Evet arkadaşlar kimler katıldı , kimler derece aldı , nasıl geçti eğlencelimiydi yorumları alalım :) gidenler gidemeyenlere anlatsın bakalım resimler videolar yorumlar plz....;)
Evet arkadaşlar kimler katıldı , kimler derece aldı , nasıl geçti eğlencelimiydi yorumları alalım :) gidenler gidemeyenlere anlatsın bakalım resimler videolar yorumlar plz....;)
EVO çok iyi gidiyordu. 7.85 ölçtüm ben en iyi derecesini...
EVO cıdden tehlıkelı alet. ozgun yıne ayarda cosmussun. vtes cekıslerındekı bam gumler superdı. mınıklerı gozum aradı ama yoklardı :( onun dısında hıc kalabalık degıldı her grupta max 6 7 araba vardı. kısacası katılım yoktu. bunun nedenını mılletın yaz tatılınde olmasına baglayabılırız sanırım. AVK nın su degısık markalı aracı sorun yuzunden kalkamadı. kalkasydı evo ıle guzel bı drag yapacaktı. corvetteler ılgı cekmedı pek. 106 lar en basa bas ve cekıcı yarıslardı. bırazdan evo nun kalkısından bı vıdeoyu eklıycem
evet lumınaydı sımdı hatırladım sagol :) o geldı ama melesef sorun yasayıp startta 10 metre gıttı ancak. sesı urkutucuydu :)
Ozanın 2.4 evo kalkıs vıdeosu. masallah yıne nazar degmesın. bu vıdeodakı kalkısında sıkmadı bıle arabayı. vıtes aralarını ferah bıraktı :)
http://www.youtube.com/watch?v=DWve_wyuC8s
bugradan aldıgım bılgıye gore 7.20 yapmısım ama ınanın vıteslerı cok narin attım ve uzerınde 18 ler vardı ve yıne soluyorum turbo 1.7 basıyodu ben normalde 1.85 bastırıyorum ama sıfresını ozgun sagolsun unuttugu ıcın mecbur bole kalktık :)
lumına ıle kalksaydık ben pek bısey degısecegını sanmıyorum
araban cok ıyı yuruyor dedık zaten. benc ebu acıklamalara gerek yoktu :)
ufak tefek degısıklıkler var eksozunda enjektorlerde vs. bıde turbısuna bakım yapıldı ılaveten bende bı ıkı parca taktım 300 metrede arkadan ıtıslı aracların kuvvetlı 4 cekerlere dayanabılmesı zor
aLLah nazardan sakLasın ozan araban cidden ok gibi..
2001 yılını hatırlattı bugun bana duygulandım...
Göz yaşları geldimi mohahah :D
emrah ne gunlerdı ama dımı korfezde arka tarafta agacların orda uzanıp sohbet ederdık 6 sene gecmıs ustunden
ınsan uuzn bı aradan sonra yenıden orda olunca duygulanıyor yawrum
Bilmezmiyim bro ya :) Bug eye rulezz :D
tatil mevsimi olmasından ve son cıkan ertelme olaylarından dolayı az arac oldugu bi gercek fakat zaten bizim sınırladıgımız sayı timetrail ile beraber bu rakamdan biraz fazlaydı.
Güzel bir gun gecti kavgasız sorunsuz bitti sanırım katılımcılarda gayet mutluydu
Bu sıcakta yarısmakta yarıs yonetmekte cok zordu tabi.
+ ertelenen yarıslar kesinlik speedweekend degildi, bundan sonra 3-4.... yakında duyurucagımız bi tarihte kesin olarak yapılıcak
Gercekten evo muhtesemdi. Nazar degmesin maşallah. Chevy iki kere gaz telini koparınca yarısamadı. Ama yarıssaydı da pek birşein degisecegini sanmam.:D
ben yarısın sonuna kalmadım ama 106 larda 1. olan gokhan arkadasım az evvel msn de evo nun pıstın rekorunu kırdıgının anons edıldıgını soyledı. emrah ın rekorunu egale etmıs
TEbrikler ozan.
Bu körfez pisti 300 metremi tam ?
280 cıvarı kanka
maşallah ozan çok güzel yürümüşsün.
bütün hafta sorduk time trail için net bişey söylemediniz. keşke time trail olacağını bi kaç gün önceden söyleseydinizde araçlarımızla gelseydik. brifing verilirken time trail yapılabileceğinizi söylemeniz açıkcası çok üzdü bizi. umarım bi dahaki organizasyonlarda bu tür sorun olmaz
biz gün belki gec saatlere kalabilir kimsenin parasını alıp madur etmemek için para almadan kayıt aldık, zaten gorustuk daha once
bugunde tum gun anons yaptık fakat kayıt için kimse gelmediğinden tt yapamadık malesef.
maşallah ozan daha öncede görmüştüm zaten arabanın yürüşünü gerçekten çok ciddi yürüyo tebrikler.
Katılım yetersizdi,ama yinede guzel bi gun gecti bazı istisnaların dısında..;)
1 Haftadır koşturuyoruz,kalktık taa izmir'den geldik.slick lastik var mı dye 1000 sefer sorduk,her seferinde araba orjinal olcak,hafifletme yok,slick yok dendi.Sabah saat 9 da biri geldi ve 106 larda kural yok slick serbest dedi.:confused: zaten toplam 5 gti var 4 u istanbul'dan hazırlıklı biz sap gibi kaldık :icon13:
Neyse saglık olsun,derece alanları 1 kere daha tebrik ediyoruz..;)
sıze hak vermemek elde degıl tabıkı ama bence sız yınede 2 tane slıck ı yanınıza alıp gelmelıydınız :) TR burası neyın ne olcagı bellı olmaz ve olmuyorda gordugunuz gıbı :)
ya haklısınız ama tek araba geldik 106'yla,slick yasak dendiği için bzde 2 tane 14 normal lastk gtrdik yanımızda en azından sac jantlı ve ustundeki lastiklerden biraz daha az sarar dye:) bu sefer bagajda yer kalmadı slicklere..:) nese saglık olsun,bi dahaki sefere insallah..:)
kısmet ya ama guzel egencelı sorunsuz bı gun oldu :)
Evo Nr.1 ....
ehem ehem :) bana debriyaj kaçırıo gibi geldi birazcık 2001 yoılını hatırlamak istejmiyorum ben 2007 güzel krıılmadan dökülmeden sektör ilerledi tabi :)
Ewoya 1-2 değişiklik gerek ondan sona dewam :)
bu arada rex in rakibi Selcuk haberin olsun sölemiştim :):)
ewoya masallah dıorum böle ucarcasına yuruyen evo görmek çok guzel;)
7 sn de cok ciddi bi rakam oluo sanırım....:)
7 güzel rakam bROOOOOOOOOOOOOOO artık çekmessssin artuk gazı sen :)
son anda cıkan aksaklıklar(sabah 05.40) maalesef yarışa katılmamıza engel oldu
hondayı zaten sokmucaktım ama geldik ve geri döndük ORG hızlı bitmiş bu sefer:)
seneye 2 4g63 yan yana gelebilir yani startta oylemi durum:)
masallah evo super olmus kazasiz belasiz kullanin:) 40 rulezz
evo çok güzel yürüyor..maşallah
2 mi :) benden sölemesi 3 tane var kafadan bisürüde subi olcek :) laaa bana baq siz güçlendiniz heee :) nasıl olcak bu iş :)