-
Project Cars gozvert impreza GTX WorkZ Gc8 +video
-
dün canlısını antalyada gördüm resimlerin Dewamını bekliyorus
-
maşallh çok güzel gözüküyo
bı kac sorum olucak arac 2 lıtremı
turbo gtx35 sanırım egzoz ar 82 mı
kaç binde spool etmeyı dusunuyorsunuz turboyu
bide spec c long runner manıfold olsaymıs tam olucakmıs
tekrardan masallh
-
maşallah elinize sağlık ama gozvert ne çıkaramadım :icon_wack
-
Alıntı:
kickboxer Nickli Üyeden Alıntı
maşallh çok güzel gözüküyo
bı kac sorum olucak arac 2 lıtremı
turbo gtx35 sanırım egzoz ar 82 mı
kaç binde spool etmeyı dusunuyorsunuz turboyu
bide spec c long runner manıfold olsaymıs tam olucakmıs
tekrardan masallh
Araç 2.5 litre 2.800 lerde canlı canlı gidiyor :)=
-
projeniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasıp olsun
-
up-pipe ve downpipe custom mu olacak?
maaşallah güzel proje
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
Araç 2.5 litre 2.800 lerde canlı canlı gidiyor :)=
3bin devirde pedala basinca beklemiyorsun yani?
-
Alıntı:
TaGo Nickli Üyeden Alıntı
up-pipe ve downpipe custom mu olacak?
maaşallah güzel proje
üstünldeler zaten kit :D
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
3bin devirde pedala basinca beklemiyorsun yani?
standart subarudada bekliyorsun ama ölü eşşek değil heryeri canlı 1000 den itibaren ben beyendim sahsen güzel :icon_tup:
-
Powered By Emrah Eryılmaz :)
nos basılcakmı acaba?
-
bu setuptan rakamsal olarak beklentileriniz nedir? güç tork 100-200 vs...
Şanzıman ?
-
şanzıman dogbox vardı enson sti 6 ileri düşünülüyor
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
üstünldeler zaten kit :D
adminim paşam. tamamda bende görüyorum turbonun ağzına yüzüne bişi girmiş :D ama diorumki bu kite benzemio, kaynakları vs, o yüzden dedim custommu düşünülüor die. Bu arada custom kötü demiyorum kimsede yanlış anlamasın.
-
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
Powered By Emrah Eryılmaz :)
nos basılcakmı acaba?
emrah?:eek:
-
aracı allah ızın verırse onumuzdekı hafta sonu teslım alcakmısız ınce ayar olarakta ozgun usta vercektır artık :)
-
-
hayırlısı olsun aracınız ve setup ınız ..bu sene anlaşılıoki cok güzel gecıcek ve bayada kalabalık olcak..
-
aynen abı zevklı bı atmosfer olcak bu sene draglarda bunun gıbı bı oyuncagımızda olcak ınsallah
-
bu araba konyadakı ermanın arabası deilmi ondan baya bi oncede izmirden bizim nurının arabasıydı sanırım..
-
ermanın arabasıydı bı aralar sımdı selahattın abımde ve artık duzenlı bıseyler yapmak ıcın ugrasıyoz arabaya
-
maşallah videoları bekliyoruz
-
yazın draglarda bol bol gorceksınız artık aracı
-
ARACI ustamız calıstırmıs ınsallah dogru yapabılmısımdır lınkı
Dailymotion - 1298565246 - Auto & Moto Kanalı
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..konya'da nerede topluyosunuz aracı bi görmek isterim bi ara?
-
-
cok merak ettıysen onumuzdekı hafta ıcı pk ahmetın dukkanına gel orda durcak araba
-
maşallah iyi günlerde kullan güzel araç.
-
Abi tamamen tesadüf eseri bir videosunu izledim,
bu konuyuda videoyu izledikten sonra, aracı araştırırken buldum,
araçla ilgili son durum nedir ?
-
Çok güzel gözüküyor, kazasız belasız sürüşler dilerim... :)
-
çok güzel proje çok emek ve paraların harcandığı belli. araç anladığım kadarıyla ej25. peki wiseco pistonların segmanlarının ej25 için pek iyi olmadığını yumuşak olduğunu, ej20 ler içinse ideal olduğunu duymuştum ne derece doğrudur bilemiyorum tabi.. wiseco piston seçiminin sebebini merak ediyorum sanırım seçimler özgün abiye ait kendisi konuştuğumuzda da bana cosy kolları önermişti cosy colların pauterden artı ve eksileri neler bir de cosworth kollar cosworth saplamalarla mı yoksa arp2000 saplamalarla mı geldi bilgi verirseniz sevinirim.
-
konuyu hortlattım kusura bakmayın youtube da drag videolarını izliyodum SUBARU 1000 hp gozvert engine 1000 beygir subaru impreza - YouTube 1000hp subaru görünce tıkladım bu araba aklıma geldi videoyu kim yaptı bilmiyorumda siz yaptıysanız 1000hp kanaatine nerden teşhis koydunuz elinizde dyno ,dbn verisi mevcutmu merakdan soruyorum yanlış anlamayın
-
niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz ki, kac defa soyleyecegim? boyle bi aracı toplayan adam, ya da toplanmasında yardımı olan kişiler bu arabanın normalde kac hp olacagını bilmiyorlar mı? bu 1000hp etiketlerinin video fragmanını yapan heyecanlı arkadaslar tarafından abartıldıgını anlamıyor MUSUNUZ?
-
Nerden anlıyım müneccimmiyim adam akıllı sorduk sizde ona göre cewap yazın ayrıca video siz tarafından konulmadıysa şikayet edin video silinsin
-
2.5 blok gtx35 var 100shot nos basıyolar. bide aracı yapanlar zaten max 750hp diyo ki yapan garaj böyle bi videoyu koysa gözvert diye yazmazlar :) videoyu koyan arkadas heycanlanmıs bnce
-