YouTube - M3 Movie.wmv
:icon_tup::icon_tup:
Stock egzoz, stock intake manifold, pompa benzini
Printable View
YouTube - M3 Movie.wmv
:icon_tup::icon_tup:
Stock egzoz, stock intake manifold, pompa benzini
dyno king :)
m20 dyno king :D
heheheh:D:D
olm 800 hp cikiyor stok motorla mustangle naapcan bmw yi cak amerkani, parcasi da ucuz:D
kac ayda beynin yikandi ricer... :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:http://img442.imageshack.us/img442/1...gpic189943.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Bu proefi add on ecu güzel değişiklik olucak araç sahiplerine
Abi sordunuz mu askerlik yapmis mi bu arkadas?
tek turbomu var videoyu izleyemiyorum
Tek turbo war konunun linkini atarım fanatics den
rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruz şarkısını armağan ediyorum:)
Turbo Build with ProEFI Pro128 - E46Fanatics
ProEFI Turbo M3 Dyno sheets at 5psi and 9psi - E46Fanatics
1. konudan takip edebilirsin , 2. de dynochartları war
Rekabet oluşursa firmalar arasında güzel şeyler olabilir kullanıcılar adına :D
link için teşekkür ederim
jason siebels sanırım pro efi taktığına göre:) ama o basınca göre bence birazcık fazla güç
Stock motor yüksek sıkıştırma dan dolayı olabilir , beni enterese eden asıl şey ecu nun add on olarak uyarlanmış olması ki bmw de en büyük sorun buydu hep , ki hpf yi tek yapan şey buydu birazda , şimdi bir seçenek daha olması kullanıcılar için ciddi bir avantaj
istendikten sonra her ecuyu çoğ otomobile uygulamak mümkün, pro efi barındırdığı bazı özellikler bakımından gerçekten güzel yetenekli bir ecu, tabiri caizse birazcık düşünebilen bir ecu:) o yönleri gerçekten güzel, ama ilk çıkarken yazılımı uzun süre beklediler, tuner yazılımıyla, son kullanıccı yazılımı farklıydı en son baktığımda tuner yazılımını parayla satmayı planlıyorlardı sonra ne yaptılar bilmiyorum
bana kalırsa eğer uğraşmak istiyorsanız otomobilinizle mali durum uygunsa harness çekip motec/vipec/haltech gibi seçenekleri değerlendirmek daha ideal, isveçli amcaların çoğu bu şekilde yapıyor bmwlerine:)
%34 e85 ile çalıştırıyo video da muhtemelen dyno çıktıları da bu şekilde alındı , yanlız proefi ın özellikleri cidden güzel
benim sevdiğim eculardan pro efi, board kalitesi falanda iyidir gerçekten
%100 e85 ilede çalışr sanırım tam okumadım ama speclerinde flex fuel sensor vardı galiba
Walla zamanım olsa uğraşırım belki ama sıfırdan böyle bir işe girişmek harness ve remap ciddi bir zaman gerektiricektir we ciddi bir down time olucaktır, motec in Japonyada bir turbo e46 m3 ü wardı sanırsam , fakat hazır bir harness vs yoktu ellerinde.
muhtemelen yoktur kendileri yapmıştır, ama uğraşmayı seviyorsanız yerinizde olsam yapardım, her gün kullanmıyorsanız malzemeler geldikten sonra belki en fazla 2 hafta yatar sonrasında güzel bir harnessınız olur:)
Vac in bir motecli track car ı war e46 m3 ama vanos iptal mesela biraz daha bakındım şimdi .
motecle vanosu çalıştırabilirsiniz, vanos vvti mivec vs çalışır iptal etmenize gerek yok
Açıkçası benim oturur harness yaparım gibi bir iddam pek yok :D yani biraz fantaziye girer benim için :D m600 le gördüğüm kadarıyla kullanıyorlar ama vanos iptal ve aksesuar fonsiyonları pek çalışmıyor gibi .
eğer pist otomobili vs ise fonksiyonlar amaca uygun olmadığı için çalışmıyordur, m600de de çalıştırabilirsiniz vanosu
vac tractive in sequential şanzımanını takmış track car ına , işte bu güzel haber :D ben biraz sıkıştırayım bakalım nasılmış şanzıman :D