
Yerler ıslak yahu bekleyin az kurusun :)