CORSA GSİ : CHİP,51 DÜZ BORU,MANTZEL,FİLTRE KİT :(2 KİŞİ+TESİSAT)
ASTRA GSİ:CHİP,EGSOZ,FİLTRE(1 kişi)
İYİ SEYİRLER.........;)
Ut corsa gsi&ryn gsi | İzlesene.com Video
Ut corsa gsi | İzlesene.com Video
Printable View
CORSA GSİ : CHİP,51 DÜZ BORU,MANTZEL,FİLTRE KİT :(2 KİŞİ+TESİSAT)
ASTRA GSİ:CHİP,EGSOZ,FİLTRE(1 kişi)
İYİ SEYİRLER.........;)
Ut corsa gsi&ryn gsi | İzlesene.com Video
Ut corsa gsi | İzlesene.com Video
tam tadında olmus corsa masallah..
Masallah astra gsi, sfi gsi mi ecotec mi?
inanmışlık böyle bişey
saol kardeşim nasılsın ben um saxo nun eski sahibiyim :) ben her zaman inanıyorum araba hazırlarken
corsaya tebrikler.araç ii yürümüş.ayağınıza sağlık
Corsa'ya maşallah.
Kimse yanlış anlamasın ama sağlıklı bir sfi astra böyle gitmez, hem de chipli...
maşşallah orçun
opel grubu dısındakılerle vıdeo yokmu VTI,CRX,
Birde stock corsa gsi farkı gösterir
corsa cok iyi yürümuş helal olsun.
merak ettıgım astrada sorun mu var neden bukadar geride kalıyor ki üstüne chipli egzoslu yanı kasan bişey olsa diyecem geri kalsın bence astra daha da giderli bir araç
arkadaşlar yorumları bekliyorum o kadar hazırlık yaptım devir bitişleri falan hakında opelciler :)
(:
he zaman demişimdir GSI larla deneyip 10 boy atan 106GTI lar, VTI lar, 306GTI lar denedikten sonra GSI ARABAMI? dediklerinde "gsi" var "GSI" var diye.
bu çok iyi bir örnek bu duruma, piyasada sayılı kaldı malesef CİDDİ yürüyen GSI (:
tabiki bu Corsa'nın da başarısını gölgelemesin.
Maşallah.
Corsa da iyi cevap vermiş yapılanlara... MAŞALLAH.
bu arada 106 gti ve saxo vts ile denemede var onalrıda ekleyecegim yakın zamanda o zaman daha ilgi çeker diye düşünüyorum ;)
Maşallah maşallah kazasız belasızz corsanın sesi de güzel
sen suna bır 50 shot bas ust kategorıyle dene bırak yorumu kavgalar cıkar forumda bırazdaha yukarılara ılerle :D
çok güzell yürümüşler maşallah
daha güzel yürüdümde belki yandaki arkadaş bi laptop nu kenara alsa daha iyi olcaktıda :))))
vites atışın biraz yavaş geldi.. veya diğer videodakiler vitesi ışınlıyor
hocam corsan iyi yürümüş massllh
varmı bi dynosu?
orçun geleyim bi ara gebzeye de deneyelim senin corsayla bakalım custom mantzel işe yarıyor mu :D
maşallah :)
olur kardeşim de ben denerim sıkıntı yok ama sen kimsin aracın ne tanıyamadım kusura bakma
devranın arkadaşı osman ben beyaz corsa gsi kartaldan
ok olur bi aksilik çıkmazsa geçerim o tarafa heber veririm sana
aynen kesin bekliyorum kardeşim
valla bu hafta sonu geç deneyelim bi bakalım nasıl oluyor
Stock Corsa GSı la denemiştim. geçmiştim ama üzerinde ufak bi işlem bile olsa çok şey değişirdi :) GSı gerçekten iyi tebrikler
devoyla konuştum şimdi senin araba için fena gidiyo diyo valla gözümü baya korkuttu :)
yarın akşam orda olurum
bu nasıl bir corsa...?? yada bu nasıl bir astra...??:)
her iki aracada maşallah...
bu corsa chip filte egsoz 106 saxo geçen bi corsa ;)
Maşallah orçun abim :)
Farketmez devam :D Takdir ettim keşke herkes sizin gibi olsa. Yok basamadım yok vites kaçtı yok lastiğimin havası az o yüzden iyi geçemedim felan gibi saçma diyaloglar yaşanabiliyor bazen. Ama tadında ve güzel bir deneme olmuş.Her iki araca da maşallah :)